Βερολίνο: Δεν συνιστούν κίνδυνο οι δημοκρατικές εκλογές ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθηση της γερμανικής κυβέρνησης ότι οι δημοκρατικές εκλογές σε μια χώρα δεν αποτελούν κίνδυνο, μετέφερε με δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, Στ. Ζάιμπερτ, κληθείς να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ζουν με τον εφιάλτη των πλημμυρών στον Έβρο ΒΙΝΤΕΟ

 Ένα ανάχωμα στην περιοχή του Πετάλου έσπασε σήμερα, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά του ποταμού να πλημμυρίσουν περίπου 9.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει τεχνητή θραύση του αναχώματος, είχαν σπάσει το φράγμα σε ένα σημείο ώστε να μπουν ομαλά τα νερά στον κάμπο για να μην προκαλέσουν καταστροφές, όμως το ανάχωμα έσπασε και σε άλλο σημείο.

Φορολογική καταιγίδα: Τι φόρους θα πληρώσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς

Δεκαπέντε «εφιαλτικές» ημέρες περιμένουν τα ελληνικά νοικοκυριά τα οποία θα πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν μια σειρά από φόρους και άλλες υποχρεώσεις.

Αποκάλυψη - σοκ: Ερχεται μείωση στις επικουρικές συντάξεις για 1 εκατ. Ελληνες συνταξιούχους

Σε μια αποκάλυψη – σοκ που αφορά 1 εκατομμύριο συντξιούχους, προέβη το Mega, παρουσιάζοντας έγγραφο – φωτιά για τις επικουρικές συντάξεις.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μείωση των επικουρικών ακόμη και από τις αρχές του 2015.

TΣΙΠΡΑΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ BANK RUN

Μετά την τρομολαγνεία της κυβέρνησης και της κυβερνητικής εκπροσώπου,
O Αλέξης Τσίπρας περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί ως επικίνδυνο για τη χώρα τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του Επικοινωνιακού Επιτελείου του κόμματος ανέφερε:

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΛΑΟ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ GREXIT

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις Βούλτεψη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Χαρδούβελη.

Mε το βλέμμα στραμμένο στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (17/12/2014), αλλά και τις ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές που θα ακολουθήσουν αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος, η κυβέρνηση ανεβάζει τους τόνους.

Καπερνάρος: Κλίνω προς το όχι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ

Κλίνω προς το "όχι" επισήμανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Υπογράμμισε ότι οι ψηφοφόροι του, του λένε να μην δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Ανδρουλάκης: Απρόσεκτη έως επικίνδυνη η δήλωση της Βούλτεψη - ΒΙΝΤΕΟ

Απρόσεκτη έως επικίνδυνη χαρακτήρισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τη δήλωση που έκανε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και υποστήριξε ότι η ελληνική οικονομία απειλείται με πιστωτικό γεγονός από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές.

Βούλτεψη: Αν πάμε σε εκλογές θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός - ΒΙΝΤΕΟ

Με πιστωτικό γεγονός απειλείται η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές, όπως υποστήριξε η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Χαμός με τον Ρουσόπουλο που χλεύασε άνεργους δημοσιογράφους

«Κλέφτη και λαμόγιο», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι στον τέως υπουργό της κυβερνήσης Καραμανλή - Τις άγριες αποδοκιμασίες υπέστη και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, η οποία τον συνόδευε
Ένταση επικράτησε την Κυριακή έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Ίδρυσή της.

16 βουλευτές ψάχνουν άλλοθι για να βγάλουν Πρόεδρο

+8 ανεξάρτητοι ετοιμάζουν νέο υποψήφιο στη δεύτερη ψηφοφορία  - Εντονο παρασκήνιο εν όψει της εκλογής
Τον από μηχανής θεό που θα ανατρέψει τα δυσμενή προγνωστικά για τον σχηματισμό της προεδρικής πλειοψηφίας, όπως προδιαγράφονται, τουλάχιστον εν όψει της πρώτης ψηφοφορίας της προσεχούς Τετάρτης,

Independent: Γιατί να αγοράσετε σπίτι στο Λονδίνο; Αγοράστε νησί στην Ελλάδα

«Αν έχετε μπουχτίσει από την άνοδο των τιμών στα σπίτια στο Λονδίνο τότε γιατί δεν επιλέγεται να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα αγοράζοντας ένα ελληνικό νησί;» προτρέπει τους αναγνώστες του ο βρετανικός Independent.
Μπορεί να χρειάζεται να περάστε τον χρόνο σας δίπλα σε...

Η Μις Νότια Αφρική στέφθηκε Μις Κόσμος 2014 *Miss World 2014 video

Η Μις Νότια Αφρική, η 22χρονη Ρόουλιν Στράους, στέφθηκε στο Λονδίνο Μις Κόσμος 2014, σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς ανάμεσα σε 121 νέες από όλο τον κόσμο που επισκιάστηκε από τη δολοφονία τον περασμένο μήνα της Μις Ονδούρα.