Τζένιφερ Λόπεζ Eπέστρεψε στον πρώην της ; *P. Diddy «έργο τέχνης» τα οπίσθιά της

Φήμες για επανασύνδεση έπειτα από 13 χρόνια «φούντωσε» η έξοδος της Τζένιφερ Λόπεζ και του P. Diddy!

Η Λατίνα ντίβα και ο ράπερ, που υπήρξαν ζευγάρι από το 1999 έως και το 2001, έγιναν «τσακωτοί» σε δύο νυχτερινά στέκια του Λος Άντζελες, το βράδυ της Πέμπτης

Nadja Bender: Η 23χρονη καλλονή από τη Δανία

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας της ήταν όταν «άνοιξε» το σόου των Alexander Wang και Rodarte στην εβδομάδα μόδας Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012 στη Νέα Υόρκη. Ενα χρόνο μετά έγινε η αγαπημένη του Karl Lagerfeld και περπάτησε στα catwalks για τον οίκο Chanel.

Το Apple Watch στο εξώφυλλο της κινεζικής Vogue

Αυτή τη φορά τα βλέμματα σ' ένα περιοδικό μόδας δεν πέφτουν ούτε στα ρούχα, ούτε στο μοντέλο...
Το γνωστό σλόγκαν «αν δεν είναι στη Vogue δεν είναι στη μόδα» είναι από εκείνα που έχουν μεταπηδήσει από την διαφήμιση στον πραγματικό κόσμο.

Οι «300» είναι η αγαπημένη ταινία του Gerard Butler

Ο ρόλος του Λεωνίδα σημάδεψε τον γνωστό ηθοποιό, καθώς τον καθιέρωσε ως σταρ του Hollywood
Την ταινία «300» όπου έπαιζε το ρόλο του αρχαίου Σπαρτιάτη Λεωνίδα ξεχωρίζει ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler ως την αγαπημένη της καριέρας του.

Ναόμι Κάμπελ: «Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις»* Οι κούκλες της ομορφιάς «πολεμούν» τον Έμπολα!

Φιλανθρωπικό catwalk για την καταπολέμηση του θανατηφόρου ιού υπό το βλέμμα της γαζέλας της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ - Μπιγιονσέ, Κέιτ Μος, Τζέρι Χάλιγουελ, είναι λίγα μόνο από τα μοντέλα - τραγουδίστριες που λένε αμέσως ναι σε κάθε της κάλεσμα, από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Η «ερωμένη» της Αντέλ είναι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ!

Η πανέμορφη, Γαλλίδα ηθοποιός, Λεά Σεϊντού, μετά τις τολμηρές και ομοφυλοφιλικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστρια της, Αντέλ Εξαρχόπουλος, θα αναστατώσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, στη νέα ταινία για τον πράκτορα 007
Τα μαρτυρικά γυρίσματα στα οποία την υπέβαλλε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ», Αμπντελατίφ Κεσίς, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, απέδωσαν καρπούς.

Μαγεία δίχως τέλος: Δείτε σε νέο 3D βίντεο πώς ήταν η Αμφίπολη! Απολαύστε το! *Ancient Greece 3D - Tomb of Amphipolis, Greece - HD

Το πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο και αναπαριστούσε τον τύμβο της Αμφίπολης, έκανε τους πάντες κοινωνούς της ομορφιάς και της μεγαλοπρέπειας του χώρου.

Αμφίπολη: Ο τύμβος έχει τη δική του ιστορία, από τον Λέοντα στις Καρυάτιδες -Αμφίπολη: Αποκαλύφθηκε μοναδικό ψηφιδωτό που απεικονίζει άρμα

 Aιώνες μπροστά από την εποχή του το ψηφιδωτό της Αμφίπολης

 Μόνο κάποιος από το περιβάλλον του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα είχε τα χρήματα να κατασκευάσει το μνημείο.

Από Δευτέρα σε ισχύ τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για 16.600 ανέργους - Διαβάστε αναλυτικά τι προσφέρουν!

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου ξεκινά το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την προώθηση στην αγορά εργασίας 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας 29 έως 64 ετών.
Το πρόγραμμα υλοποιείται, με συνδυασμένες δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, πιστοποίησης των δεξιοτήτων και απασχόλησης, στις οποίες περιλαμβάνονται:

Ό,τι πρέπει για κυριακάτικες βόλτες σήμερα ο καιρός με λιακάδα & υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - Δείτε αναλυτικά το μετεωρολογικό δελτίο (βίντεο)

Κάθε άλλο παρά φθινοπωρινός είναι ο καιρός και την Κυριακή! Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχει λιακάδα, με λίγες νεφώσεις σε κάποιες περιοχές, ενώ και το θερμόμετρο παραμένει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Mε λίγα λόγια, είναι ό,τι πρέπει για έναν όμορφο κυριακάτικο περίπατο!


Η Αναλυτική Πρόγνωση της ΕΜΥ

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για όλους από το Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Ανοικτά ακαδημαϊκά μαθήματα μέσω του Διαδικτύου (massive open online courses) θα αρχίσει να προσφέρει σταδιακά από αυτόν τον μήνα το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) κατά το πρότυπο πολλών διεθνώς καταξιωμένων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

NBA «Διψήφιος» ο Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπουλς (δείτε βίντεο)

Οι Μιλγουόκι Μπακς… πάλεψαν, ωστόσο γνώρισαν την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς με 85-91 σε ματς της preseason
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, καθώς σε 27 αγωνιστικά λεπτά μέτρησε 11 πόντους (5/ 8 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/ 2 βολές), 6 αμυντικά ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 3 λάθη.

Δείτε όλα τα γκολ των προκριματικών αγώνων του Euro 2016

Ιρλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία και Σερβία οι κερδισμένοι της αγωνιστικής – Πρώτη ήττα των Γερμανών μετά από 18 ματς
Αρκετές εκπλήξεις είχε η δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2016 που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου απ' άκρου εις άκρον στην Ευρώπη.

Φινλανδία - Ελλάδα 1-1 -Άρεσε η νεανική και γρήγορη Ελλάδα.

Ένα κακό 20λεπτο αποδείχθηκε αρκετό έτσι ώστε η Ελλάδα να... χάσει δύο βαθμούς στο Ελσίνκι μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τη Φινλανδία – Άρεσε η νεανική και γρήγορη Ελλάδα.

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών ήταν για την Ελλάδα αυτό με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι. Η ήττα της πρεμιέρας καθιστούσε επιτακτική τη νίκη απέναντι στους Φινλανδούς.