Halle Berry: «Βάζω άρωμα ανάμεσα στα πόδια μου!»

Ήταν να μην εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση η Halle Berry, η οποία κατάφερε να προκαλέσει, αλλά και να αφήσει -κυριολεκτικά- το… άρωμά της σε αυτή της την τηλεοπτική εμφάνιση!

Η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τα καινούργια τραγούδια της από το άλμπουμ «Η Τρίπλα», για 8 συνολικά βραδιές, από τις 3 έως τις 25 Απριλίου, στο Gazarte.

Η Χάρις Αλεξίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τα καινούργια τραγούδια της από το άλμπουμ «Η Τρίπλα», για 8 συνολικά βραδιές, από τις 3 έως τις 25 Απριλίου, στο Gazarte. 

H Νατάσσα Μποφίλιου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «φαινόμενο» στα ελληνικά μουσικά δρώμενα των τελευταίων χρόνων.

Είναι η ερμηνεύτρια που κατάφερε να τραβήξει και πάλι τον πολύ κόσμο στο λεγόμενο «έντεχνο» τραγούδι. Από τη μουσική σκηνή «Kyklos Live Stage», όπου εμφανίζεται κάθε Σάββατο, από τις αρχές Φλεβάρη, έχουν περάσει σχεδόν 10.000 κόσμου. Ολοι μιλούν για την καλύτερη μουσική παράσταση που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η ερμηνεύτρια,

Αναμφισβήτητα έχει κληρονομήσει το γονίδιο της ομορφιάς από τη διάσημη μητέρα της

Η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ και του Αλεκ Μπάλντουιν είναι μόλις 17 ετών, έχει ύψος 1,88 και θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου, καθώς διαθέτει όλα τα

World's Toughest Adventure Race - Red Bull X-Alps 2013 - TEASER


The 2013 Red Bull X-Alps will be the sixth edition of the world's toughest adventure race. Athletes must either hike or fly over 100km across the Alps from Salzburg to Monaco in the fastest time possible. Every kilometer must be covered either on foot or flown in a paraglider. It's a formidable undertaking and takes place in one of the most breathtaking yet also unforgiving environments.

Chavez funeral video: Venezuela bids farewell to 'El Comandante'

Hundreds of thousands of Venezuelans flocked to the streets of Venezuela's capital for a final farewell to Hugo Chávez.

reuters news video:U.S. lawmakers sound alarm on Japan joining trade talks



(Reuters) - Four dozen Democratic lawmakers on Thursday expressed concern about Japan joining free trade talks with the United States and urged President Barack Obama to maintain U.S. tariffs on Japanese autos and trucks if Tokyo does enter the negotiations.
The plea came one day before Japanese Prime Minister Shinzo Abe is expected to announce Japan's

KKE: Aντιλαϊκή η απόφαση του Eurogroup, αλληλεγγύη στον κυπριακό λαό

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει «την αντιλαϊκή απόφαση του Εurogroup για την Κύπρο και την επιβάρυνση σε λαϊκά εισοδήματα που θα έχει η επιβολή χαρατσιού στις καταθέσεις».

«Λέσχη πολιτικάντηδων και απατεώνων οι Ευρωπαίοι ηγέτες»

Για πρωτοφανή και άδικη απόφαση του Eurogroup, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, Μάκης Κεραυνός, κατακεραυνώνοντας του Ευρωπαίους εταίρους της Κύπρου,

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα περάσουν από την Τρίτη το πρωί τα ελληνικά υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου.

Η Λάουρα Μπολντρίνι νέα πρόεδρος της ιταλικής Βουλής

Την υποψήφια της κεντροαριστερής συμμαχίας του Μπερσάνι Λάουρα Μπολντρίνι, επέλεξαν κατά πλειοψηφία οι ιταλοί βουλευτές για πρόεδρο της Βουλής.

Τουλάχιστον 13 νεκροί & 154 τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων για θρησκευτική γιορτή

Τουλάχιστον 13 είναι οι νεκροί και περίπου σε 154 ανέρχονται οι τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε σε φορτηγάκι που μετέφερε πυροτεχνήματα για μία θρησκευτική γιορτή στην κοινότητα Νατίβιτας, στο κεντρικό Μεξικό, αναφέρεται στον νεώτερο απολογισμό των αρχών.

Εκτακτη σύσκεψη του προέδρου Ν. Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των κομμάτων απόψε το βράδυ

Για τις 11 απόψε προγραμματίζει έκτακτη σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να τους ενημερώσει λεπτομερώς για την απόφαση του Eurogroup.

Δεν φορολογούνται οι καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα

Δεν φορολογούνται οι καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του Eurogroup, οι καταθέσεις που διατηρούνται στα υποκαταστήματα και τις θυγατρικές των Κυπριακών τραπεζών της Ελλάδας δεν πλήττονται ούτε κινδυνεύουν. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Εurogroup, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για να εξαγοραστούν αυτά τα υποκαταστήματα από μεγάλη ελληνική τράπεζα ..

Καιρός Κόρινθος, Ελλάδα

..

Ο καιρός “τρελάθηκε” στη Ρωσία και κεντρική και δυτική Ευρώπη


Αντιμέτωπη με τη χειρότερη χιονόπτωση των τελευταίων 50 ετών βρίσκεται η Μόσχα.
Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι μετατρέπουν τους δρόμους σε πίστες πάγου με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός, αν και τα προβλήματα δεν φαινεται να πτοούν ιδιαίτερα τους κατοίκους της ρωσικής πρωτεύουσας.

Θρίλερ στο Εurogroup για την Κύπρο – Συμφωνία αναμένει ο Γιούνκερ


Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προειδοποίησε, παράλληλα, για τις αρνητικές συνέπειες που θα είχε ενδεχόμενη αναγκαστική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο πακέτο βοήθειας προς την Κύπρο. «Δεν είμαι της γνώμης ότι θα πρέπει να ριχτούμε τυφλά σε λύσεις κουρέματος», είπε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup, για να προσθέσει ότι θα πρέπει να εξεταστεί το θέμα αυτό πολύ προσεκτικά.

«The Next Day»: Νέος δίσκος για τον David Bowie, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια


Η μεγάλη επιστροφή για τον David Bowie είναι γεγονός. Ένας καινούργιος δίσκος μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. To «The Next Day», «Η επόμενη μέρα» είναι το 24ο στούντιο άλμπουμ του 66χρονου μουσικού. Το πρώτο σινγκλ του δίσκου, το «Where are we now?» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και ουσιαστικά ξαναφέρνει στην επιφάνεια τον μεγάλο έρωτα του Bowie για το Βερολίνο.

Ιστορίες ανθρώπινης μοναξιάς στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Εννέα ιστορίες προσεγγίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ένα από τα πιο καυτά ζητήματα της σύγχρονης εποχής, τη μοναξιά. Το «Θα σε πάρει ο δρόμος», η sold –out παράσταση που εγκαινίασε το 3o Low Budget Festival επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Οι «Mumford & Sons» σε μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία

Οι «Mumford & Sons», η μπάντα που κέρδισε το βραβείο Γκράμι για το άλμπουμ της χρονιάς, και το Brit Award για το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα της χρονιάς, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία, από την Πολωνία και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Μόναχο.