Το άγνωστο παρελθόν των σταρ

Πριν κατακτήσουν το Hollywood από κάπου είχαν ξεκινήσει. Ο Robert Pattinson, ο Ashton Kutcher, η Geena David είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που είχαν ποζάρει σε διαφημίσεις για εσώρουχα πολύ πριν γίνουν διάσημοι και αποκτήσουν δόξα και πλούτη. .


Geena Davis
Πνευματώδης, ψηλή και γοητευτική η Geena Davis πόζαρε τη δεκαετία του ’80 για το κατάλογο της Victroria’s Secret. Οι καυτές φωτογραφήσεις και οι πικάντικες πόζες έδωσαν το εισιτήριο στην Geena για τον πρώτο της ρόλο στην κωμωδία «Tootsie».

Ashton Kutcher
Το 1997 ο Ashton Kutcher όπου σπούδαζε χημικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι ένα χρόνο μετά θα ήταν από τα βασικά μοντέλα της καμπάνιας των Abercrombie and Fitch. Ο ηθοποιός είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό και κέρδισε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων. Για τρία χρόνια δούλευε σαν μοντέλο σε Παρίσι και Μιλάνο ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο και τον Calvin Klein. Το 2001 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική σειρά «That 70s Show».Ο δρόμος για την μεγάλη οθόνη άνοιξε οριστικά και για τα καλά όταν ένα χρόνο μετά γνώρισε την πρώην σύζυγό του Demi Moore.



Robert Pattinson
Είμαστε σίγουροι πως ο Robert Pattinson δεν θα πρέπει να είναι υπερήφανος για την συγκεκριμένη φωτογράφηση σε κινέζικο περιοδικό πριν από 9 χρόνια. Ο Rob χρόνια πριν ασχοληθεί με τους βρικόλακες και την Kristen Stewart έκανε το μοντέλο. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Robert ποζάρει στο φακό με κάλτσα μέχρι το γόνατο και μποξεράκι που δεν είναι και τόσο… αντρικό! Τι να πει κανείς, οι ανάγκες της φωτογραφήσης.



Hilary Swank
Αυτή η σταρ δεν αναγνωρίζεται με τίποτα. Η κάτοχος δύο χρυσών αγαλματιδίων Οσκαρ Hilary Swank («Boys Don’t Cry», 1999) «Million Dollar Baby», το 2004) αν και ήταν διάσημη πόζαρε στο φακό πιο σέξι από ποτέ με εσώρουχα του Calvin Klein. Πάντως για την Hilary αυτή ήταν η μοναδική φωτογράφηση που έκανε ως μοντέλο.



Eva Mendes  

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την μία και μοναδική Eva Mendes.Η αγαπημένη του Ryan Gosling το 2009 ήταν το βασικό μοντέλο των γυναικείων εσωρούχων του Calvin Klein.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...