Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ύψιστη τιμή για το Ελληνικό μπάσκετ και βέβαια για τον ίδιο τον προπονητή, η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα από την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, για τα επόμενα 3 χρόνια.
Μετά το διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι Καταλανοί έψαχναν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει και πάλι στην κορυφή της Ισπανίας και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και δεν δίστασαν να πληρώσουν την Λοκομοτίβ
Κουμπάν για να αποδεσμεύσει τον Έλληνα τεχνικό, που πρόσφατα είχε ανανενώσει την παραμονή του στην Ρωσία.
Η πρόκληση όμως μιας από τις ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και ενός τεραστίου κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα ήταν μεγάλη για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και με 600 χιλιάδες ευρώ (όπως λέει το ρεπορτάζ, καθώς η ρήτρα στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού ήταν στο 1 εκατομμύριο) η Ισπανική ομάδα απέκτησε την "ελευθέρας" του Έλληνα τεχνικού και τον ανακοίνωσε και επίσημα.
bartzokasbarca1
(Πηγή: Twitter)
Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα
«Ο 51χρονος Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι ο νέος προπονητής της μπασκετικής ομάδας της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες τρεις σεζόν.
Ο Μπαρτζώκας έρχεται από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία πήγε το καλοκαίρι του 2015. Πιο πριν, προπόνησε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του, την Ελλάδα: Ολυμπιακός (2012-14), Πανιώνιος (2010-12), Μαρούσι (2008-10) και Ολύμπια Λάρισας (2006-09).
bartzokasbarca2
(Πηγή: www.fcbarcelona.com)
Στα επιτεύγματά του συγκαταλέγεται η κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό το 2013 και η το Διηπειρωτικό Κύπελλο με την ίδια ομάδα.
Μόλις η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Ιουλίου μαζί με το νέο πλάνο της Μπαρτσελόνα».
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...