Οι «Mumford & Sons» σε μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία

Οι «Mumford & Sons», η μπάντα που κέρδισε το βραβείο Γκράμι για το άλμπουμ της χρονιάς, και το Brit Award για το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα της χρονιάς, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία, από την Πολωνία και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Μόναχο.

Πάνω από 6.000 άτομα παρακολούθησαν τη συναυλία στη γερμανική πόλη, στις 11 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Ζενίθ.

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Τώρα έχουμε συγκεντρωθεί στις ζωντανές εμφανίσεις μας. Προσπαθούμε να μην δώσουμε σημασία στα media, ούτε καν στα βραβεία ή στις πωλήσεις των δίσκων, είτε στα τσαρτς. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς, άλλοι ανεβαίνουν, άλλοι κατεβαίνουν. Μας αρέσει να διασκεδάζουμε αλλά τώρα το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα live μας. Και αν έχουμε μια ζωντανή εμφάνιση κάθε μέρα, δεν θα επηρεαστούμε από την πορεία των άλλων πραγμάτων» δήλωσε ο Μάρκους Μάμφορντ, ενώ ο Τεντ Ντουέιν συμπλήρωσε: «Τα βιντεοκλίπ των τραγουδιών είναι επίσης κάτι που μας αποσπάει πραγματικά. Μας αρέσουν οι συναυλίες, μας αρέσει να γράφουμε τραγούδια. Όλα όμως τα υπόλοιπα κυριολεκτικά μας αποσπούν την προσοχή. Κατά κάποιο τρόπο, αισθανόμαστε ότι είμαστε κυρίως μια μπάντα που δίνει τον καλύτερο εαυτό της στα live».

Το βρετανικό φολκ ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τους Μάρκους Μάμφορντ στα φωνητικά, τον Μπεν Λόβετ στα κίμπορντς, τον Γουίνστον Μάρσαλ στο μπάντζο και τον Τεντ Ντουέιν στα ντραμς, προσγειώθηκε στο διεθνές στερέωμα το 2009 με το άλμπουμ «Sigh No More» και κατέκτησε την κορυφή στην Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε κυκλοφόρησαν και το δεύτερο άλμπουμ τους, το «Βαβέλ», που σημείωσε επίσης τεράστια επιτυχία και έγινε ένας από τους καλύτερους σε πωλήσεις δίσκους την περσινή χρονιά.

Οι Mumford & Sons στη συνέχεια θα ταξιδέψουν σε Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Δανία, Σουηδία και Νορβηγία. Αργότερα θα δώσουν και μια σειρά συναυλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...