Αποχώρησε η ελληνική στρατιωτική δύναμη από το Αφγανιστάν

Τέλος εποχής για την ελληνική δύναμη Αφγανιστάν ή το Τάγμα Ειδικής Σύνθεσης Αφγανιστάν, όπως ονομαζόταν τα τελευταία χρόνια, με τον επαναπατρισμό όλων των Ελλήνων αξιωματικών και υπαξιωματικών που υπηρετούσαν στην Καμπούλ..

UK: Διαδίκτυο μερικές φορές η αστυνομία δεν διστάζει να βάλει τις χειροπέδες στα χέρια των χρηστών που αγωνίζονται για τις πεποιθήσεις τους στον κυβερνοχώρο.

Τον τελευταίο καιρό το Διαδίκτυο έχει γίνει ένα πεδίο μάχης για την ελευθερία της έκφρασης. Ωστόσο, μερικές φορές η αστυνομία δεν διστάζει να βάλει τις χειροπέδες στα χέρια των χρηστών που αγωνίζονται για τις πεποιθήσεις τους στον κυβερνοχώρο...

Ατύχημα στη σήραγγα της Μάγχης

Ατύχημα στη σήραγγα της Μάγχης, που συνδέει τη Βρετανία με τη Γαλλία, σημειώθηκε σήμερα, με συνέπεια να εκδηλωθεί πυρκαγιά. Όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Eurotunnel, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ένα φορτηγό το οποίο βρισκόταν πάνω σε ένα φορτηγό τραίνο
Ατύχημα στη σήραγγα της Μάγχης..

«Αθώα» η Continental για το δυστύχημα του Concrode με τους 113 νεκρούς

Εφετείο της Γαλλίας απάλλαξε την αμερικανική αεροπορική εταιρεία Continental από τις κατηγορίες για την συντριβή του Concorde το 2000 που είχε στερήσει την ζωή σε 113 ανθρώπους.
«Αθώα» η Continental για το δυστύχημα του Concrode με τους 113 νεκρούς..

Γεύμα Ομπάμα - Ρόμνεϊ στον Λευκό Οίκο

Το κατώφλι του Λευκού Οίκου ετοιμάζεται να διαβεί σήμερα ο επίμονος Μορμόνος, Μιτ Ρόμνεϊ   για να γευματίσει με τον πλανητάρχη στην πρώτη συνάντηση των δύο πολιτικών αντρών μετά τη νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. .

Βρυξέλλες Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδοκιμάζει τον Μπερίσα

«Οι δηλώσεις κάθε πολιτικού πρέπει να γίνονται σε πνεύμα που να ενισχύει τις σχέσεις καλής γειτονίας και όχι το αντίθετο», δήλωσε, την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, οι οποίες στρέφονταν κατά της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ..

Πεθαίνει ο Ασάνζ??..Ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος έχει αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος έχει αναζητήσει καταφύγιο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, πάσχει από μία σοβαρή πάθηση των πνευμόνων, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα..

"Hangover III" με Mike Tyson; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος στο ΤΜΖ..

H πρώτη και η δεύτερη ταινία "Hangover" είχαν μια έκπληξη: τον Mike Tyson σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο! Θα είναι και στο "Hangover III"; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος στο ΤΜΖ..

Ο Παπακαλιάτης δεν παντρεύεται

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε σήμερα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον γάμο και την απιστία.
"Δεν είμαι φτιαγμένος για αυτό" απάντησε στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πότε θα παντρευτεί ο γνωστός ηθοποιός..

Φήμες για λάπτοπ αφής από την Google

Ενα νέο Chromebook με οθόνη αφής φημολογείται ότι «ψήνει» η Google
Λονδίνο 
Ένα λάπτοπ με οθόνη αφής και την υπογραφή της Google, ενδέχεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με φήμες από τον χώρο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών συσκευών...

Θα μπαίνατε σε αεροπλάνο χωρίς πιλότο; Ξεκινούν δοκιμές σε επιβατηγά αεροσκάφη αυτόνομης κίνησης

Λονδίνο 
Ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες οι δοκιμές μιας τεχνολογίας που υπόσχεται να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία των αερομεταφορών. Πρόκειται για τεχνολογία που θα επιτρέπει σε επιβατηγά αεροσκάφη να κινούνται αυτόνομα, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία πιλότων...

Αποκωδικοποίησαν το DNA του καρπουζιού

Λονδίνο 
Διεθνής ομάδα ερευνητών κατάφερε να αποκωδικοποιήσει το γονιδίωμα του καρπουζιού. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού σύμφωνα με τους ειδικούς ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη νέων ποικιλιών με πιο ζουμερά, πιο θρεπτικά, πιο γλυκά αλλά και πιο ανθεκτικά στις ασθένειες καρπούζια.,

PLANET STARS: EIΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ TO Πρώτο ΘΕΜΑ

Προφυλακιστέοι δύο από τους τρεις για τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία
Web only
28/11/2012  22:00
4
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 36χρονος.
Προφυλακιστέοι δύο από τους τρεις για τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία
Ο 41χρονος «εγκέφαλος» ισχυρίστηκε ότι έκανε την κλοπή για να εξοικονομήσει χρήματα 
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας
Web only
29/11/2012  06:31
Μέχρι την Παρασκευή...

.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS AΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στουρνάρας: Εκταμίευση στις 13 Δεκεμβρίου θέλουν ΕΕ, ΔΝΤ

Πρόθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι η έγκαιρη καταβολή του πρώτου τμήματος της δόσης τον Δεκέμβριο, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης...[ 15:12 28/11 ]..

ΠΛΑΝΕΤ ΣΤΑΡΣ NEWS Greece Reuters..

Albania marks independence with giant cake and quarrels

Photo
TIRANA - The foreign minister of neighboring Greece boycotted festivities on Wednesday marking 100 years of Albania's independence after its prime minister hailed a town over the border as "Albanian lands".

Greek minister scraps Albania trip over PM's territorial remark

ATHENS - Greece's foreign minister cancelled a trip to Albania on Wednesday after the neighboring country's prime minister suggested a northwestern Greek town was "Albanian land".
World, 28 Nov 2012..