Αφιέρωμα της Washington Post στο... success story του Σαμαρά που διέλυσε τη χώρα

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει σε δυόμισι μήνες, όσα έχτισε η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ σε δυόμισι χρόνια, μόνο οργή προκαλούν.

Δημοσίευμα της Washington Post περιγράφει με τον πιο ευθύ τρόπο πώς η ΝΔ γύρισε πίσω κατά τριανταπέντε χρόνια την Ελλάδα.

Ομπάμα-Κάστρο: Ιστορική συνάντηση που βάζει τέλος στον "ψυχρό πόλεμο" 54 ετών!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε το Μ. Σάββατο με τον πρόεδρο της Κούβας Ραούλ Κάστρο, στο πλαίσιο της προσπάθειας των δύο ηγετών να βελτιώσουν τις σχέσεις των δύο χωρών τους έπειτα από πέντε δεκαετίας εχθρότητας, τονίζοντας πάντως ότι θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στην κομμουνιστική κυβέρνηση της νήσου προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Παραλίγο να... βουλιάξει η Κέρκυρα από τον κόσμο που έδωσε το παρών σήμερα στο έθιμο με το πέταγμα της στάμνας!

Οι Κερκυραίοι μαζί με επισκέπτες του νησιού πέταξαν του μπότηδες, τις μεγάλες στάμνες δηλαδή, στη Σπιανάδα προκειμένου να εορτάσουν τη νίκη του Θεανθρώπου επί του θανάτου.

Βαρθολομαίος - Οικουμενικός Πατριάρχης -Μήνυμα Ειρήνης

+ Β Α Ρ Θ Ο Λ Ο Μ Α Ι Ο Σ
ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ,
ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΤΙ ΤΩ ΠΛΗΡΩΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΧΑΡΙΝ, ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΝ
ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΩΣ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το Βατικανό ανακαλεί τον πρεσβευτή του στην Άγκυρα

Τον πρεσβευτή της στο Βατικανό ανακάλεσε η Άγκυρα για διαβουλεύσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας σε δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου.
Ο Πάπας αποκάλεσε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, τη σφαγή των Αρμενίων, που έγινε πριν από 100 χρόνια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ως την πρώτη Γενοκτονία του 20ου αιώνα.

Τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Το Πάσχα μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης, γιορτάζεται με ξεχωριστό τρόπο σε κάθε γωνιά της χώρας και ιδιαίτερα σε ορισμένες περιοχές αναβιώνουν ήθη κι έθιμα που δίνουν ένα ιδιαίτερο "χρώμα" στην εορταστική αυτή περίοδο. Το «κάψιμο του Ιούδα», οι Αλογοδρομίες, οι Αυγομαχίες, η αναπαράσταση της Αποκαθήλωσης του Εσταυρωμένου και η Ανάσταση

Αλέξης Τσίπρας: Η φετινή Ανάσταση φέρνει την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας

Για ξεχωριστή Ανάσταση η οποία φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο, κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για την ημέρα του Πάσχα.

Γλέντι Καμμένου - Κουντουρά με τραγούδια και χορό στο στρατόπεδο του Γουδή

Λαϊκό γλέντι, με ψήσιμο χιλιάδων αρνιών, τραγούδια και χορούς, οργάνωσε για το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στο στρατόπεδο Βαρύτη στου Γουδή το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Χίο: Ρουκετοπόλεμος 2015: Εντυπωσιακός και με εφόδους της Αστυνομίας [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

Δεν έλειψαν όμως και τα ευτράπελα που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του εθίμου τουλάχιστον τέσσερις φορές με... εφόδους της αστυνομίας
Τα βλέμματα χιλιάδων επισκεπτών συγκέντρωσε και φέτος ο Ρουκετοπόλεμος του Βροντάδου αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις επισκεπτών αλλά και τηλεοπτικών συνεργείων του εξωτερικού τουλάχιστον από πλευράς θεάματος.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στη διάθεση του κράτους η εκκλησιαστική περιουσία

Ο Αρχιεπίσκοπος διευκρίνισε ότι δεν μιλά για πώληση της εκκλησιαστικής περιουσίας, αλλά για αξιοποίησή της, προκειμένου να συντελέσει στην αποπληρωμή του χρέους.
Έτοιμος να προχωρήσει μαζί με το κράτος στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και τα έσοδα να διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους,