Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ύψιστη τιμή για το Ελληνικό μπάσκετ και βέβαια για τον ίδιο τον προπονητή, η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα από την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, για τα επόμενα 3 χρόνια.
Μετά το διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι Καταλανοί έψαχναν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει και πάλι στην κορυφή της Ισπανίας και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και δεν δίστασαν να πληρώσουν την Λοκομοτίβ

Οι ήχοι των Pink Floyd φέρνουν ξανά ζωή στην Αρχαία Πομπηία

Σχεδόν μισό αιώνα μετά ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Pink Floyd επιστρέφει στο ιστορικό ρωμαϊκό αμφιθέταρο της Πομπηίας για να γράψει ιστορία.
 Ήταν 1972 όταν το συγκρότημα της ροκ έδωσε συναυλία μέσα στον ίδιο χώρο ωστόσο τότε δεν μπόρεσε κανείς να παρακολουθήσει οτιδήποτε καθώς ήταν γύρισμα για να χρησιμοποιηθεί στο φιλμ τους, Live in Pompeii.

Αυτό το βίντεο με την ιστορία του ροκ θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα

Στα 15 λεπτά που διαρκεί το βίντεο περνάνε από τις οθόνες μας 384 καλλιτέχνες που αποτελούν την ιστορία του ροκ, από την εποχή του Elvis Presley μέχρι και σήμερα.
Στην ουσία πρόκειται για ένα μεγάλο mash up τραγουδιών που εμφανίζονται με τη μορφή δημοσιεύσεων στο Facebook και συμπληρώνονται από δηλώσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς μεγάλες μορφές του χώρου.

O Rock την ακούμπησε (την μπύρα) στη Μισάντεϊ!

Ο Nathalie Emmanuel που υποδύεται στο Game of Thrones τη Μισάντεϊ, συμπρωταγωνιστεί με τον Rock στο νέο Fast and Furious που αναμένεται το 2017 στους κινηματογράφους.
Και επειδή προφανώς ο Dwayne Johnson είναι μεγάλο πειραχτήρι δεν δίστασε να την τρομάξει ακουμπώντας στη γυμνή πλάτη της την παγωμένη μπύρα του!
Επιτελέσαμε και σήμερα το έργο της ενημέρωσης.

O Μελ Γκίμπσον είναι ο μπαμπάς όλων των καθαρμάτων που θέλουν να σκοτώσουν την κόρη του

Τα 60 του χρόνια κλείνει φέτος ο Μελ Γκίπμπσον που την τελευταία δεκαετία μας έχει απασχολήσει περισσότερο με τη ζωή του και τη συμπεριφορά του παρά με τις ταινίες του.
Αυτό πάει να αλλάξει με το Blood Father που τον φέρνει στο ρόλο ενός πρώην κατάδικου που προσπαθεί να προστατέψει την κόρη του από τα μέλη ενός καρτέλ που έχουν βάλει στόχο να τη σκοτώσουν!

Ο νέος Iron Man στα κόμικ της Marvel είναι ένα 15χρονο κορίτσι!

Στην αποκάλυψη ότι τη θέση του Tony Stark στο… ρόλο του Iron Man θα πάρει ένα 15χρονο κορίτσι προχώρησε η Marvel.
To Civil War II που βρίσκεται σε εξέλιξη φέρνει τον Stark αποφασισμένο να αποσυρθεί  από την ενεργό δράση και τη θέση του θα πάρει σε επερχόμενο τεύχος o χαρακτήρας της Riri Williams που είναι μία 15χρονη ιδιοφυία και φοιτήτρια του MIT.

Αυτοί είναι οι αθλητές που φωτογραφήθηκαν για το νέο Βody Issue του ESPN

Το Body Issue του Αμερικάνικου περιοδικού ESPN κυκλοφόρησε με τα καλύτερα σώματα αθλητών και αθλητριών που αγωνίζονται στις ΗΠΑ, για το 2016.

Οι αθλητές ποζάρουν γυμνοί και ημίγυμνοι στο φωτογραφικό φακό κρύβοντας τα επίμαχα σημεία τους σε μια πόζα που να θυμίζει το άθλημα το οποίο τους έκανε γνωστούς.

Οι random φωτογραφίες της ημέρας 8/7

Μια συλλογή από τυχαίες, αστείες και περίεργες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και συγκεντρώνουν τα βλέμματα.....

Αναβιώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα

Οι σχέσεις της Ρωσίας με τις δυτικές χώρες της Ατλαντικής Συμμαχίας, με πρόφαση την κρίση στην Ουκρανία, θα αποτελέσουν το κύριο θέμα της διήμερης συνόδου του ΝΑΤΟ που ξεκινά σήμερα στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που φιλοξενείται στη Βαρσοβία -συμβολική κίνηση μιας και κάποτε εκεί ήταν η έδρα του ομώνυμου υπό σοβιετική ηγεσία «Συμφώνου»- θα είναι παρών και ο Μπαράκ Ομπάμα.

4 αστυνομικοί νεκροί από ελεύθερους σκοπευτές - Απειλές για βόμβες σε πολλά σημεία της πόλης (vid+pics)

Νεκροί έπεσαν τέσσερις αστυνομικοί από πυρά σκοπευτών στο Ντάλας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας για τα νέα κρούσματα αστυνομικής βίας που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αφροαμερικάνων στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα. Βόμβες σε διάφορα σημεία της πόλης λέει ότι έχει τοποθετήσει ένας εκ των ελεύθερων σκοπευτών, που έχει οχυρωθεί σε γκαράζ και σποραδικά πυροβολεί κατά αστυνομικών.

Κυβερνήτης Μινεσότα: Το θύμα εάν ήταν λευκός θα είχε άλλη μεταχείριση

ην πεποίθηση ότι εάν το θύμα που δέχθηκε τα πυρά από αστυνομικούς δεν ήταν Αφροαμερικανός θα είχε διαφορετική μεταχείριση, εξέφρασε ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Μινεσότα, Μαρκ Ντέιτον.
«Θα συνέβαινε αυτό αν ο οδηγός και οι επιβαίνοντες στο όχημα ήταν λευκοί; Δεν πιστεύω», δήλωσε ο Ντέιτον στους δημοσιογράφους.

Φόνοι αστυνομικών στο Ντάλας...Έρευνα για τον φόνο Αφροαμερικανού στη Λουιζιάνα

Νεκροί έπεσαν τέσσερις αστυνομικοί από πυρά σκοπευτών στο Ντάλας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας για τα νέα κρούσματα αστυνομικής βίας που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αφροαμερικάνων στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα. Βόμβες σε διάφορα σημεία της πόλης λέει ότι έχει τοποθετήσει ένας εκ των ελεύθερων σκοπευτών, που έχει οχυρωθεί σε γκαράζ και σποραδικά πυροβολεί κατά αστυνομικών.

Ντάλας: Απαγόρευση πτήσεων - To Facebook ενεργοποίησε το "safety check"

Έκτακτα μέτρα λαμβάνουν οι αμερικανικές Αρχές στο Ντάλας του Τέξας μετά την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εκεί.
 Σύμφωνα με το ΑΠΕ η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποφάσισε να επιβάλει προσωρινά τουλάχιστον μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας.

EURO 2016: τελικός για την Γαλλία με πρωταγωνιστή τον Γκριεζμάν 2-0 την Γερμανία

Η Γαλλία πήρε την εκδίκησή της για τους αποκλεισμούς από την Γερμανία στα μουντιάλ, κράτησε την δική της παράδοση σε ημιτελικούς EURO και κερδίζοντας 2-0 (πρώτη φορά μετά το μουντιάλ του 1958 και τον μικρό τελικό) προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία την Κυριακή στο Παρίσι. Πρόσωπο του αγώνα ο Γκριεζμάν με 2 γκολ, ενώ οι Γερμανοί, που πάλεψαν παρά τις ελλείψεις τους, φωνάζουν για το πρώτο γκολ με πέναλτυ που καταλόγισε ο Ριτσόλι στο 45 και αποδείχθηκε καθοριστικό.