Τραγωδία στην Αττική: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Ποσειδώνος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας, στην Αττική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, αυτοκίνητο με δύο επιβάτες συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες.
Από την σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη ένα πρόσωπο έχει τραυματιστεί βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα λόγω παγετού στον δρόμο Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου

Ακινητοποιημένα λόγω ολισθηρότητας είναι αυτήν την ώρα περίπου δέκα αυτοκίνητα στην επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου- Μελισσοχωρίου.

Στον συγκεκριμένο δρόμο συχνά παρουσιάζονται προβλήματα λόγω του παγετού.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσει αλατιέρα για να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των εγκλωβισμένων οδηγών.

Χιονίζει στην ανατολική Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Έντονη χιονόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.Πυκνό χιόνι πέφτει στην Επανομή, την Μηχανιώνα, το Τρίλοφο και άλλες περιοχές.
Τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρήσουν, ωστόσο το τσουχτερό κρύο και ο βαρδάρης θα συνεχιστούν.
Πηγή φώτο: meteo.gr

Η Βενεζουέλα στα πρόθυρα του εμφυλίου

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΕ συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα για την πολιτική κρίση στη Βενεζουέλα. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θέλει να ζητήσει από τα υπόλοιπα μέλη να αναγνωρίσουν και να στηρίξουν ως μεταβατικό πρόεδρο τον πρόεδρο της Βουλής Χουάν Γκουαϊδό. Ο Χουάν Γκουαϊδό αυτοανακηρύχθηκε την περασμένη Τετάρτη νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Όπως μεταδίδει η Deutche Welle, με αφορμή την κρίση στη Βενεζουέλα ο Μπερντ Ρίξινγκερ, συμπρόεδρος του κόμματος η Αριστερά παραχώρησε συνέντευξη στο

Χειμερινή «απόδραση» στην Ορεινή Κορινθία

Η Ορεινή Κορινθία αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Πελοποννήσου και τα τελευταία χρόνια η τουριστική ανάπτυξη που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή είναι εντυπωσιακή.Το γεγονός αυτό οφείλεται εν μέρει στη μικρή απόσταση που χωρίζει την ορεινή Κορινθία από την ελληνική πρωτεύουσα, αφού η διαδρομή από την Αθήνα διαρκεί δύο περίπου ώρες και προσφέρει στον ταξιδιώτη την ευκαιρία να απολαύσει εικόνες από τοπία μοναδικού φυσικού κάλλους. Η εγγύτητά της από την Αθήνα δεν αποτελεί, φυσικά,

Σάλος στην Αλάσκα: Πατέρας και γιος σκότωσαν μαμά αρκούδα και τα αρκουδάκια της

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Αλάσκα αλλά και τις υπόλοιπες πολιτείες των ΗΠΑ το βίντεο ενός πατέρα κυνηγού με τον γιο του να σκοτώνουν μαμά αρκούδα και δύο αρκουδάκια.Ο Άντριου Ρένερ, 41 ετών, και ο 18χρονος γιος του Όουεν σκότωσαν τα ζώα αφότου πλησίασαν με σκι μη κατοικημένη περιοχή στο νησί Έσθερ στην Αλάσκα τον περασμένο Απρίλιο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τhe Independent», οι δύο άντρες δεν γνώριζαν ότι ο πληθυσμός των ζώων που βρίσκονταν στην περιοχή βιντεοσκοπείτο από την αμερικανική υπηρεσία Αλιείας και Κυνηγιού στα πλαίσια έρευνας.

Ρωσία και Κίνα λένε «όχι» στο σχέδιο ψηφίσματος για τη Βενεζουέλα

Η Ρωσία, η Κίνα, η Νότια Αφρική και η Ισημερινή Γουινέα «μπλόκαραν» σήμερα το αμερικανικό προσχέδιο ψηφίσματος με το οποίο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας, χαρακτηρίζοντάς της ως «τον μοναδικό δημοκρατικά εκλεγμένο θεσμό» της χώρας.Το κείμενο αυτό υπογράμμιζε επίσης ότι η Εθνοσυνέλευση δεσμεύεται να αποκαταστήσει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου στη Βενεζουέλα, επισημαίνοντας την έλλειψη νομιμότητας των τελευταίων εκλογών στη χώρα και καταδικάζοντας τη βία των δυνάμεων ασφαλείας εναντίον των διαδηλωτών.

Μακρόν: Παράδειγμα θάρρους και ενότητας η υπερψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών

Την ικανοποίησή του για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος.
news247
26 Ιανουαρίου 2019 17:18

Την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο, χαιρετίζει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, χαρακτηρίζοντας την παράδειγμα θάρρους και ενότητας.

«Χαιρετίζω την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ένα παράδειγμα θάρρους και ενότητας για την Ευρώπη», έγραψε ο Μακρόν σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, παραθέτοντας Tweet του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Γεννηματά: Όποιος λοξοκοιτάζει προς Τσίπρα ή Μητσοτάκη δεν έχει θέση ανάμεσα μας

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παραδέχεται ότι η πολυκομματική λειτουργία του δεν λειτούργησε, σημειώνοντας πως η εικόνα ήταν συχνά "αντί πλουραλισμού, σύγχυση".

Πέθανε η δημοσιογράφος Μένυα Παπαδοπούλου που αγάπησε το κοινό μέσα από το δελτίο της ΕΡΤ

Απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, η δημοσιογράφος Ασημίνα (Μένυα) Παπαδοπούλου, σε ηλικία 74 ετών. 
Η Μένυα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και τελείωσε το 16ο Γυμνάσιο Θηλέων στην Κυψέλη. Παρακολούθησε μαθήματα Δημοσιογραφίας στη Σχολή του Ελληνοαμερικανικού Επιμορφωτικού Ινστιτούτου (Greek-American Cultural Institute -μετέπειτα «ΟΜΗΡΟΣ»), με καθηγητή τον Σπύρο Μελά και αργότερα Δημοσίων Σχέσεων στο WEST LONDON COLLEGE. Ήταν πτυχιούχος-αριστούχος (Honours Degree) της LONDON SCHOOL OF DRAMATIC ART.

Τηλεθέαση: Συνεχίζει να ανεβαίνει ο ΑΝΤ1

Συνεχίζεται  για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η ανοδική πορεία του ΑΝΤ1 στις μετρήσεις τηλεθέασης και μάλιστα αρχίζει να αυξάνει την διαφορά του με εντυπωσιακό τρόπο από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Χθες Παρασκευή συγκεκριμένα ήταν πρωτος στο σύνολο της ημέρας στο δυναμικό κοινό (18-54 ) με 19,7 % και στο prime time με 24,2%.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Μαργαριτάρια Κύπρος 2018

Ο πιο αδύναμος κρίκος ξεκίνησε και φέτος 2018-19 στην Κύπρο που παρουσιάζει ο Τάσος τρύφωνος, και τα μαργαριτάρια καλά κρατούν, κάποια από αυτά είναι και σε αυτό το βίντεο.. Απολαύστε και γελάστε..

Το μήνυμα της Σταμάτη στον Acun για το κόψιμο της εκπομπής της (Video)

«Κόψε κάτι, κόψε κάτι, κόψε κάτι, κόψε» τραγούδησε η Σάσα Σταμάτη στο τελευταίο Ooh la la! Μετά τις αλλαγές που γίνονται στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ λόγω Survivor, η εκπομπή της δημοσιογράφου έριξε πρόωρα τίτλους τέλους.

«Για την παρέα»: Σαρώνει ο Μουτσινάς στα νούμερα τηλεθέασης!

«Για την παρέα»: Σαρώνει ο Μουτσινάς σε νούμερα τηλεθέασης!
Ο Νίκος Μουτσινάς στα καλύτερά του φέτος!
Η εκπομπή του «Για την παρέα» στο OPEN, σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης!
Χθες τα ποσοστά του έφτασαν και το 26% στο νεανικό κοινό.
Η Ζέτα Μακρυπούλια άγγιξε το 22,3% , η Ελένη Τσολάκη μόλις το 6,2% και η Βίκυ Καγιά μετά τις 16.30 το 23%.
Δείτε αναλυτικά τι έγινε χθες στην μεσημεριανή ζώνη:

Open στο YouTube

Μεγάλη απήχηση έχουν τα τηλεοπτικά προγράμματα της πρωινής ζώνης του Open TV στο YouTube. Το μεγαλύτερο μέρος του νεανικού κοινού παρακολουθεί μέσω του YouTube και οι συγκεκριμένες εκπομπές προσελκύουν το ενδιαφέρον τους.

Digea χωρίς ΕΡΤ

Χωρίς το σταθερό μηνιαίο έσοδο της ΕΡΤ θα μείνει η Digea από τις 2 Φεβρουαρίου. Το ιδιόκτητο δίκτυο ψηφιακών πομπών αναμένεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα και η Digea αναζητεί άλλους μεγάλους πελάτες για τη μετάδοση του τηλεοπτικού τους σήματος. Στη διαδρομή έχει χάσει δύο εκ των μετόχων της, το Alter και το Mega, το οποίο τις καλές

Αυτό είναι το σύστημα ντιλίβερι του μέλλοντος – Από τετράποδα «σκυλάκια»-ρομπότ

Τετράποδα «σκυλάκια»-ρομπότ πηδούν από ένα βανάκι ντιλίβερι χωρίς οδηγό, μεταφέροντας πακέτα στην πόρτα του παραλήπτη: αυτό είναι το σύστημα ντιλίβερι του μέλλοντος που παρουσίασε στο τελευταίο CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας η γερμανική εταιρεία Continental Automotive, σε συνεργασία με την ελβετική εταιρεία εφαρμογών ρομποτικής ANYbotics.
Η ιδέα είναι συνδυασμός του CubE, του απολύτως αυτόνομου ρομπο-ταξί της Continental και των τετράποδων ρομπότ της ANYbotics που μπορούν να ανοίξουν πόρτα και να χρησιμοποιήσουν ασανσέρ.

Προκήρυξη για δύο νέες τηλεοπτικές άδειες από το ΕΣΡ – Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης

Στην προκήρυξη των δύο εναπομεινασών τηλεοπτικών αδειών προχωρά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Αναλυτικότερα, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του: «Απεστάλη σήμερα Δευτέρα 14/1/2019 στο Εθνικό Τυπογραφείο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Προκήρυξη 1/2019 για την

Καμπάνα 200.000 ευρώ από το ΕΣΡ στον Alpha για αναφορές του Βερύκιου

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την εκπομπή «Ηappy Day» στην οποία υπήρξαν αναφορές του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για τις χήρες των στρατιωτικών.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούν: ευπρέπεια λόγου, διακρίσεις φύλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες. Οι αναφορές έγιναν στη δικτύωση της εκπομπής με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Οι 3 παίκτες που θα καθορίσουν την τύχη του Mega

Το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, ιδιοκτήτριας του Mega. Οι τράπεζες μάλιστα δεν αποκλείουν το όλο θέμα να έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στο Μάρτιο σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών.