Γαλλίδα οδοντίατρος είναι η νέα Μις Υφήλιος

Με το στέμμα της «Μις Υφήλιος» στέφθηκε η 24χρονη Ίρις Μιτενέρ από το Παρίσι σε μία τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα, η οποία ήταν αφιερωμένη στη διαφορετικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής.

Η ομορφιά της 24χρονης, που σπουδάζει οδοντιατρική χειρουργική, υπερνίκησε την ομορφιά άλλων 85 υποψηφιοτήτων από όλο τον κόσμο στο διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε για τρίτη φορά στις Φιλιππίνες.

Η απάντηση της Καρντάσιαν στον Τραμπ για την απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους

Πολυποίκιλες ήταν οι αντιδράσεις στο διάταγμα Τραμπ που απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες.
Μεταξύ των διάσημων που πήραν θέση ήταν και η Κιμ Καρντάσιαν, με μια δημοσίευση στο Twitter.
«Στατιστικά», ήταν η μοναδική λέξη που έγραψε η γνωστή τηλεπερσόνα καθώς το tweet της περιλαμβάνει έναν πίνακα για τις αιτίες που άνθρωποι στις ΗΠΑ σκοτώνονται κάθε χρόνο.

Ο Τζον Λέτζεντ καλεί το Χόλιγουντ να ταχθεί ενάντια στον Τραμπ

Ενάντια στην εντολή του Ντόναλντ Τραμπ, για την επιβολή αυστηρών ταξιδιωτικών περιορισμών για τους πολίτες επτά συγκεκριμένων χωρών, κάλεσε να ταχθεί το Χόλιγουντ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζον Λέτζεντ.
Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός έκανε αυτήν την πρόσκληση

Ριάνα για Τραμπ: Είσαι ένα ανήθικο γουρούνι Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας στο twitter

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το διάταγμα που υπέγραψε την Παρασκευή ο Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ σε άτομα από εφτά μουσουλμανικές χώρες (Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία και Υεμένη).
Μετά την Κιμ Καρντάσιαν που εξέφρασε την αντίθεση της για τον διάταγμα του Τραμπ για τους πρόσφυγες, ξεσπά και η Ριάνα.

27 αιώνες πόλη: Η Άρτα από την λαμπρή Αμβρακία της δημοκρατίας ως το Δεσποτάτο και τους Κομνηνοδουκάδες

Στην Άρτα η θέα στα άδεια οικόπεδα, που συχνά χάσκουν ανοικτά για χρόνια, είναι μόνιμα φραγμένη από μουσαμάδες και μεταλλικά παραπετάσματα της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Από χαραμάδες στα πανιά και στις ενώσεις των μεταλλικών πλακών, όποιος κοντοσταθεί και «κρυφοκοιτάξει» θα αντικρύσει λαξευμένους ογκόλιθους, θεμέλια των σπιτιών που έζησαν οι χαμένοι στη δίνη των αιώνων κάτοικοι της «ίδιας» πόλης.

Silicon Valley Vs Trump. Google, Apple, Microsoft κ.α. αντιδρούν εμπράκτως στο «κλείσιμο» των συνόρων των ΗΠΑ

Οι εταιρείες τεχνολογίας της Σίλικον Βάλεϊ της Καλιφόρνια και άλλες ανά τις ΗΠΑ, εδώ και χρόνια, αποτελούν την «ατμομηχανή» της παγκοσμιοποίησης και έχουν κάθε λόγο να είναι τα σύνορα ανοιχτά, για να κυκλοφορούν τα προϊόντα τους και να προσελκύουν «εγκεφάλους» από όλο τον κόσμο. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, που εκδήλωσαν το θυμό και την αντίδρασή τους για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει

Βερολίνο: Το ΔΝΤ θα συμμετέχει στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας

«Δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτό και δεν σκεφτόμαστε υποθετικά σενάρια».
Η Γερμανία συνεχίζει να πιστεύει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας και ότι είναι πολύ νωρίς να αρχίσουν να εξετάζονται άλλα ενδεχόμενα σενάρια για την περίπτωση που το ΔΝΤ δεν συμμετάσχει, δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Bild: O Σόιμπλε θέλει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Βασικό θέμα ξανά στον γερμανικό τύπο η Ελλάδα – Τι αναφέρει η Bild για τη στάση του Βερολίνου και του ΔΝΤ.
Η εφημερίδα Bild, στο σημερινό της φύλλο, αναφέρεται στην Ελλάδα και τις πληροφορίες που έχει ότι την προεκλογική περίοδο το γερμανικό Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα κατευθύνεται προς την αναζωπύρωση της συζήτησης για Grexit.

Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Μιχάλης Σαλλάς

Ολοκληρώθηκε ο απαιτούμενος έλεγχος στοιχείων της Παγκρήτιας Τράπεζας.
Με επιτυχία και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε ο απαιτούμενος έλεγχος στοιχείων της Παγκρήτιας Τράπεζας (due diligence – AQR) βάσει του Συμφώνου Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MOU) που είχε

Ο Άδωνις 'χαλάει την πιάτσα'

Η συγγνώμη του δεξιού πολιτικού για το ολοκαύτωμα, εκτός από σκοτεινή, ύποπτη και ωφελιμιστική είναι κυρίως… ασυνήθιστη
Επιχειρώ να αντιληφθώ, ποια θα θεωρούσαν ως ορθή στάση από τον Άδωνι Γεωργιάδη όσοι τον κατηγορούν ότι “στρογγυλεύει” τις απόψεις του, με αφορμή τη δημόσια συγγνώμη για τη στάση ανοχής που είχε δείξει απέναντι σε αντισημιτικές απόψεις στο παρελθόν.

Ακτιβίστρια παρουσιάζει τη φρικτή αλήθεια για τη βιομηχανία γάλακτος μέσα σε 5 λεπτά (βίντεο)

Η ακτιβίστρια Erin Janus παρουσιάζει σε αυτό το πεντάλεπτο βίντεο την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την βιομηχανία γάλακτος. Η Janus εξηγεί πως παράγεται το γάλα καθημερινά, πως οι αγελάδες βιάζονται και μένουν έγκυοι και πως απομακρύνονται τα μωρά από τη μαμά τους μέσα σε λίγες ώρες.

Ο σωστός τρόπος φρεναρίσματος στο χιόνι (video)

Στο χιόνι η οδήγηση δυσκολεύει πολύ, όχι απαραίτητα όμως τόσο όσο πιστεύουμε. Στο video που ακολουθεί φαίνεται ότι οι απαλές κινήσεις και η ψυχραιμία είναι ο σωστός συνδυασμός. Σχεδόν όλα τα ατυχήματα που γίνονται όταν ο δρόμος γλιστράει θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο.