Miley Cyrus: Μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» δείχνοντας το στήθος της

Η νεαρή τραγουδίστρια ανήρτησε στο Twitter μια αποκαλυπτική, εορταστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να σηκώνει την μπλούζα της για να δείξει το στήθος της
Η Miley Cyrus εύχεται στους θαυμαστές της «Καλά Χριστούγεννα» και το κάνει με τον δικό της... ιδιαίτερο τρόπο.

«The Voice of Germany» Katy Perry: Έδειξε στους Γερμανούς την «άγρια» πλευρά της

H Perry παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της τραγούδι “Dark horse”, ερμήνευσε όμως και τη νέα της μπαλάντα “Unconditionally”
Με μια καρό, μίνι φούστα, ένα κοντό μπλουζάκι και διχτυωτό καλσόν η Katy Perry «αναστάτωσε» τους θαυμαστές της που έσπευσαν να την απολαύσουν επί σκηνής την Παρασκευή στη Γερμανία.

Είναι μόλις 18 ετών- Αυτή είναι η Ρωσίδα με τα πιο μακριά πόδια! [ Δείτε φωτογραφίες ]

H νεαρή φοιτήτρια Νομικής, Anastasiya Strashevskaya, είναι η νικήτρια του διαγωνισμού της ιστοσελίδας «Μις Ρωσία» -
Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού «Μις Ρωσία» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής της ψηφοφορίας σχετικά με το ποια είναι η Ρωσίδα καλλονή που έχει τα πιο μακριά πόδια για το 2014.

Εξι χρόνια ανοδικής πορείας- Διάκριση για την ελληνική Play στην πολωνική αγορά

Eίναι η πρώτη εταιρεία σε ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Play, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε σε «Retailer of the Year» στην αγορά της Πολωνίας.

Νότιο Σουδάν: Οδηγία προς τους Αμερικανούς να αποχωρήσουν άμεσα από την περιοχή

Την ανακοίνωση εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα - Λεπτομέρειες του σχεδίου εκκένωσης θα ανακοινωθούν την Τετάρτη
Την αποχώρηση όλων των αμερικανών υπηκόων από το Σουδάν ζήτησε με ανακοίνωσή της η πρεσβεία των ΗΠΑ στη χώρα μετά τον τελευταίο γύρο συγκρούσεων στην πρωτεύουσα του νότιου Σουδάν, Τζούμπα, που άφησε πίσω του 66 νεκρούς στρατιώτες.

Οι αποδοχές των δικαστών επανέρχονται στο ύψος του Ιουλίου 2012.???

Κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μειώσεις των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών
Στο καθεστώς (ύψος) προ του δεύτερου Μνημονίου (Ιούλιος 2012) επανέρχονται οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών, μετά το «διά ταύτα» των δύο συνθέσεων του Μισθοδικείου που έκριναν αντισυνταγματικές τις μειώσεις των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών. Πάντως, άλλη τρίτη, σύνθεση του Μισθοδικείου έκρινε συνταγματικές τις περικοπές των αποδοχών των δικαστών.

H Miley Cyrus μιλάει για τον χωρισμό της από τον Liam Hemsworth

Η Miley Cyrus, που ψηφίστηκε ως η «καλύτερη καλλιτέχνις» για το 2013 από το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι MTV αποφάσισε να μίλησε για τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth.

Nissan Έρχεται και υβριδικό GT-R;(Φωτό+Βίντεο)

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε τα αποκαλυπτήρια του GT-R Nismo αλλά εκτός από τη κορυφαία έκδοση του supercar της, η Nissan φέρεται να ετοιμάζει κάτι ακόμα.
Αυτό το κάτι... θα είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, που είναι το σήμα κατατεθέν του GT-R.

Σκάνδαλο εξοπλιστικών: Να επιστρέψει τα 14 εκατ. δολάρια που βρέθηκαν σε λογαριασμό του προτίθεται ο Κάντας

Έτοιμος να δώσει ονόματα και διευθύνσεις για το «πάρτι» που γίνονταν στις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων
Να επιστρέψει τα 14 εκατ. δολάρια που οι ελληνικές αρχές εντόπισαν στη Σιγκαπούρη προτίθεται ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας,

Λούτσα Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης-Οδηγούσε όχημα με πλαστές πινακίδες, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο

Πώς τον σταμάτησαν?
Ο Λιάπης θα τράκαρε τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ!

Συνελήφθη απο αστυνομικούς της Τροχαίας στην περιοχή της Λούτσας ο Μιχάλης Λιάπης.

Ο πρώην υπουργός έπεσε σε τροχονομικό έλεγχο και όπως διαπιστώθηκε το θηριώδες τζιπ VW Touareg που οδηγούσε, «φορούσε» πλαστές πινακίδες.


Πόθεν έσχες: Πάμπλουτοι πολιτικοί, φτωχός λαός

Αναλυτικά τα εισοδήματά τους το 2011 - Ο Σαμαράς μετέφερε στην Ελλάδα όλες τις καταθέσεις του από το εξωτερικό - Πούλησε τη μοτοσικλέτα ο Τσίπρας - Αγορά ομολόγων ευρωπαϊκής τράπεζας από τη σύζυγο Βενιζέλου - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία για όλους τους βουλευτές

Νέα αγορά εταιρείας ρομποτικής από την Google

Τη δυναμική επέκτασή της στον χώρο της ρομποτικής συνεχίζει η Google, αγοράζοντας την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της ρομποτικής «τσίτας»: του ταχύτερου ρομπότ στον κόσμο.
Η Boston Dynamics, η οποία έχει συμβόλαια με τον αμερικανικό στρατό, αποτελεί την 8η εταιρεία ρομποτικής που αγοράστηκε από την Google μέσα στο έτος. Ωστόσο, η Google κρατά ακόμα μυστικά τα σχέδιά της όσον αφορά στους σκοπούς αυτών των αγορών.

Guardian: Μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Μετά από 46 χρόνια .??????

Στην απόφαση του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας αναφέρεται ρεπορτάζ του βρετανικού Guardian.

Δ. Τσουκαλάς: Δεν είχα ποτέ εργοδότη το Δημόσιο Απάντηση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιεύματα για το «πόθεν έσχες» του

Σε διευκρινίσεις για τη δήλωση του «πόθεν έσχες» για το 2012 προέβη ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τσουκαλάς, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.
Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν «να έχει λάβει εφάπαξ ενός εκατ. ευρώ και άλλες τέτοιου είδους γενικόλογες ειδήσεις»,

Ο Αλέξης Τσίπρας για την υποψηφιότητά του αποκλειστικά στο euronews (Φωτό+Βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την Προεδρία της Κομισιόν.
Οι ζυμώσεις συνεχίζονται στα άλλα ευρωπαϊκά κόμματα εκτός από τους ευρωσοσιαλιστές που έχουν ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς.
Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Μαδρίτη μίλησε αποκλειστικά στην απεσταλμένη του Euronews Έφη Κουτσοκώστα.