Εμείς θα εξακολουθούμε να κάνουμε δίσκους..

«Εχω πάντα στο μυαλό μου έναν διαφορετικό ήχο για τη δική σου φωνή...» έλεγε επί χρόνια στον Γιώργο Νταλάρα ο Νίκος Αντύπας.«Εχω πάντα στο μυαλό μου έναν διαφορετικό ήχο για τη δική σου φωνή...» έλεγε επί χρόνια στον Γιώργο Νταλάρα ο Νίκος Αντύπας..

«Στα μονοπάτια της ψυχής μου» με νησιώτικα

Την αγάπη της για τη νησιωτική μουσική παράδοση, η οποία είναι βαθιά συνδεδεμένη με τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια, εκφράζει η Βούλα Λυερού μέσα από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στα μονοπάτια της ψυχής μου»..

"Δελτίο των 8" το νέο video clip από το Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, πιο επίκαιρος από ποτέ, επιστρέφει με καινούριο video clip..

Model Kasia Struss - F Floor Club Version | FashionTV F FLOOR

Tα Μεγαλύτερα γεγονότα στο Χόλιγουντ Παρουσιάζοντε εδώ στο Fashion TV.COM. πηγή για την παγκόσμια κάλυψη της μόδας, FashionTV έχει νέες προσθήκες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ - Δείτε ..vid..

Οι πιο «καυτοί» Άγγελοι κατέβηκαν στη Γη. 57 PHOTOS

Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Adriana Lima είναι μόνο μερικά «αγγελικά» ονόματα που περπάτησαν στην πασαρέλα στο Victoria's Secret Fashion Show για το 2012 που έγινε το βράδυ της Τέταρτης στη Νέα Υόρκη.

Το 31χρονο Βραζιλιάνικης καταγωγής μοντέλο, Alessandra Ambrosio έκλεψε τις εντυπώσεις όχι με τα πολλά και διάφορα σετ εσωρούχων που φόρεσε, αλλά με το αξίας $2.5 εκατ. «Fantasy Bra» που επιλέχτηκε να αναδείξει με τις αναλογίες της..

Το άγνωστο παρελθόν των σταρ

Πριν κατακτήσουν το Hollywood από κάπου είχαν ξεκινήσει. Ο Robert Pattinson, ο Ashton Kutcher, η Geena David είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που είχαν ποζάρει σε διαφημίσεις για εσώρουχα πολύ πριν γίνουν διάσημοι και αποκτήσουν δόξα και πλούτη. .

Rihanna και Moss σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση

Σε μια ιδιαίτερα kinky φωτογράφηση πόζαραν οι δύο σέξι κυρίες Rihanna και Kate Moss. Ο φωτογράφος φυσικά δεν ήταν άλλος από τον σταρ της φωτογραφίας Mario Testino, ο οποίος είναι και καλός φίλος της Kate Moss...

Από 16 Νοεμβρίου Η Άννα Μπουρμά live στο Ρυθμός Stage

Με έμπνευση την παγκόσμια εκστρατεία της Greenpeace για την Αρκτική, η Άννα Μπουρμά από 16 Νοεμβρίου θα εμφανίζεται στη σκηνή του Ρυθμός Stage, κάθε Παρασκευή μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Μέρος της τιμής του εισιτηρίου θα δοθεί στην οργάνωση, για την υποστήριξη της δράσης της..

Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου Ο Mario Biondi στο Gazarte

Ο Mario Biondi έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά για να μοιραστεί μαζί μας από την σκηνή του Gazarte το πάθος του για την soul & jazz μουσική!..

"Οι στιγμές" το νέο τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου

"Οι στιγμές" είναι το πρώτο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Χάρις Αλεξίου σε στίχους Μανώλη Ρασούλη. Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει Μανώλη Ρασούλη " H τρίπλα", νέο cd, κυκλοφορεί 10 Δεκεμβρίου και περιέχει 14 ανέκδοτα τραγούδια..

Νέο video clip από το Γιώργο Τσαλίκη!

Ο Γιώργος Τσαλίκης ετοίμασε το καινούριο του video clip για το τραγούδι "Κοίταξε με φεύγω"..

Από τη Rihanna με αγάπη!.vid

Γεμάτη νέα έρχεται στα σημερινά μας ημερολόγια η Rihanna! Πέρα από το καινούριο video clip για το τραγούδι "Diamonds", που μόλις κυκλοφόρησε, με τη Rihanna..

"Ακτή" το νέο τραγούδι των Χατζηγιάννη, Μπουλά, Ζουγανέλη vid

Με ένα τραγούδι επισφράγησαν οι Μ.Χατζηγιάννης, Σ.Μπουλάς και Γ.Ζουγανέλης τη φετινή τους συνεργασία στην "Ακτή" της οδού Πειραιώς. Με στίχους του Σ.Μπουλά και μουσική του Μ.Χατζηγιάννη το τραγούδι είναι χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης παράστασής τους..

Νέα Υόρκη – Τόκιο σε 90 λεπτά Vid

Η εταιρεία με βάση την Καλιφόρνια οραματίζεται την πραγματοποίηση πτήσης μεταξύ Νέας Υόρκης και Τόκιο χρησιμοποιώντας ένα υπερηχητικό αεροσκάφος που θα φτάνει ως την άκρη της ατμόσφαιρας και την αρχή του διαστήματος..

Αχμαντινετζάντ: «Διανοητικά καθυστερημένοι» όσοι συγκεντρώνουν πυρηνικά

Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε σήμερα πως η εποχή της πυρηνικής αποτροπής έχει παρέλθει προ πολλού και πως όποια χώρα συγκεντρώνει πυρηνικά όπλα είναι «διανοητικά καθυστερημένη»..

Νίγηρας: Χιλιάδες οι πληγέντες από τις πλημμύρες

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν πληγεί στην περιοχή της Ντίφα, στον νοτιοανατολικό Νίγηρα, μετά τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου λόγω της «ιστορικής» ανόδου της στάθμης των υδάτων ενός ποταμού που πηγάζει από τη γειτονική Νιγηρία, ανακοινώθηκε από τον ΟΗΕ και τις τοπικές αρχές..

Επανεκλέγονται ελληνοαμερικανοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων Vid

Οι Ελληνοαμερικανοί Τζον Σαρμπάνης (Δημοκρατικός από το Μέριλαντ) και Γκας Μπιλιράκης (Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα και συμπρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου») επανεκλέγονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Επίσης, επανεκλέγεται η Νίκη Τσόνγκα (Δημοκρατική από τη Μασαχουσέτη)..

Πέντε μονάδες κάτω Χρυσή Αυγή και Ν.Μιχαλολιάκος

Οι πολίτες θεωρούσαν δεδομένη την ψήφιση των μέτρων, όπως και τα δεινά που θα επιφέρουν. Συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά δείχνουν απαισιόδοξοι για τις αντοχές της. Υπέρ των αποκρατικοποιήσεων μέχρι και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μονάδες κάτω Χρυσή Αυγή και Ν.Μιχαλολιάκος.

Χαμός στο ΠΑΣΟΚ

Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέγραψε έξι βουλευτές, από τους 33 που είχε το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα Βουλή. Σήμερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ζητώντας του να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα..

Ρωγμές σε σήραγγες εργοστασίου πυρηνικής ενέργειας στη Ν. Κορέα

Οι ρυθμιστικές αρχές πυρηνικής ενέργειας στη Νότια Κορέα ανακάλυψαν μικροσκοπικές ρωγμές σε σήραγγες που οδηγούν τις ράβδους ελέγχου σε ένα υπό συντήρηση πυρηνικό εργοστάσιο, ανακοίνωσαν την Παρασκευή κυβερνητικά στελέχη, αυξάνοντας τις ανησυχίες..

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ και σήμερα

Μία ακόμη ημέρα ταλαιπωρίας περιμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας σήμερα Παρασκευή καθώς οι εργαζόμενοι στο μετρό, το Τραμ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα 24ωρη απεργία..

Κανονικά από τις 5 το πρωί στους δρόμους τα ταξί

Κανονικά από τις 5 το πρωί της Παρασκευής στους δρόμους τα ταξί, καθώς αποφασίστηκε αναστολή των κινητοποιήσεων.
«Δώσαμε τον αγώνα με όσες δυνάμεις είχαμε για την προάσπιση του μεταφορικού μας έργου και τον επαγγελματικών μας δικαιωμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτων Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ΣΑΤΑ και συμπληρώνει:.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο

Αυτός, ναι, ήταν Ολυμπιακός από πέρυσι! Αφήνοντας πίσω του το κακό πρόσωπο της Ευρωλίγκας και με εμφάνιση… υψηλής ραπτικής στην πόλη της μόδας, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν την Εμπόριο Αρμάνι με 84-71 κι απομάκρυναν το φόβο πρόωρου αποκλεισμού.

Άνετη νίκη της Λάτσιο επί του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Ολίμπικο να αντιμετωπίσει την Λάτσιο σε ένα ματς που χρειάζονταν οπωσδήποτε βαθμούς.

Παρόλα αυτά, ούτε… έδρασε αφού μπήκε μουδιασμένος, ούτε αντέδρασε όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ από τους Ιταλούς..

Σκανδαλίδης: Ημουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ

«Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ»
«Η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Σκανδαλίδης: Ημουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ.