Μόσα:η ελεφαντίνα με το τεχνητό πόδι

Προσπαθεί να εξοικειωθεί με την αλλαγή στα άκρα της. Η δέκα ετών ελεφαντίνα δοκιμάζει δειλά-δειλά το νέο τεχνητό μέλος που τοποθέτησε μια ομάδα επιστημόνων στο ακρωτηριασμένο της πόδι.
 Η Μόσα σε ηλικία μόλις 7 μηνών πάτησε μια νάρκη στα σύνορα της Ταϊλάνδης με τη Μιανμάρ που είχε ξεχαστεί απο την εποχή των βίαιων εθνοτικών συγκρούσεων.

Η Βούλα Παπαχρήστου 3η στον τελικό του τριπλούν στο Πανευρωπαϊκό

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα με την Βούλα Παπαχρήστου να κερδίζει το χάλκινο στον συναρπαστικό τελικό του τριπλούν. Σπουδαία εμφάνιση και 4η θέση για το νεαρό Αναστασάκη στον τελικό της σφυροβολίας.
Μετά το χρυσό της Στεφανίδη στο επι κοντώ, η Βούλα Παπαχρήστου επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και ήταν μέχρι τέλους στην μάχη του χρυσού στο τριπλούν.

100% παρανομία εντοπίστηκε σε έλεγχο της Εφορίας σε Ωρωπό και Δήλεσι (vid+pics)

Πρωινά «ντου» σε καφετέριες, ταβέρνες και εστιατόρια πραγματοποιήσε η υπηρεσία ερευνών και διασφάλισης δημοσίων εσόδων σε Δήλεσι, Ωρωπό και Κάλαμο.

Το CNN Greece ακολούθησε το κλιμάκιο που κατέγραψε πλήθος παραβάσεων από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται με τους πρωινούς ελέγχους για τυχόν φορολογικές παραβάσεις.

“Κρήτη, μια γαλήνια γλυκύτητα της ζωής” | Γαλλικό αφιέρωμα στο νησί | Photos

Την Κρήτη της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της φυσικής ομορφιάς, αλλά και της περηφάνιας του λαού της, αυτήν που περιγράφει ως “σχεδόν επαναστατική”, παρουσιάζει μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμά του το γαλλικό voyages-d-affaires.com. Τίτλος του, Κρήτη, μια γαλήνια γλυκύτητα της ζωής.
Το αφιέρωμα κάνει μια περιήγηση στη σύγχρονη Κρήτη της θάλασσας και του βουνού, με τις αναφορές στην ιστορία,

Το «Νησί των Ονείρων» ανοίγει τις πύλες του τον Αύγουστο

Να ανοίξει τις πόρτες του ξανά μετά από εννιά χρόνια ετοιμάζεται το “Νησί των Ονείρων” στην Ερέτρια, που τη δεκαετία του ’70 και ’80 γέμιζε με χιλιάδες τουρίστες.

Το πανέμορφο μέρος με τους 46 ξενώνες και τις καταγάλανες παραλίες πρόκειται να φιλοξενήσει για 3 μέρες καλλιτέχνες, οι οποίοι, στο πλαίσιο του Influence Festival, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στα 52 δωμάτια των μικρών σπιτιών που είναι διάσπαρτα στο νησί.

Μια εντυπωσιακή βόλτα στα «Πορφυρά νησιά» Εικόνες από την πανέμορφη Μαδέρα που συνδυάζει βουνό και θάλασσα

Μια κουκίδα στον Ατλαντικό Ωκεανό που έχει όμως καταφέρει να αποτελέσει έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν εξωτικές διακοπές στην Ευρώπη.
Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών με έντονη βλάστηση που ανήκει στην Πορτογαλία γνωστά αρχικά στους Ρωμαίους ως «Πορφυρά νησιά». Βρίσκεται δυτικά του Μαρόκου και βορειότερα από τα Κανάρια Νησιά και ξεχωρίζει για το φυσικό κάλλος του.

Γαμπρός για τρίτη φορά ο Πελέ «Κρεμάστηκε» με την κατά 25 χρόνια νεότερή του Μάρσια Αόκι

«Προσπάθησε το, μέχρι να πετύχει» πρέπει να είναι το μότο του Πελέ, που παντρεύτηκε χθες το βράδυ για τρίτη φορά στην ζωή του με την Μάρσια Αόκι, σε μια μικρή θρησκευτική τελετή στην ακτή του Σάο Πάολ, Γκουαρούχα.

2016 FORMULA 1 BRITISH GRAND PRIX Silverstone

 Silverstone
Bruce Mclaren (NZL) Cooper Climax T53 leads eventual race winner Jack Brabham (AUS) Cooper Climax T53. British Grand Prix, Silverstone, England, 16 July 1960.
Race winner Lewis Hamilton (GBR) McLaren celebrates on the podium. Formula One World Championship, Rd 9, British Grand Prix, Race, Silverstone, England, Sunday 6 July 2008.

Ο οίκος Fendi υποκλίνεται στη γοητεία της Αιώνιας Πόλης για τα 90 χρόνια ιστορίας του

2,4 εκατομμύρια ευρώ ξοδεύτηκαν και 17 μήνες απαιτήθηκαν για να υπενθυμίσει το εμβληματικό σιντριβάνι της Ρώμης τη διαχρονική γοητεία και ιστορικότητα του με επίσημο ένδυμα.
Ο ιταλικός οίκος Fendi φρόντισε για αυτό, όντας πλέον ένας «ανάδοχος» του αξιοθέταου της Αιώνιας Πόλης και το γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Ο Άντι Μάρεϊ κατέκτησε το τουρνουά στο Wimbledon νικώντας τον Ράονιτς

Επιστροφή στην κορυφή του Wimbledon μετά το 2013 για τον Άντι Μάρεϊ και πρώτος Grand Slam τίτλος του Σκωτσέζου στην εφετινή σεζόν μετά από την καθαρή, αλλά δύσκολη επικράτησή του με 3-0 σετ επί του Καναδού Μίλος Ράονιτς.
Με τον Τζόκοβιτς νωρίς εκτός μάχης και τον Ράονιτς να έχει αποκλείσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο Άντι Μάρεϊ ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά στο Λονδίνο, με όλη την Βρεττανία να τον στηρίζει.

Silverstone 2016 FORMULA 1 BRITISH GRAND PRIX .Θρίαμβος του Λιούις Χάμιλτον στο Grand Prix του Σιλβερστόουν

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν απογοήτευσε τους συμπατριώτες του και κέρδισε καθαρά τον αγώνα στο Σιλβερστόουν, αφήνοντας στην 2η θέση τον Νίκο Ρόσμπεργκ, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην μάχη του παγκόσμιου τίτλου, αφού η μεταξύ τους διαφορά μειώθηκε στους 4 βαθμούς. Τρίτος ο Μαξ Φερστάπεν.

«Να δώσουμε στους Πορτογάλους τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους»

Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας της Πορτογαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας, ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας ενόψει του τελικού της Κυριακής με αντίπαλο τη Γαλλία για το Euro2016 δεν έκρυψε ότι oι «τρικολόρ» είναι μεν το φαβορί, αλλά και οι παίκτες του είναι πολύ έμπειροι για να δώσουν στους Πορτογάλους την μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους.

Ξεκινώντας ο προπονητής της εθνικής Πορρογαλίας είπε τα εξής:

EURO 2016: Πορτογαλία και Γαλλία μονομαχούν απόψε για το τρόπαιο

Μετά από 50 αγώνες, απομένει ο σημαντικότερος της διοργάνωσης. Απόψε στο Stade de France θα μάθουμε το νέο πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία και την Γαλλία να διεκδικούν το τρόπαιο.
Για τους διοργανωτές είναι η 3η φορά, που θα επιχειρήσουν να σηκώσουν ένα τρόπαιο μπροστά στο κοινό τους και τις δύο προηγούμενες ήταν άκρως επιτυχημένες προσπάθειες: το 1984 απέναντι στην Ισπανία κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό και το 1998 νίκησαν την Βραζιλία στον τελικό του μουντιάλ.

Ο «ιππότης» Κύπριος αθλητής που συγκίνησε την Ευρώπη

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς είναι ο έβδομος αθλητής στίβου ο οποίος εξασφάλισε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο φέτος, μετά από εκπληκτική παρουσία στην πρώτη προκριματική σειρά των 110μ.με εμπόδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Αμστερνταμ.
Ο Κύπριος πρωταθλητής έκανε επίδοση 13.39 που αποτελεί νέο παγκύπριο ρεκόρ και έγινε ο 7ος αθλητής Στίβου που θα βρίσκεται στην Κυπριακή Ολυμπιακή Ομάδα του Ρίο.

Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό για την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ με 4.81

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Εκτός από το χρυσό της Στεφανίδη, 4η αναδείχθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Conde Nast Traveler-Ελληνικός αρχαιολογικός χώρος ανάμεσα στους 10 κορυφαίους ανά τον κόσμο

Ένα ταξίδι στο χρόνο μόλις ξεκίνησε μέσα από δέκα εντυπωσιακά και άκρως ιστορικά μνημεία ανά τον κόσμο. Ο λόγος για το top 10 του κορυφαίου αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler, το οποίο ανέδειξε τα πιο σπουδαία και επιβλητικά μνημεία που στέκουν ακόμα αγέρωχα στο πέρασμα του χρόνου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε αρχαίους πολιτισμούς.

Όλα όσα συζήτησαν Τσίπρας και Ομπάμα στη Βαρσοβία

Για το θέμα του ελληνικού χρέους, το προσφυγικό πρόβλημα και το Κυπριακό συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους, που είχε διάρκεια μισής ώρας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου του NATO που διεξάγεται στη Βαρσοβία.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την αναγκαιότητα επίλυσης του ζητήματος του χρέους καθώς η χώρα έχει ανάγκη από

Ομπάμα σε Τσίπρα: Εμένα μου έλεγαν να φοράω γραβάτα για να δείχνω μεγαλύτερος

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος με τον πρωθυπουργό στη Βαρσοβία, ο κ. Ομπάμα σχολίασε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας προσήλθε στη συνάντησή τους χωρίς γραβάτα ως εξής:

Τα μοναχικά βράδια του Ομπάμα μέσα από την κλειδαρότρυπα του Λευκού Οίκου

Σε λιγότερους από έξι μήνες, η θητεία του Μπαράκ Ομπάμα, του πρώτου μαύρου προέδρου στην Ιστορία των ΗΠΑ, φτάνει στο τέλος της. Οκτώ χρόνια στο τιμόνι του Λευκού Οίκου, οκτώ χρόνια κρίσιμων αποφάσεων, πίεσης, ευθύνης. Αλλά και πληθώρα απολαυστικών στιγμών γεμάτων χιούμορ μπροστά από τις κάμερες.
Ακόμη και οι πρόεδροι των ΗΠΑ, όμως, χρειάζονται τις προσωπικές τους στιγμές χαλάρωσης, μακριά από όλους και όλα.

Το θανατηφόρο κορμί της Tatiania Eriksen - Δείτε τις πόζες της στο Instagram

Η Tatiania Eriksen, κατάγεται από την Κολομβία και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Η μελαχρινή σεξοβόμβα δεν σταματάει να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram με τους followers της να αυξάνονται καθημερινά.
Φορώντας όσο λιγότερο ύφασμα μπορεί και τονίζοντας πάντα τα δυνατά σημεία, δηλαδή μπούστο και οπίσθια, η Tatiania κάνει τους άντρες να χάνουν τον ύπνο τους.

Η μούσα Bryana Holly Κάνει τα αντρικά μάτια να μην ξεκολλάνε από πάνω της

Πολλά είναι τα νέα και ξανθά μοντέλα στις ΗΠΑ που βγαίνουν στο προσκήνιο κατά καιρούς όμως σαν την Bryana Holly καμία. Ψηλή, λεπτή, ξανθιά, η καλλονή από την Καλιφόρνια είναι η τέλεια μούσα για τους φωτογράφους.
Η μία καλύτερη από την άλλη είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στον λογαριασμό της στο Instagram κάνοντας τα αντρικά μάτια να μην ξεκολλάνε από πάνω της.

Ηλίας Ψινάκης και Πάρις Χίλτον παρέα στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για τον πολυσυζητημένο γάμο του αιγύπτιου κροίσου Καριμ Αλ Σιάτι και της συντρόφου του Άνα-Μπεατρίς Μπάρος.
Μάλιστα, πόζαρε με το κακομαθημένο κορίτσι της διεθνούς σόουμπιζ, Πάρις Χίλτον, και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.
«Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», σχολίασε με χιούμορ.

Η Bri Teresi είναι η νέα λατρεία στο Instagram

Τουλάχιστον εκρηκτικές είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Bri Teresi στον λογαριασμό της στο Instagram. Οι περισσότεροι από 220.000 followers της ολοένα και αυξάνονται και εκείνη φροντίζει να τους αποζημιώνει που την ακολουθούν πιστά.
Η ξανθιά καλλονή δεν σταματάει να ανεβάζει αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό.

Η Μπιγιονσέ διέκοψε συναυλία για τα θύματα της αστυνομικής βίας..Beyoncé: 'Stop killing us'

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας σε βάρος Αφροαμερικανών έστειλε η σταρ της ποπ, Μπιγιονσέ διακόπτοντας τη συναυλία της για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ντάλας.
«Κυρίες και κύριοι, θα σας παρακαλούσα να κάνετε μαζί μου ενός λεπτού σιγή», είπε η Μπιγιονσέ, ενώ στο βίντεο γουόλ εμφανίστηκαν τα ονόματα όλων των Αφροαμερικανών που έπεσαν νεκροί τον τελευταίο καιρό από πυρά αστυνομικών.

Η χυμώδης αθλητική δημοσιογράφος από την Κροατία

Μία αθλητική δημοσιογράφος από την Κροατία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media χάρη στις προκλητικές φωτογραφίες της με μπικίνι που δημοσιεύει και οι οποίες τονίζουν την πληθωρική σιλουέτα της.
Η 36χρονη Mirta Surjack, που έχει περισσότερους από 30.000 followers στον λογαριασμό της στο Instagram, δουλεύει για την κρατική ραδιοτηλεόραση της Κροατίας

Ο σέξι Κρητικός αγρότης πίνει ρακές και σπάει παξιμάδια

Ο νεαρός Κρητικός, Στάθης Στιβακτάκης, που «τρέλανε» τον γυναικείο πληθυσμό όταν πέρυσι ήρθε στην Αθήνα για να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις των αγροτών ενάντια στο Ασφαλιστικό, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικού σποτ.
Μπορεί στο παρελθόν ο 26χρονος μελισσοκόμος να απέρριψε προτάσεις για μόντελινγκ, αλλά δεν είπε «όχι» στη διαφήμιση αγροτικών προϊόντων.