«Βλέπουν» Πυρήνες πίσω από τους συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κακουργηματικές πράξεις – Για πολύ σημαντική επιτυχία έκανε λόγο ο Ν. Δένδιας - Δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα της Σταυρούπολης
Εδώ και μια εβδομάδα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 30χρονου αντιεξουσιαστή και ενός νεαρού καταληψία, καθώς είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκονται στο σχέδιο «Φοίνικας», που περιέγραφε σε προκηρύξεις της η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Άνοιξε το Χίθροου μετά την φωτιά σε άδειο αεροσκάφος

Ένα Boeing Dreamliner 787 των Αιθιοπικών Αερογραμμών τυλίχτηκε στις φλόγες - Δεν υπήρχε κανένας επιβάτης, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου
Κατασβέστηκε η φωτια που ξέσπασε σε σταθμευμένο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Χίθροο του Λονδίνου σημαίνοντας ταυτόχρονα και τη λήξη του συναγερμού.

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας με τουλάχιστον 7 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Επιτόπου σωστικά συνεργεία που δίνουν μάχη με το χρόνο-Αγνωστος ο αριθμός των εγκλωβισμένων-Για εικόνες αποκάλυψης μιλά ο δήμαρχος της περιοχής-Η ταχύτητα του τρένου ήταν «εξαιρετικά υψηλή», σύμφωνα με τους διασωθέντες
Τουλάχιστον επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας στη Γαλλία, με προορισμό τη Λιμόζ που εκτελούσε το υπ' αριθμόν 3657 δρομολόγιο.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Edward Snowden News | Snowden Human Rights Meeting a Hint at Next Move?

Moscow bureau chief Greg White explains what Edward Snowden's planned meeting with human rights groups might mean for the future of the NSA whistleblower

RussiaToday-Video-News-World:'Day of Struggle': Police violently disperse workers' strike in Brazil

Riot police used tear gas and water cannon to disperse masked protesters in Rio de Janeiro on Thursday, as demonstrations continued throughout Brazil. Unions are demanding better work conditions and tougher government measures to tackle inflation.

FRANCE 24 NEWS-World:Eight killed as train derails outside of Paris

A train derailed in the southern Paris suburb of Brétigny-sur-Orge on Friday evening, with authorities reporting "many casualties". Local media claimed that at least eight people have been killed.A train derailed on Friday evening at a station in Brétigny-sur-Orge, a southern suburb of Paris, causing “many casualties” according to rail authorities.

Στην ατζέντα του ΟΗΕ το αεροπλάνο Solar Impulse -ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το Solar Impulse, το πρώτο αεροπλνο που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο «Τζον Φ. Κένεντι»
Επόμενος στόχος του είναι ο γύρος του κόσμου, πάλι μ’ ένα αεροσκάφος που θα κινείται με ηλιακή ενέργεια το 2015

ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟ Τάνγκο με ένταση και αργεντίνικο πάθος

Το πάθος, η ένταση και η μεγάλη ιστορία του αργεντίνικου τάνγκο θα πρωταγωνιστήσουν απόψε και αύριο στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Η Ηρώ θα προσεγγίσει ερμηνευτικά το ιδιαίτερο αυτό μουσικό είδος συμπράττοντας με τον Αργεντίνο ερμηνευτή Javier di Ciriaco, o οποίος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από τους κόλπους του φημισμένου μουσικού σχήματος αργεντίνικης μουσικής «Sexteto Milonquero».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Σάτιρα στο λάιφ στάιλ με τον «Πλούτο»

Πρεμιέρα στην αρχαία Επίδαυρο με τον τραγουδοποιό για πρώτη φορά σε ρόλο σκηνοθέτη.
Η σχέση του Διονύση Σαββόπουλου με τον Αριστοφάνη είναι... διαρκείας. Πριν από τέσσερις, σχεδόν, δεκαετίες (το 1975), ο ποιητής του έδειξε το δρόμο με τους «Αχαρνής» («Ο Αριστοφάνης γύρισε από τα θυμαράκια»).

Ισπανία: Νικητές οι ταύροι στην Παμπλόνα

Από καθαρή τύχη γλίτωσε νεαρός που τον σούβλισε ταύρος στα γεννητικά όργανα
Εφτά τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων από τα κέρατα των ταύρων, ήταν ο απολογισμός του παλιού έθιμου στην πόλη της Παμπλόνα στην Ισπανία προς τιμήν του Σαν Φερμίν, του προστάτη αγίου της πόλης.

Βίντεο: Αντιλόπη εισβάλλει σε αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τσιτάχ.

Το απίστευτο σκηνικό κατέγραψαν τουρίστες με την κάμερα τους, ενώ βρισκόντουσαν σε σαφάρι
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μία αντιλόπη που «εισβάλλει» σε ένα αυτοκίνητο για να γλιτώσει από δυο τσιτάχ! Το περιστατικό σημειώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στη Νότιο Αφρική.

Το «Σπίτι του Ελύτη» στην Πλάκα-Βρήκε στέγη το πολύτιμο αρχείο του νομπελίστα μας.

Το κτίριο όπου θα στεγαστεί θα περιλαμβάνει ακριβή αναπαράσταση του γραφείου του ποιητή και έκθεση αρχειακού υλικού του
Χειρόγραφα, σημειωματάρια εργασίας, σπάνιο φωτογραφικό, κινηματογραφικό και ηχητικό υλικό και έργα ζωγραφικής από το προσωπικό αρχείο του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη θα στεγαστούν και θα εκτεθούν σε κτίριο στην Πλάκα.

Σάκης Ρουβάς: «Πώς μπορεί κάποιος να παίξει τον θεό;»

«Οι προκλήσεις με εξελίσσουν, γι' αυτό τις κυνηγάω»
Την πιο πρόσφατη και αποκαλυπτική του συνέντευξη αποφάσισε να παραχωρήσει ο Σάκης Ρουβάς σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Ο απόλυτος Έλληνας star μίλησε για την εκπομπή «Ήρωες» που παρουσίασε, αλλά και την παράσταση «Βάκχες» όπου πρωταγωνιστεί και έχει τόσο πολύ συζητηθεί.

Βίντεο: Συμμετείχε άθελά του σε κομπίνα απατεώνων ο Μέσι!

Θα μπορούσε ο Λιονέλ Μέσι να κάνει 9χρονους θαυμαστές του να βουρκώσουν; Έστω κι άθελά του ο άσος της Μπαρτσελόνα το έκανε, μέσω μίας καλοστημένης κομπίνας κάποιων επιτήδειων
Μπορεί συνήθως να μοιράζει ανείπωτη χαρά στους απανταχού θαυμαστές του, μικρούς και μεγάλους, αυτή τη φορά όμως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ήταν η αιτία για να εξαπατηθούν και όπως είναι φυσικό να πληγωθούν κάποια 9χρονα παιδιά.

Κρατερός Κατσούλης: Νιώθω άσχημα όταν βλέπω ότι Τούρκοι συνάδελφοι γίνονται πρότυπα

«Θεωρώ λάθος να υπάρχουν τόσα τουρκικά σίριαλ»
Καλεσμένος ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κρατερός Κατσούλης στη νέα καθημερινή εκπομπή «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.» και - μεταξύ άλλων - μίλησε για το φαινόμενο των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών, που τα τελευταία χρόνια κάνουν επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση.

Wishes: Η Δούκισσα Νομικού εύχεται στον Χρήστο Χολίδη

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το τελευταίο του τραγούδι, το οποίο και οπτικοποιήθηκε, με τίτλο Μάτια μου ατέλειωτα.
Εκείνος τραγουδάει για… μάτια ατέλειωτα κι εκείνη του εύχεται μέσω twitter. Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη και την Δούκισσα Νομικού, οι οποίοι είναι στην καλύτερή τους φάση.

Oge feat. Nikos Ganos - Nea Mera (Cover Video)

Νέα Μέρα
OGE feat. NIKOS GANOS
Μουσική/Στίχοι: OGE & Νίκος Βουτούρας (Dimension X)
Παραγωγή: Alex Leon


OGE feat. NIKOS GANOS "ΝΕΑ ΜΕΡΑ"

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συνεργάζονται σε ένα τραγούδι που μας φορτίζει αισιοδοξία!

INNA - Be My Lover [Official Video]

INNA - Be My Lover [Official Video] 

 ...