ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2-1 Με ανατροπή πάει για σεντόνι!


Ο Ατρόμητος πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Περιστέρι επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και βλέπει ακόμα και Champions League!

Οι Περιστεριώτες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το οφσάιντ γκολ του Σαλπιγγίδη στο 60ο λεπτό, έφεραν τούμπα το ματς με Ιγκλέσιας (72') και Σουμπίνιο (90') διατηρώντας έτσι την παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν από τον «δικέφαλο» στο Περιστέρι από το 1981!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1 Ο Αστέρας είδε... αστεράκια στα Γιάννενα!(pics)


Σαν... ΠΑΣάδες ξεκινάνε τα Γιάννενα στα πλέι οφ! Επικράτησαν του Αστέρα με 2-1 στο εναρκτήριο παιχνίδι και πλέον βρίσκονται στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 8΄ με τον Τσουκαλά αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε στο 14΄με ανάποδο ψαλίδι του Σανκαρέ ενώ ακυρώθηκε γκολ του Κουρμπέλη ως οφσάιντ στο 10.

Λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, έφτασε ο πρωθυπουργός στην Κίνα.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ταξίδεψε με μεγάλο κλιμάκιο υπουργών και 60 επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Στο «δρόμο του μεταξιού» θα αναζητήσει κινεζικά κεφάλαια στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, του τουρισμού αλλά και των ιδιωτικών επενδύσεων.

Είναι ο δεύτερος ηγέτης ευρωπαϊκής χώρας μετά τον Ολάντ τον οποίο προσκαλεί η νέα ηγεσία του Πεκίνου από τον Μάρτιο που ανέλαβε τα ηνία της χώρας.

Το ΚΚΕ για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ.

«Οι ρυθμίσεις αναδιάρθρωσης της ΔΕΗ προωθούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ για ολοκλήρωση της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων και σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων», αναφέρει σε σχόλιό του το ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις θα οδηγήσουν σε νέα επιβάρυνση της λαϊκής κατανάλωσης,

«Ο ελληνικός λαός δεν είναι υπεύθυνος για το χρέος»

Επαφές στην Κροατία έχει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε τον πρόεδρος της Κροατίας, Ίβο Γιοσίποβιτς, με τον Όλιβερ Στόουν και τον Σλάβοι Ζίζεκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και είπε ότι ο αγώνας δεν είναι μόνο για τον ελληνικό λαό αλλά για τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Η Βουλγαρία χρειάζεται σταθερή, νέα κυβέρνηση και όχι νέες εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη χώρα σε μακρά περίοδο αποσταθεροποίησης, υπογράμμισε ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ

Ο κ. Πλέβνελιεφ ανήγγειλε ότι, την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου, θα αρχίσει τις διαβουλεύσεις με τις ηγεσίες των τεσσάρων πολιτικών κομμάτων που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τη νέα Βουλή, για την ανάθεση της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης και για τον ορισμό της ημερομηνίας της πρώτης συνεδρίασής της.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Reuters,Greek,Thousands of Greek teachers protest

Thousands of Greek high school teachers take to the streets in Athens. They have been threatened with arrest if they proceed with a planned strike later in the week. The strike would affect university entrance exams. (SOUNDBITE) (Greek) HIGH SCHOOL TEACHER KAITY THOMAI, SAYING: "It is illegal and unconstitutional. Based on the constitution, since 1975 it is every workers personal right to strike,

Οδηγός παρέσυρε 16χρονη στην Κορινθία και την εγκατέλειψε.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε νοσοκομείο της Πάτρας, νοσηλεύεται 16χρονη, η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε χθες το βράδυ από οδηγό φορτηγού στο Δερβένι Κορινθίας. Το φορτηγό οδηγούσε ένας 63χρονος, ο οποίος εκινείτο επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών.

Είκοσι μαχαιριές από κλόουν - τρόμο. Στο Παίδων μεταφέρθηκε ο 11χρονος.

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, μεταφέρθηκε, διασωληνωμένο, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στην Eντατική Mονάδα Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», το 11χρονο παιδί που χθες το βράδυ έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης με δράστη 20χρονο Ολλανδό σε ξενοδοχείο του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.

ActualidadRT-Espana-Videos-News:Rusia expulsará al espía de la CIA que quería reclutar a un agente local

Las autoridades rusas han anunciado que expulsarán al funcionario de la embajada de EE.UU. Fogle Ryan Christopher, acusado de ser un agente de la CIA que operaba en el país. El hombre fue detenido la noche del 13 al 14 de mayo por el servicio de seguridad local y ha sido declarado 'persona non grata'.

whitehouse- Νews-Video:White House Press Briefing

White House Press Briefings are conducted most weekdays from the James S. Brady Press Briefing Room in the West Wing.

5/14/13.

RussiaToday-Video-News:Gun Parade: Mothers' Day shooting fuels arms control push in US.

New Orleans police are seeking a teen suspect over the mass shooting at a Mother's Day parade on Sunday, which left 19 people wounded. The incident comes as President Obama continues his push for a clampdown on gun owners. But, as RT's Marina Portnaya reports, the firearm lobby is giving no ground.

France 24-News-World:Merkel book sparks scrutiny over Communist past















...

France24 The Cannes Report An American critic on the French Riviera

It’s the day before lift-off for the 2013 Cannes Film Festival, and spirits on the Riviera are high.

Workers are putting the finishing touches on the red carpet in preparation for Wednesday night’s gala screening of the opening film, Baz Luhrmann’s star-studded, 3D adaptation of “The Great Gatsby” (trailer below); tourists are swarming the Croisette, snapping photos and revelling in the giddy, pre-party vibe;

Στη Γ΄ Εθνική θα δηλώσει η ΑΕΚ - στις 7 Ιουνίου η Γ.Σ.

Την διεξαγωγή νέας Γενικής Συνέλευσης στις 7 Ιουνίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, με μοναδικό θέμα την εκκαθάριση της ΠΑΕ και τον ορισμό εκκαθαριστών. Στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία θα δηλώσει συμμετοχή η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, καθώς όπως αποφασίστηκε θα υποβληθεί δήλωση στην Football League ότι η "Ενωση" δεν θα μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-Aθλητικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ

Οι πέντε της «μαύρης» λίστας του Άγγελου


Τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης, πριν από την απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε