Βαρουφάκης: Αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον. Έτσι θα τους ξεσκεπάσω όλους

Ο τέως υπουργός Οικονομικών φωτογραφίζεται στο σπίτι του στην Αίγινα και δίνει ακόμα μία συνέντευξη, διαμηνύοντας στους ψηφοφόρους τους ότι δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει
Ακόμα μία συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη φιλοξενεί την Κυριακή ο διεθνής Τύπος.
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Guardian Andrew Anthony επισκέφθηκε τον τέως υπουργό Οικονομιών της Ελλάδας στο σπίτι του στην Αίγινα,

Σε ποιες παραλίες επιβάλλεται η παρουσία ναυαγοσώστη

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα που περιβάλλεται από θάλασσα, με το μεγαλύτερο μήκος ακτογραμμών στην Ευρώπη. Οι παραλίες, το καλοκαίρι, κατακλύζονται από λουόμενους κάθε ηλικίας, που αποζητούν στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης και ανεμελιάς.
Ωστόσο, το συχνό φαινόμενο των πνιγμών κάθε καλοκαίρι,

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Για τις δράσεις που προετοιμάζονται και στις οποίες μπορεί όποιος/α ενδιαφέρεται να δηλώσει την εθελοντική του συμμετοχή, μας ενημερώνει η ελληνική ένωση προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος (HELMEPA).
Σύμφωνα με την HELMEPA: «H εθελοντική αυτή δράση είναι πρωτοβουλία του περιβαλλοντικού οργανισμού Ocean Conservancy των ΗΠΑ και πραγματοποιείται το τρίτο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη.

Με το δεξί η ΑΕΚ στην επιστροφή της, 3-0 τον Πλατανιά

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την ΑΕΚ από τότε που αγωνιζόταν και πρωταγωνιστούσε στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς οι παίκτες του Δέλλα συνέτριψαν με 3-0 στο ΟΑΚΑ τον Πλατανιά σκορπίζοντας τα χαμόγελα στους φίλους της ομάδας στην επιστροφή της «Ενωσης» στη Σούπερ Λίγκα μετά το 2013.

Το όγδοο θαύμα του κόσμου είναι ένας παράδεισος για… πάντα! Kung Fu Panda 3 | Official Trailer

To «Kung Fu Panda» επιστρέφει δριμύτερο για να μας ταξιδέψει σε έναν μυστικό παράδεισο, στον οποίο κατοικούν δεκάδες ξεκαρδιστικά, υπέροχα αρκουδάκια πάντα.

Ο παράδεισος αυτός είναι το σπίτι του, για χρόνια χαμένου, πατέρα του αγαπημένου ήρωα Πο, ο οποίος συναντά και πάλι τον γιο του για να αντιμετωπίσουν μαζί την απειλή του υπερφυσικού κακού Κάι,