Ο Άστον Κούτσερ «κεράτωσε» και τη Μίλα Κούνις - Αυτή είναι η Σουηδέζα καλλονή με την οποία «κεράτωσε» ο Κούτσερ την Κούνις

Η 21χρονη Σουηδή Λιν Μάσιντζερ «καίει» τον 36χρονο ηθοποιό: «Ο Άστον πέρασε μία βραδιά μαζί μου» - Δείτε τις φωτογραφίες του ηθοποιού αγκαλιά με την ερωμένη του!Μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις, μία γυναίκα, εν ονόματι, Λιν Μάσιντζερ έβαλε σκοπό να χωρίσει το διάσημο ζευγάρι.

Η Rihanna και η Miley Cyrus εμφανίστηκαν ημίγυμνες για... φιλανθρωπικούς λόγους

Η 22χρονη Cyrus, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, φόρεσε... λωρίδες από τις οποίες φαινόταν το στήθος της - Η 26χρονη Rihanna, φόρεσε ένα λευκό μακρύ φόρεμα με σκίσιμο. Τα μάτια όμως καρφώθηκαν στις ζαρτιέρες και το ημίγυμνο μπούστο της
Μια λαμπερή δεξίωση με φιλανθρωπικό σκοπό έλαβε χώρα στο Los Angeles

Jake Gyllenhaal: Η ξεκαρδιστική φάρσα που του έκανε η Ellen DeGeneres

Λίγο πριν από το Halloween, ο Jake Gyllenhaal έπεσε θύμα ενός τρομακτικού «κεράσματος». Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο «The Ellen DeGeneres Show» την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και δέχθηκε μία ξεκαρδιστική φάρσα από την οικοδέσποινα.

Elsa Hosk-Rachel Hilbert: Δυο κούκλες μας στέλνουν τα φιλιά τους

Η 25χρονη Σουηδέζα θεά Hosk, η οποία είναι άγγελος της εταιρείας από το 2011 και η μόλις 19 χρόνων Rachel Hilbert από τη Νέα Υόρκη, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους του πάρτι και πόζαραν με νάζι στους φωτογράφους μοιράζοντας δεξιά και αριστερά φιλιά
Ενα λαμπερό event με καυτές σέξι παρουσίες,

Katie Holmes: «Δεν έχω κανένα φόβο τώρα πια»

«Όσον αφορά στην καριέρα μου, νιώθε έτοιμη για νέες προκλήσεις»
Η Katie Holmes, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, μετά από μια μεγάλη περίοδο σιωπής, άνοιξε την καρδιά της στο People και μίλησε για την καινούργια της ζωή.

O Phil Collins τα «χώνει» στην Adele: «Είναι σαν ψάρι που ξεγλιστράει»

«Αφού μου έδωσε να τελειώσω ένα κομμάτι της, δεν μου τηλεφώνησε ποτέ ξανά να μου πει αν της άρεσε ή όχι»
Ο Phil Collins σε πρόσφατη συνέντευξή του τα «έχωσε» στην Adele. Ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνη του έδωσε ένα από τα τραγούδια που θα βρίσκονται στο τρίτο της album, ζητώντας του την βοήθειά του για να το ολοκληρώσει, επειδή όσο κι αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε.

Νέα επίθεση Λάκη σε Θεοδωράκη: «Εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας»

Πώς σχολιάζει τη «στροφή» της Γιάννας Αγγελοπούλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ - Τι απαντάει για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου και για τη θέση του ΠτΔ - Ποιους χαρακτηρίζει φασίστες 
Απέκλεισε -για άλλη μια φορά-  το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

«Δεν το θεωρώ παράξενο να μιλά ο νυν με τον πρώην πρωθυπουργό».
Με αυτή τη φράση σχολίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή το μεσημέρι της Τετάρτης (29/10/2014) στο Χίλτον.

ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ...

Για "μπαχαλάκηδες" και για έκφραση αδίστακτου αυταρχισμού κάνει λόγο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος σχολιάζοντας την ένταση που σημειώθηκε σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ «ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ενόψει αδιεξόδου για τους «180» ψάχνουν απεγνωσμένα στην Κ.Ο. της ΔΗΜ.ΑΡ.
Σαμαράς και Βενιζέλος δίνουν μάχη να προσεγγίσουν την δεκαμελή κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ που - κατά την εκτίμησή τους-  θα τους οδηγήσει στον αριθμό 180, αφού όπως διαρρέουν «έχουν σίγουρους τους 170»

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Ο Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ..........

Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, επισκέφθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος, όπως είπε, δεν «παύει να είναι ο Έλληνας επίτροπος» στην ΕΕ.

Φορτσάκης προς φοιτητές: Τσακιστείτε έξω από την αίθουσα (Video)


10:01 Οι φοιτητές ζητούν να συνεχιστεί η σύγκλητος παρουσία τους. Αυτή τη στιγμή πήραν το λόγο μέλη των φοιτητικών συλλόγων και διαμαρτύρονται καθώς ο κ. Φορτσάκης τους έχει αποκαλέσει παράνομους. 09:57 Πληροφορίες από το twitter (Δρομογράφος) αναφέρουν ότι έχουν φτάσει ήδη τα ΜΑΤ και δυνάμεις της ΔΕΛΤΑ.

Έφοδος φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών

Μπήκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος του Ιδρύματος, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί - Ο κ. Φορτσάκης ζήτησε από τους φοιτητές να ανοίξουν την πόρτα και να αποχωρήσουν, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι και αυτή την ώρα...

Φρανκ Γκέρι: Ο “μύθος” της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στο euronews Vds.

Ο εκτενής κατάλογος με μεγάλες και διεθνείς διακρίσεις του καναδοαμερικανού αρχιτέκτονα Φρανκ Γκέρι διαρκώς επεκτείνεται. Τον συναντήσαμε στο Οβιέδο της Ισπανίας, όπου βρέθηκε για να παραλάβει ένα ακόμη διεθνές βραβείο.

Το διαχωρισμό της Ferrari ανακοίνωσε η Fiat Chrysler ( Βιντεο )

Η Fiat Chrysler ανακοίνωσε ότι θα διαχωρίσει την πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία Ferrari από τη μητρική εταιρεία και μάλιστα θα προχωρήσει και σε δημόσια εγγραφή του 10% της επιχείρησης σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει πόρους για το φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξής της ύψους 48 δισ. ευρώ.

Πλησιάζει σπίτια η λάβα στη Χαβάη ( picture+video )

Κατοικημένες περιοχές απειλεί πλέον το ποτάμι της λάβας στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης.
Ο καυτός χείμαρρος από το ηφαίστειο Κιλαουέα έχει ήδη περάσει πάνω από έναν μεγάλο δρόμο κι ένα νεκροταφείο, όμως πλέον πλησιάζει επικίνδυνα την πόλη της Παχόα.

Ελληνίδα βουλευτής ,από το Κομπάνι,μεταδίδει..

Μια ελληνίδα βουλευτής έχει μεταβεί στο Κομπάνι με αντιπροσωπεία του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.Σε συνέντευξή της στον Μιχάλη Ψύλο και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη απευθύνει δραματική έκκληση για την παροχή διεθνούς βοήθειας στους Σύρους πρόσφυγες στην τουρκοσυριακή μεθόριο.