Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου Ντόνοβαν Μάρσαλ

 Θλίψη στον αθλητικό χώρο σκόρπισε ο τραγικός θάνατος του 30χρονου Αμερικανού μπασκετμπολίστα Ντόνοβαν Μάρσαλ, λίγες μόλις ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ.

Ο ύψους 2μ.01 Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Αμύντα. Με το άκουσμα της τραγικής είδησης η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.:


Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’Connor στα 56 της

 Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’Connor σε ηλικία 56 ετών. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο το 1990 με τη συγκλονιστική διασκευή της στο «Nothing Compares 2 U» του Πρινς.

Πέθανε ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Shane, ο οποίος είχε δραπετεύσει από νοσοκομείο ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση για να μην δώσει τέλος στη ζωή του.

Φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία: Τραγικό τέλος για 45χρονο κτηνοτρόφο – Νεκρή γυναίκα σε τροχόσπιτο

 Αδιάκοπος είναι ο πόλεμος με τις πυρκαγιές στη χώρα μας με όλες τις δυνάμεις πυρόσβεσης να επιχειρούν υπό ακραίες συνθήκες.  Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στη Μαγνησία, σχεδόν ταυτόχρονα με ένα ακόμα μέτωπο στο Κάστρο Φθιώτιδας. Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 61 δασικές πυρκαγιές. 

NASA: Έχασε την επικοινωνία με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Βοήθεια από τους Ρώσους

 Μία διακοπή ρεύματος στο κτίριο της NASA στο Χιούστον την Τρίτη διέκοψε την επικοινωνίας της με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αναγκάζοντας για πρώτη φορά την υπηρεσία να βασιστεί σε εφεδρικά συστήματα ελέγχου.

Η διακοπή, που ήταν αποτέλεσμα εργασιών αναβάθμισης που γίνονταν στο κτίριο, είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τα συστήματα εντολών, τηλεμετρίας και φωνητικής επικοινωνίας με το σταθμό που βρίσκεται σε τροχιά.


Ο χάρτης που οδηγεί στους ομίλους Champions League για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Τι ισχύει από την UEFA

 Mε τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League να είναι σε πλήρη εξέλιξη και τον Παναθηναϊκό να έχει πια σοβαρό προβάδισμα για τον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου θα τον περιμένει η Μαρσέιγ, είναι ανοιχτό πια το ενδεχόμενο η Ελλάδα να έχει μετά από πολλά χρόνια αρκετές ομάδες σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για όλες τις κατηγορίες σεξουαλικών επιθέσεων – Ξέσπασε σε κλάματα

 Ο Κέβιν Σπέισικρίθηκε αθώος για σεξουαλική επίθεση σε τέσσερις άνδρες μετά από την πολύκροτη δίκη στο δικαστήριο του Southwark στο Λονδίνο σήμερα Τετάρτη (26/7/2023). Το δικαστήριο αθώωσε τον σταρ του Χόλιγουντ και για τις 9 κατηγορίες μεταξύ των οποίων σεξουαλική επίθεση, άσεμνη παρενόχληση αλλά και τη σοβαρότερη από όλες, ότι εξανάγκασε άτομο να κάνει έρωτα μαζί του, παρά τη θέληση του.

Στο άκουσμα της απόφασης ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Κέβιν Σπέισι υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά λόγω των κατηγοριών του εναντίον του απομακρύνθηκε από την ταινία House Of Cards.

Νίγηρας – Φόβοι για απόπειρα πραξικοπήματος: Φρουροί κρατούν τον πρόεδρο μέσα στο προεδικό μέγαρο

 Μέσα στο προεδρικό μέγαρο στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, Νιαμέι, κρατούν τον πρόεδρο Μοχάμεντ Μπαζούμ, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας, μέλη της προεδρικής φρουράς, όμως η προεδρία ανέφερε πως οι φρουροί ξεκίνησαν ένα “μάταιο” “αντιρεπουμπλικανικό” κίνημα και πως ο Μπαζούμ είναι καλά.

Για το γεγονός, ο μεγαλύτερος περιφερειακός και οικονομικός οργανισμός της Δυτικής Αφρικής ECOWAS ανέφερε ότι ανησυχεί για απόπειρα πραξικοπήματος και κάλεσε τους σκευωρούς να αφήσουν ελεύθερο τον Μπαζούμ. Η Αφρικανική Ένωση κάλεσε τους εμπλεκόμενους “προδότες” στρατιώτες να σταματήσουν αμέσως.