Ομπάμα - Κάστρο: Συνάντηση που έγραψε ιστορία ( picture+video )

Μεγάλης σημασίας τετ α τετ μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα με τον Ραούλ Κάστρο στο Μέγαρο της Επανάστασης στην Αβάνα. Ξεκίνησαν οι συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις (Pics + Video)

Ρωσία: Μειώνεται η εμπιστοσύνη στον Πούτιν αλλά αυξάνεται το ποσοστό του

Το ποσοστό των Ρώσων που δηλώνουν ότι εμπιστεύονται τον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν μειώθηκε κατά 10% την περασμένη χρονιά, ωστόσο, το ποσοστό των ψηφοφόρων που θέλουν να τον δουν να επανεκλέγεται στο αξίωμα κατέγραψε αύξηση, όπως δείχνουν δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν σήμερα.
Σύμφωνα με τη μία δημοσκόπηση, του ανεξάρτητου Levada Center, το 73% των ψηφοφόρων δήλωσε πως εμπιστεύεται τον Πούτιν—

Βρετανική προπαγάνδα για το Brexit με τη… γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (εικόνα)

Οι Βρετανοί υπέρμαχοι της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτηκαν τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου για να προπαγανδίσουν τις θέσεις τους. Στην αφίσα που αναρτήθηκε τις τελευταίες ώρες σε κεντρικά σημεία της χώρας ζητείται από τους Βρετανούς να στηρίξουν το Brexit με φόντο τη γέφυρα και το μήνυμα: «Υπάρχουν 35 εκατομμύρια λακκούβες στη Βρετανία… όμως τα λεφτά σου ξοδεύονται για να φτιαχτούν γέφυρες σαν αυτή, στην Ελλάδα». Δείτε την αφίσα:

«Κεραυνοί» Σακελλαρίδη: Νιώθω θλίψη για τους Συριζαίους υπουργούς – Υπερασπίζονται μια πολιτική με επιχειρηματολογία Σαμαρά

«Νιώθω πιο πολλή θλίψη παρά οργή για τους Συριζαίους. Τα μέλη, τους βουλευτές, τους υπουργούς που υπερασπίζονται μια πολιτική με επιχειρηματολογία οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης. Με επιχειρηματολογία Σαμαρά» δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξή του στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής. Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα διήγαγε μια συντριπτική πολιτική επικράτηση,

Η απρόσμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με μαθητές στον Εθνικό Κήπο (Photos/Video)

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας έφυγες πεζός για το Μέγαρο Μαξίμου περνώντας από τον Εθνικό Κήπο. Εκεί ο πρωθυπουργός είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές από σχολείο της Θεσσαλονίκης που επισκέπτονταν τον χώρο.
 Οι μαθητές, κατενθουσιαμένοι που συνάντησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό, ζήτησαν να βγουν φωτογραφίες μαζί του. Στη συνέχεια οι μαθητές θα επισκέπτονταν τη Βουλή και ο Αλέξης Τσίπρας αστειευόμενος τους ρώτησε αν είναι σίγουροι.

Ζιντάν: Πρέπει να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα

Ο 43χρονος προπονητής των «μερέγχες» πιστεύει ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι..
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα της Σεβίλλης με 4-0 και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον τραυματισμό του και ο Γάλλος τεχνικός ήταν στην ευχάριστη θέση να δει στη βασική εντεκάδα μαζί τους Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο μετά από δύο μήνες.

Υπέγραψε με FIBA ο ΠΑΟΚ Παρά την πρόταση που είχε από την Ευρωλίγκα για το Eurocup

Στις διοργανώσεις της FIBA θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο ΠΑΟΚ. Παρά την πρόταση που είχε από την Ευρωλίγκα για το Eurocup, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» συνετάχθη με την παγκόσμια ομοσπονδία και ο Μπάνε Πρέλεβιτς έβαλε την υπογραφή του, στο Παρίσι.

Στην Κούβα ο Ομπάμα, θα συναντηθεί με τον Ραούλ Κάστρο foto-video..

Ιστορικές στιγμές. Υπό βροχής έφτασε στην Κούβα ο Μπαράκ Ομπάμα. Πως τον υποδέχτηκαν και πότε θα απευθυνθεί στον Κουβανικό λαό. Τι έγραψε στο twitter του Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έφτασε στην Κούβα χθες στην απαρχή μιας ιστορικής επίσκεψης που άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με την κομμουνιστική κυβέρνηση του νησιού μετά από δεκαετίες αντιπαλότητας μεταξύ των δύο πρώην ψυχροπολεμικών εχθρών.

Μηχανή του Χρόνου: Ήρθαν πρόσφυγες από παντού και έφτιαξαν μια νέα ράτσα, λιμανίσια. Τους Πειραιώτες

Ποιο ήταν το αόρατο τείχος που χώριζε τα «καλόπαιδα» από τις «ζόρικες» γειτονιές. Οι προσωπικότητες της Τρούμπας και οι φυλές του Πειραιά
«Ήρθαν πρόσφυγες από παντού. Γύρω από έρημο αρχαίο Λιμάνι μαζεύτηκαν πρώτα Υδραίοι, Χιώτες, Μανιάτες, Κρητικοί, μετά Θρακιώτες, Πόντιοι, Νησιώτες, Μακεδόνες, Ρουμελιώτες, Πελοποννήσιοι, Θεσσαλοί, Ηπειρώτες και έφτιαξαν μια νέα ράτσα,