Δύο κουνελάκια του Playboy εξομολογούνται: Πώς είναι να ζεις στο πλευρό του Hugh Hefner ( picture+video )

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Crystal McCahill και της Jessa Hinton, ετών 31, οι οποίες ήταν οι Miss May 2009 και Miss July 2011 αντίστοιχα η ατμόσφαιρα στη βίλα του Hugh Hefner είναι οικογενειακή.

Είναι αδιανόητο να πιστεύει ο κόσμος ότι κοιμόμαστε μαζί του. Είναι ένας πραγματικός κύριος, λένε και επισημαίνουν ότι πέρναγαν τις βραδιές τους παίζοντας επιτραπέζια ή βλέποντας ταινίες.

Γιατί χώρισαν η Πριγκήπισσα & ο "αλήτης"; Η Σαρλότ & ο Εβραίος ηθοποιός έβαλαν τέλος στον έρωτα τους

Το πιο πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της νότιας Ευρώπης αποτέλεσαν η 28χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ Κασιράγκι και ο κωμικός ηθοποιός Γκαλ Ελμαλέχ ενώ απέκτησαν και παιδί.

Fifa ροζ σκάνδαλο - Σεπ Μπλάτερ – Ιρίνα Σάικ μαζι: Το... ζευγάρι της χρονιάς

Σχέση με την Ιρίνα Σάικ είχε στο παρελθόν ο Σεπ Μπλάτερ σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, που υποστηρίζουν ότι ο 79χρονος Ελβετός και η κατά μισό αιώνα νεότερη του Ρωσίδα καλλονή υπήρξαν ζευγάρι!

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν. Στο επίκεντρο η ενεργειακή συνεργασία

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Διαβάστε ποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αυτή την ώρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες θα συζητήσουν θέματα που αφορούν την παρουσία

Νέο «όχι» Τσίπρα στην τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ-Ολάντ

ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ - ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ - «ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

Συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στη ΔΗΜΑΡ

Το 4ο Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 5 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 7 Ιουνίου, στο Cine Κεραμεικός.
Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου, ώρα 19:00 με την ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.
Θα ακολουθήσουν: Η παρουσίαση θέσεων και ομιλίες συνέδρων.

Ο «Στόλος Ελευθερίας ΙΙΙ» ετοιμάζεται για τη νέα αποστολή στην Γάζα

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 19.30, η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, το Κοινωνικό Ιατρείο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και η Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» συνδιοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της καινούργιας αποστολής προς τη Γάζα.

Ελληνική δυσαρέσκεια για την αμερικανική δυσαρέσκεια περί Greek Stream

Την αμερικανική δυσαρέσκεια σχετικά το σχέδιο να περάσει το ρώσικο φυσικό αέριο από την Ελλάδα μέσω του αγωγού Greek Stream, ανταπέδωσε το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ποιοι θέλουν να γίνει ο Τσίπρας ο… νέος Γιώργος Παπανδρέου Tvxs Ανάλυση

Ο Αντώνης Σαμαράς το λέει «μεγάλη εθνική συνεννόηση». Έτεροι πρόθυμοι σωτήρες, εξ ομόκεντρων πολιτικών και τραπεζικών κύκλων προερχόμενοι, το λένε «κυβέρνηση τεχνοκρατών και εθνικής σωτηρίας». Είναι οι ίδιοι κύκλοι που το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση Γιούνκερ – Τσίπρα, διοχέτευαν στα δημοσιογραφικά γραφεία «πληροφορίες» για «κλίμα νέων Κανών στις Βρυξέλλες»

Μπάμπης (Παπαδημητρίου), ο «ΔΝΤσολιάς» του Σκάι ( ΒΙΝΤΕΟ ) Λαγκάρντ σε Παπαδημητρίου: «Βαστάω Μπάμπη!»

Ήδη το «Γερούν γερά» έρχεται δεύτερο και καταϊδρωμένο, τα σκήπτρα της πρωτοπορίας παίρνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου του Σκάι : ΔΝΤ κράτα γερά!
«Μεταξύ μας, ελπίζω, για το καλό όλων, το Ταμείο να κρατήσει αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα» είπε ο δημοσιογράφος Μπάμπης στο κεντρικό δελτίο του σταθμού,