Φωτιά σε φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο κοντά στη Ρόδο - Εγκαταλείπεται το πλοίο

Σε εγκατάλειψη του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «med star» σημαίας Κύπρου, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε μία από τις κύριες μηχανές, προχωρούν οι 31 επιβαίνοντες σε αυτό, δύο ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ρόδου. 

Δύο αδελφούλες βρέθηκαν ζωντανές στην κορυφή του φλεγόμενου Πύργου

Τυχερά στάθηκαν δύο κοριτσάκια που βρέθηκαν ζωντανά στους ψηλότερους ορόφους του φλεγόμενου Πύργου. Η Tazmin Belkadi, 6 ετών, και η αδερφή της Malek, 10 ετών, που αγνοούνταν για ώρες, βρέθηκαν τελικά χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των πυροσβεστών και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Οι γονείς των δύο κοριτσιών και το νεογέννητο αδερφάκι τους, βρίσκονται ακόμη στη λίστα των αγνοουμένων.

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν ξεκουράζονται στη Σκιάθο

Ο καιρός έχει αρχίσει πλέον να θυμίζει καλοκαίρι και η Ελλάδα με τα νησιά της επιλέγεται από διάσημους, εγχώριους και διεθνείς, για προορισμός διακοπών.
Ήδη στην πανέμορφη Σκιάθο βρίσκονται ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν, οι οποίοι επιλέγουν σταθερά το νησί του Παπαδιαμάντη για τις καλοκαιρινές τους στιγμές ξεκούρασης.

Ιππότης ο Λαρς Ούρλιχ των Metallica (Foto+video)

Ιππότη έχρισε τον ντράμερ των Metallica η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτας Β’. Ο Λαρς Ούρλιχ, ο οποίος γεννήθηκε στη Δανία και εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όταν ήταν 17 ετών, τιμήθηκε με το αξίωμα του ιππότη του «Τάγματος του Dannebrog» για τη συμβολή του στην τέχνη.
Ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας, ο οποίος επισκέπτεται τις ΗΠΑ, παρασημοφόρησε τον Ούρλιχ στο όνομα της μητέρας του, την Τρίτη στο Σαν Φρανσίσκο.

Συμφωνία στο Eurogroup για εκταμίευση 8,5 δισ. ευρώ και παραμονή του ΔΝΤ (upd+video)

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες Γιώργος Συριόπουλος, το Eurogroup μόλις τελείωσε με συμφωνία για εκταμίευση 8,5 δισ. ευρώ. Το ΔΝΤ θα παραμείνει μέχρι να αποφασίσει το ΔΣ του για το πότε θα συμβάλει και χρηματοδοτικά. Παγιοποιείται το πλεόνασμα έως 2% από το 2022 και μετά έως το 2060. Η επιμήκυνση των ωριμάνσεων των δανείων θα είναι μεταξύ 0 και 15 χρόνια.

Γκάλης για Βασιλακόπουλο: Έχει το αλάθητο, όπως ο Πάπας

Ο Νίκος Γκάλης, μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ήταν από τους μεγάλους απόντες της τιμητικής εκδήλωσης που έκανε η ΕΟΚ στο «Δαΐς», για την «χρυσή» επιτυχία της Εθνικής '87.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δήλωσε νωρίτερα σήμερα (15/06) πως οι δύο παίκτες έκαναν λάθος που δεν βρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς «δεν υπάρχει χώρος για μικρότητες».
Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ τοποθετήθηκε «αιχμηρά» γι' αυτή τη δήλωση, μιλώντας στο ebasket.gr.

Στη φάκα επιχειρηματίας με 10 κιλά κοκαΐνη

«Μπλόκο» σε περίπου 20 κιλά (!) κοκαΐνη έβαλαν την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Καρδίτσας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, περίπου 10 κιλά κοκαΐνη βρέθηκαν στην κατοχή του επιχειρηματία Θανάση Καρατζούνη, ο οποίος μάλιστα φέρεται να κατείχε και μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Liberation: Κύριε Μακρόν, δώστε το χέρι σας στον ελληνικό λαό

Με το μισό εξώφυλλό της αφιερωμένο στην Ελλάδα κυκλοφορεί την Πέμπτη η γαλλική εφημερίδα Liberation
Με την πρώτη σελίδα αφιερωμένη στην Ελλάδα κυκλοφορεί την Πέμπτη η γαλλική εφημερίδα Liberation
Το εξώφυλλο της εφημερίδας αφορά το ελληνικό χρέος και φέρει τον τίτλο: «Κύριε Μακρόν, δώστε το χέρι σας στον ελληνικό λαό».

Πιτέλα: «Ο Σόιμπλε πρέπει να πάψει να αντιτίθεται στην ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας»

Οξεία κριτική στον Γερμανό υπουργού Οικονομικών ασκεί ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα, μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt.
«Ο Σόιμπλε πρέπει να πάψει να αντιτίθεται στην ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας» τονίζει ο κ. Πιτέλα και προσθέτει: «Η Ελλάδα πρέπει να είναι σε θέση να συνεχίσει την ανάπτυξή της και για αυτό η ελάφρυνση του χρέους είναι απαραίτητη. Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι όμηρος της Ευρώπης».

Eλλάδα Καιρός-Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού 15/6-Εως 22/6

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ από τη νύχτα της Τετάρτης μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης.
Ο καιρός θα επιδεινωθεί στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σε 337 αυξήθηκαν τα μη κατοικήσιμα σπίτια στη Λέσβο

Αυξήθηκε κι άλλο ο αριθμός των σπιτιών που κρίθηκαν μη κατοικήσιμα στη Λέσβο, σύμφωνα με τις αυτοψίες των μηχανικών μετά το μεγάλο σεισμό.
Συγκεκριμένα 337 είναι τα κτίσματα που κρίθηκαν μη κατοικήσιμα.
Αυτοψίες έγιναν σε 583 σπίτια. 

Μοσκοβισί προς Έλληνες: «Κάνατε αυτό που σας αναλογούσε, αναλάβατε τη δική σας ευθύνη, είναι καιρός να αναλάβουμε τη δική μας»

Ο Πιερ Μοσκοβισί, ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, δήλωσε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Politico ότι θέλει να υπάρξει βαθιά μεταρρύθμιση του τρόπου που λειτουργεί το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Ο Μοσκοβισί, υπενθυμίζοντας ότι έχει πάρει μέρος σε πάνω από 80 συνεδριάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα, δήλωσε ότι έχει καταληφθεί από «απόγνωση».

Μαναλ αλ-Σαρίφ: Η γυναίκα που έγραψε ιστορία γιατί οδήγησε το αυτοκίνητο της

Έγινε κατά λάθος ακτιβίστρια. Δεν ήθελε ποτέ κάτι τέτοιο και συνεχίζει να λέει πως δεν το θέλει, αφού το μόνο που της έχει φέρει μέχρι στιγμής είναι προβλήματα και απώλειες.
Η ατυχία της ήταν πως γεννήθηκε γυναίκα σε μία χώρα σαν τη Σαουδική Αραβία, όπου δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει μια γυναίκα, εάν δεν πάρει την άδεια ενός άντρα.

Η Mustang τα «σπάει» με τις Little Mix-Little Mix - Power (Official Video)

Τα καυτά κορίτσια της ποπ μουσικής με το παγκόσμιο best seller των σπορ αυτοκινήτων σε ένα βίντεο κλιπ.
Ο συνδυασμός των πιο καυτών κοριτσιών της ποπ μουσικής με το παγκόσμιο best seller των σπορ αυτοκινήτων δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη, κυρίως όταν πρόκειται για το video clip ενός τραγουδιού με τίτλο «Power».
Και αυτό ακριβώς ήθελαν οι Little Mix για το νέο τους single από το άλμπουμ τους Glory Days που έχει βάλει πλώρη για την κορυφή των charts.