Άρωμα... Χριστουγέννων στο Λονδίνο (pics)

Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Λονδίνο ενόψει των Χριστουγέννων. Ο πιο εμπορικός δρόμος της βρετανικής πρωτεύουσας, ο Oxford Street, για ακόμη μία χρονιά «υποδέχεται» τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο και μας... εντυπωσιάζει.

Τα φανταχτερά πολύχρωμα στολίδια, ομορφαίνουν τις βιτρίνες των καταστημάτων, ανοίγοντας έτσι την διάθεση του καταναλωτή να ψωνίσει.

Παραμυθένια Χριστούγεννα στη Βιέννη (pics)

Περίπου ένας μήνας απομένει για τα Χριστούγεννα και οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους προκειμένου να «υποδεχτούν» την πιο εντυπωσιακή και χαρούμενη γιορτή του χρόνου.
Η Βιέννη για πολλούς είναι ο αγαπημένος προορισμός για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ο λόγος είναι απλός. Η πόλη από τα μέσα Νοεμβρίου μοιάζει τόπος παραμυθένιος με αμέτρητα φωτάκια, υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές, συναυλίες στους δρόμους.

Οικονομικές διακοπές για να ξαναβρείτε την σχέση με τον σύντροφό σας (pic&vid) DO IT FOREVER..

Ξαναβρείτε την ερωτική σας διάθεση με τον σύντροφό σας και θα σας κάνουμε εκπτώσεις στις διακοπές. Αυτή την συμφωνία με τους πολίτες θέλει να κάνει μια ταξιδιωτική εταιρία στην Δανία, σε μια προσπάθεια να λύσει το πρόβλημα που ταλανίζει πολλά ζευγάρια με παιδιά , που έχουν χάσει την επαφή τους.
Το βίντεο καμπάνια, που έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο, είναι συνέχεια δύο προηγούμενων προσπαθειών της εταιρίας να στείλει σημαντικά μηνύματα στην κοινωνία.

Παύει από 1η Δεκεμβρίου η εκπομπή καναλιών της ΕΡΤ μέσω της DIGEA σε 13 σημεία

Παύει από την 1η Δεκεμβρίου η εκπομπή των καναλιών της ΕΡΤ μέσω της DIGEA σε 13 σημεία εκπομπής, στα οποία η ΕΡΤ έχει τοποθετήσει δικούς της ψηφιακούς πομπούς, με προσδοκώμενο όφελος για την κρατική τηλεόραση μεσοσταθμικά, στα 26.000 ευρώ/μήνα.
Στις περιοχές αυτές, για τη λήψη των νέων συχνοτήτων των προγραμμάτων της ΕΡΤ απαιτείται, για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη, επανασυντονισμός των δεκτών. 

Τη Δευτέρα η ορκωμοσία των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 14.00 μετά το μεσημέρι, στην έδρα του ΕΣΡ, Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Γιατί θα "βαφτεί" σήμερα στα πορτοκαλί η Βουλή

Σήμερα το βράδυ το κτίριο της Βουλής θα φωταγωγηθεί σε πορτοκαλί χρώμα. Ο λόγος; Πρόκειται για το χρώμα που καθιέρωσε ο ΟΗΕ για να συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση. Κι αυτό επειδή το ελληνικό Κοινοβούλιο συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, όπως έχει οριστεί η 25η Νοεμβρίου. 

ΕΡΤ: 25 εκατ.ευρώ τον χρόνο κόστιζαν οι συμβασιούχοι που προσλάμβανε ο Παναγόπουλος

Μόλις... 25 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (!) κόστιζαν στην ΕΡΤ οι συμβασιούχοι που προσλάμβανε ο Χρήστος Παναγόπουλος επί κυβέρνησης Ν.Δ. και Κώστα Καραμανλή.
Επιπλέον, αυτές οι συμβάσεις μίσθωσης έργου που υπέγραψε η ΕΡΤ στερούνται νομιμότητας! Καθώς ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου οδεύει προς τις νέες του δικαστικές περιπέτειες για τα μπόνους στην ΕΡΤ και τις άλλες κρίσιμες υποθέσεις,

Δωρεάν δορυφορική πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια για τους μειονοτικούς πληθυσμούς της Θράκης υπέγραψε ο Ν. Παππάς

Το νέο πρόγραμμα «Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μειονοτικών Πληθυσμών της Θράκης στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης» καλύπτει περίπου 120.000 Έλληνες πολίτες (30.000 οικογένειες-νοικοκυριά), οι οποίοι ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα του Έβρου, της Ξάνθης και της Ροδόπης
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς,

Σε ποιο κανάλι βρίσκεται κοντά ο Ιβάν - Τι συμφώνησε με τον Βαρδινογιάννη

Προθυμοποιήθηκε να προσφέρει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια που κέρδισε πριν την απόφαση του ΣτΕ, προκειμένου να εξαγοράσει το 33% του MEGA. Δηλαδή ζήτησε την πλειοψηφία των μετοχών προσφέροντας περίπου 20 εκ ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην ΑΜΚ που δεν έγινε ποτέ…

Μεταγραφή για τον Δημήτρη Καμπουράκη - Που πηγαίνει

Νέα μετακόμιση για το γνωστό δημοσιογράφο που αλλάζει ξανά ραδιοφωνική στέγη. 
Ούτε δύο μήνες δεν «κράτησε» η παραμονή του στο νεοσύστατο ραδιόφωνο των Παναγιωτάκη-Κωστάκη. Σήμερα έγινε η τελευταία του εκπομπή στο πρωινό 8-10 Action 104.6, αποχαιρετώντας τους εκεί ακροατές του. Ανάλογο post ανέβασε και ο σταθμός στη σελίδα του στο facebook, που τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια.

Συγκροτήθηκε πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο στην ΕΡΤ

Τα βρήκαν στο Ραδιομέγαρο και η δημιουργία του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου της εταιρείας, ενάμιση χρόνο μετά την επαναφορά του σήματος, είναι γεγονός.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητά την παρέμβαση του Νίκου Παππά

 “Εκπομπή σήματος εδώ και τώρα” ζητάει η Alter Ego
Παρέμβαση-βόμβα από την εταιρεία συμφερόντων του Bαγγέλη Mαρινάκη, που ζητά από τους αρμόδιους φορείς να επιτρέψουν την εκπομπή σήματος του νέου καναλιού, δεδομένου ότι με την υπάρχουσα κατάσταση οι εκπεμπόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας δεν διατηρούν κάποιο πλεονέκτημα στην εκμετάλλευση του εθνικού φάσματος έναντι ενός νέου ενδιαφερόμενου τηλεοπτικού σταθμού.

Τα ελληνικά δεύτερη επίσημη γλώσσα στα ρωσικά σχολεία Βιντεο.

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση για τον Ελληνισμό, προχώρησε η ρωσική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το ρωσικό υπουργείο Παιδείας, τα ελληνικά θα διδάσκονται στα σχολεία της Ρωσίας ως ξένη γλώσσα επιλογής από την 1η Ιανουαρίου 2017.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.. Μην μας απειλείς...δεν οδηγεί πουθενά

«Οι απειλές» κατά της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες και μετανάστες «δεν οδηγούν πουθενά», δήλωσε η εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, αμέσως μετά τη διατύπωση της απειλής από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το άνοιγμα των τουρκικών συνόρων.

«Θεωρούμε τη συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως κοινή επιτυχία και τη συνέχιση της εφαρμογής αυτής της συμφωνίας προς το συμφέρον όλων των πλευρών...

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια προβλέπει η ΕΜΥ

Άργησε μεν, αλλά φαίνεται πως έρχεται απότομα ο χειμώνας, καθώς όπως προβλέπει η ΕΜΥ, από το Σαββατοκύριακο, το σκηνικό του καιρού αλλάζει και σταδιακά έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια, ενδεχομένως και στην Αττική.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση από το Σάββατο, ενώ αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τα φαινόμενα να εντείνονται σταδιακά και να επεκτείνονται και ανατολικά.

Επίσκεψη με «μηνύματα» του πρωθυπουργού στη Θράκη (video) live

Μήνυμα στη γειτονική Τουρκία στέλνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την επίσκεψή του στη Θράκη.
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του είναι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου θα επιθεωρήσει από κοντά την πορεία των έργων για την αναβάθμιση του λιμανιού, την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου

Δείτε Τα γκολ του Europa League! (vids)

Δείτε τα γκολ της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League στο gazzetta.gr! Σούπερ θέαμα από τα γήπεδα της Ευρώπης.

Ολυμπιακός - Γιουνγκ Μπόις 1-1 (vid)

Έστω κι αν λόγω χαμένων ευκαιριών ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε στο φινάλε, το 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις του έδωσε την πρόκριση στους «32» του Europa και πλέον κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα παίξει για να αποφύγει τις ομάδες του Tσάμπιονς Λιγκ!
Πρόκριση ναι, νίκη όχι... Ο Ολυμπιακός επηρεασμένος και από την αποχή 18 ημερών από επίσημα ματς δεν πήρε τη νίκη κόντρα στην Γιουνγκ Μποις μένοντας στο 1-1.

Τέτοια τρέλα μόνο ο ΠΑΟΚ…Europa League Fiorentina PAOK 2-3

Αν την ξέρεις την ιστορία... Αν τα έχεις ζήσει τόσες και τόσες φορές μπορείς χωρίς πολλά στοιχεία, ποντάροντας και στη διαίσθηση, να γράψεις ότι γράφτηκε χθες το πρωί...

Είναι αυτές οι βραδιές που η ποδοσφαιρική λογική περνάει σε δεύτερη μοίρα...

Πριν τον αγώνα είναι όλα στραβά! Μα όλα... Ψυχολογία, ανύπαρκτη φόρμα, κακό κλίμα, απουσίες, δυνατός αντίπαλος, η έδρα, η γκαντεμιά, η αστοχία και η αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ...

Europa League: Κακός και στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός - Ήττα 2-0 από Άγιαξ, εκτός Ευρώπης οι πράσινοι

Η ελληνική ομάδα έχασε με 2-0 από τον Αγιαξ για την 5η αγωνιστική του Europa League και οριστικά πια δεν έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ετσι, η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League με την Θέλτα στο Απόστολος Νικολαΐδης θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για το «τριφύλλι».