Βραζιλία: Αεροπλάνο εκτελεί αναγκαστική Π/Γ σε δρόμο [βίντεο]

Από θαύμα δεν θρήνησαν θύματα στη Βραζιλία, όταν ένα μικρό αεροσκάφος υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση, σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Σάντα Ιζαμπέλ.

Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στα περίχωρα του Σάο Πάολο και θεωρείται ένας από τους πλέον πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους. Η κάμερα που καταγράφει την κυκλοφορία «έπιασε» την αναγκαστική και βίαιη προσγείωση του αεροπλάνου.

Ο πιο θερμός Γενάρης από το τέλος του 19ου αιώνα – Έτος υψηλών θερμοκρασιών και το 2016

Ο Ιανουάριος του 2016 ήταν ο πιο θερμός από τότε που άρχισε η καταγραφή των μετεωρολογικών δεδομένων στο τέλος του 19ου αιώνα (1880). Ο προηγούμενος πιο ζεστός Ιανουάριος ήταν του 2007.
Είναι επίσης ο τέταρτος μήνας στη σειρά, που η θερμοκρασία της Γης βρέθηκε πάνω από ένα βαθμό Κελσίου από την κανονική για την εποχή. Προφανώς, πρόκειται για έναν ασυνήθιστα ζεστό χειμώνα ειδικότερα για το βόρειο ημισφαίριο, όπου βρίσκεται και η χώρα μας.

Ανακαλύφθηκε άστρο που εξαφανίζεται επί 3,5 χρόνια Νέο ρεκόρ διάρκειας ολικής ηλιακής έκλειψης

Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν ένα ηλιακό σύστημα όπου το μητρικό άστρο (ήλιος) του, κάθε 69 χρόνια σημειώνει σχεδόν ολική έκλειψη, η οποία διαρκεί επί 3,5 χρόνια. Πρόκειται για νέο ρεκόρ διάρκειας έκλειψης, αλλά και χρονικού διαστήματος ανάμεσα σε δύο διαδοχικές εκλείψεις.
Η ανακάλυψη, που αφορά το ερυθρό γιγάντιο άστρο TYC 2505-672-1, έγινε από αστρονόμους των πανεπιστημίων Χάρβαρντ

Τραγική ειρωνεία: Τι «ανέβασε» στο Facebook ο Παντελίδης μία μέρα πριν το δυστύχημα

Τραγική ειρωνεία. Την Παρασκευή ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Θέλοντας να δείξει ότι ανυπομονεί για τη συνεργασία έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Premiera" plhsiazei,Kollhse to gkazi, ‪#‎kiegwsagapw».

Έτσι μάθαμε τον Παντελή Παντελίδη

Αν και νέος, λατρεύτηκε φανατικά από χιλιάδες, από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Θυμηθείτε το ξεκίνημά του στη μουσική, όπως ο ίδιος συστήθηκε στο κοινό (Vids)
Adtech Ad
Το πέρασμά του Παντελή Παντελίδη από τη μουσική σκηνή ήταν σύντομο. Ο κόσμος που τον αγάπησε και τον ακολουθούσε σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα όμως πολύς. Από εκείνα τα πρώτα αυτοσχέδια βίντεο που ανέβασε μόνος του στο διαδίκτυο...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης...Τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη

 Στη γειτονιά των αγγέλων «γρατζουνάει» την κιθάρα του ο Παντελής Παντελίδης. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και απλοί πολίτες τον συνόδευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην τελευταία του κατοικία.

Η σορός του τραγουδιστή τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα. Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και η σορός του τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πέμπτη, μεταφέρθηκε στις 15.30 στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

Πίνετε ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί για ένα χρόνο και αυτά τα 20 πράγματα θα αας συμβούν!

Ξεδιψάστε με την προσθήκη φετών λεμονιού στο νερό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε επίσης αρκετές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Σύμφωνα με τους διατροφολόγους, το λεμονόνερο είναι το καλύτερο φυσικό ενισχυτικό ενέργειας. Το πρωί, το σώμα σας είναι αφυδατωμένο και χρειάζεται αρκετό νερό για να σπρώξει προς τα έξω τις τοξίνες και να ανανεώσει τα κύτταρα.

Αυτές είναι οι καλύτερες ελληνικές παραλίες για το 2016

Η λίστα με τους ελληνικούς παραδείσους επί Γης για το 2016, έτσι όπως τους κατέταξαν οι χρήστες του Tripadvisor (Pics)

Το να αποκηρύξεις μια ελληνική παραλία ως την καλύτερη της χώρας είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζουμε. Αυτό γιατί η χώρα κατέχει την ενδέκατη θέση στον κόσμο σε μήκος ακτογραμμών και έχει 380 παραλίες βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία.
Τα καταγάλανα νερά, οι λευκές αμμουδιές και ο ζεστός ήλιος έχουν αναδείξει την Ελλάδα