Το νέο ρομποτικό τανκ της Ρωσίας που έχει δοκιμαστεί στη Συρία παρουσιάζεται στην Κόκκινη Πλατεία

Τα νέα οπλικά συστήματα που έχει σχεδιάσει η Ρωσία και τα οποία εφοδιάζουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας με πρωτοποριακές τεχνολογίες θα παρουσιαστούν στην παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στην Κόκκινη Πλατεία.

Συγκλονιστικές εικόνες από την καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα στη Χαβάη

Εικοσιέξι σπίτια καταστράφηκαν και περίπου 1,700 κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη διοικητική υποδιαίρεση των κτημάτων Λεϊλάνι, μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα την Πέμπτη.


Μετά την έκρηξη ακολούθησε μια σειρά από σεισμούς, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου σεισμού της κλίμακας 6,9 Ρίχτερ, την Παρασκευή. Σύμφωνα με την Associated Press, η λάβα εξαπλώθηκε περίπου στα 387,500 τετραγωνικά μέτρα γύρω από την πιο ενεργή ρωγμή. Και ενώ δεν προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, πηγές αναφέρουν ότι μάλλον δεν υπάρχει τελειωμός στην υπόθεση.

Η Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας έπεσε με τα ρούχα σε μια λίμνη για να σώσει τον σκύλο της

H Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας Μαρτσέλα Τεμέρ έπεσε με τα ρούχα της μέσα σε μια λίμνη που βρίσκεται στους χώρους του προεδρικού μεγάρου στη Μπραζίλια για να σώσει τον σκύλο της, όπως αποκάλυψαν αξιωματούχοι της προεδρίας και μετέδωσε το BBC.
Όταν βρήκε τον Πίκολι, ένα σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ, να προσπαθεί να κολυμπήσει μέσα στη λίμνη, η Τεμέρ δεν δίστασε να βουτήξει με τα ρούχα για να τον σώσει.
Ένας άνδρας της προσωπικής της ασφαλείας, ο οποίος αρνήθηκε να σώσει τον Πίκολι, απολύθηκε έπειτα από το περιστατικό αυτό, το οποίο σημειώθηκε στις 22 Απριλίου.

Έκρηξη λεωφορείου στο κέντρο της Ρώμης

Έκρηξη λεωφορείου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Ρώμης, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιό του, στη Via del Tritone. Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ πυκνός μαύρος καπνός έχει απλωθεί στη γύρω περιοχή.


Δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά, όπως επίσης η Αστυνομία και οι Καραμπινιέρι. Μόλις εμφανίστηκε ο καπνός, ο οδηγός του λεωφορείου έβγαλε τους επιβάτες από το λεωφορείο ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε η έκρηξη. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό επιβατών ή περαστικών.

H Τουρκία θα χρησιμοποιήσει κατά της Ελλάδας ή της Κύπρου τα υποβρύχια που κατασκευάζει με γερμανική εταιρεία, προειδοποιεί το Die Linke

Να χρησιμοποιήσει τα υποβρύχια που κατασκευάζει σε συνεργασία με την γερμανική εταιρία Thyssen Krupp Marine Systems (TKMS) «εναντίον της Ελλάδας ή και της Κύπρου» σχεδιάζει η Τουρκία, σύμφωνα με την αναπληρώτρια επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς (Die Linke) Σεβίμ Νταγκντελέν.
«Είναι ξεκάθαρο ότι η Τουρκία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτό το επιθετικό όπλο κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου εναντίον της Ελλάδας ή και της Κύπρου», δήλωσε η κυρία Νταγκντελέν στο πρώτο κανάλι της γερμανικής

Η Γερμανία θα δώσει 6 καταδιωκτικά υποβρύχια στην Τουρκία, γράφει το Spiegel. Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

«H εταιρεία ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS) θα παραδώσει έξι καταδιωκτικά υποβρύχια στην Άγκυρα τα οποία κατασκευάστηκαν από κοινού με μια τουρκική εταιρεία», σύμφωνα με είδηση την οποία μετέδωσε το Δελτίο Ειδήσεων (Tagesschau) του πρώτου δημόσιου γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD. (Το 2009 η γερμανική κυβέρνηση είχε δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραγωγή υποβρυχίων για το τουρκικό ναυτικό).
Αυτό προκύπτει από τη γραπτή απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης σε σχετική επερώτηση του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), η οποία βρίσκεται στη διάθεση του ΑRD (Tagesschau).

Ελεύθερος και δεύτερος Τούρκος από τους «8» αξιωματικούς

Με απόφαση της Επιτροπής Ασύλου ελεύθερος θα αφεθεί και δεύτερος από τους «8» στρατιωτικούς που κατηγορούνται σαν πραξικοπηματίες από το καθεστώς Ερντογάν.

Προχωρά ο αγωγός φυσικού αερίου East- Med: Πιθανή υπογραφή συμφωνίας εντός του 2018

Στη Λευκωσία σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για την τριμερή Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ με έμφαση στα ενεργειακά και με το βλέμμα στην Τουρκία, η οποία κλιμακώνει την προκλητικότητα στο Αιγαίο και δεν κρύβει την ενόχλησή της για τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ. Στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου και ο ρόλος της Άγκυρας στο Κυπριακό, τη Συρία, το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο
Βίκυ Σαμαρά
08 Μαΐου 2018 07:14
Η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου East – Med θα βρεθεί στο επίκεντρο της 4ης τριμερούς συνόδου Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ σήμερα στη Λευκωσία και στο

Ο κακός μας ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή

Τι καιρό θα κάνει σήμερα στη χώρα - Αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου του News 24/7 Θοδωρή Κολυδά
Θοδωρής Κολυδάς, Μετεωρολόγος, Δ/ντής ΕΜΥ
08 Μαΐου 2018 07:20

Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας μέχρι και την Παρασκευή.

 Τη Δευτέρα σημειώθηκαν μεγάλα ύψη βροχής σε όλα τα ηπειρωτικά καθώς και στη Δυτική και Κεντρική Κρήτη.

Folli Follie: Συνεχίζεται το θρίλερ - Χάθηκε μισό δισ. ευρώ σε δύο μέρες

Πάνω από 500 εκατ. ευρώ της κεφαλαιοποίησης της Folli Follie έχουν γίνει αέρας. Τι λέει η διοίκηση, τι μέτρα παίρνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Απώλειες άνω του 60% καταγράφει μέσα σε δύο μόλις ημέρες η μετοχή της Folli Follie καθώς με την έναρξη της συνεδρίασης της Δευτέρας η μετοχή βρέθηκε "κλειδωμένη" στα χαμηλότερα της ημέρας.