Οριακή η νίκη του Ερντογάν, για νοθεία μιλά η αντιπολίτευση

Στο 51,34% ανέρχεται το ποσοστό του «ναι» στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Τουρκία, μετά την καταμέτρηση του 99% των ψήφων, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ
«Πύρρειος» φαίνεται να είναι τελικά η νίκη του Ερντογάν στο τουρκικό συνταγματικό δημοψήφισμα, καθώς παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, οι οποίες ήθελαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσε ο Τούρκος πρόεδρος να επικρατεί με ποσοστό άνω του 55%, το ποσοστό αυτό είναι τελικά πολύ χαμηλότερο.
Παπαδημούλης: Το δημοψήφισμα αναδεικνύει μια βαθιά διχασμένη Τουρκία
Για «καισαρικό καθεστώς» κάνει λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στη Δερβιτσάνη για το ορθόδοξο Πάσχα ο Αλβανός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νισάνι

Το χωριό Δερβιτσάνη του νομού Αργυροκάστρου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Μπουγιάρ Νισάνι προκειμένου να ευχηθεί το «Χριστός Ανέστη» στους ορθόδοξους χριστιανούς της χώρας.
Με την ευκαιρία, ο κ. Νισάνι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας,

Τούρκος πρωθυπουργός: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι ένα μεγάλο ναι

Στο 51,34% ανέρχεται το ποσοστό του «ναι» στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Τουρκία, μετά την καταμέτρηση του 99% των ψήφων. 

 Ομιλία του πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ από το μπαλκόνι του κυβερνώντος κόμματος από όπου δήλωσε ότι «είμαστε ένα Έθνος» ενώ, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έκανε λόγο για ένα μεγάλο ναι. 
.

Ανατροπή στην Κωνσταντινούπολη - Οριακό προβάδισμα του «όχι»

Ανατροπή στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Κωνσταντινούπολη.
Με το ποσοστό ενσωμάτωσης να βρίσκεται κοντά στο 90% το ποσοστό του «όχι» στην Κωνσταντινούπολη έχει περάσει με μικρή διαφορά το «όχι» και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ντέρμπι.
Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή τα ποσοστά του «ναι» στην Κωνσταντινούπολη, προηγούνταν, ενώ όσο πέρναγε η ώρα ξεκινούσε η μεγάλη ανατροπή με το «όχι» να καταφέρνει να παίρνει τα.. ηνία.

Δημοψήφισμα Τουρκία: Οριακή νίκη Ερντογάν – Απάτη καταγγέλλει η αντιπολίτευση (εικόνες -βίντεο)

 Το αποτέλεσμα προαναγγέλλεται με μικρή διαφορά
    Το σχέδιο αναθεώρησης του συντάγματος έχει στόχο τη μετατροπή του πολιτεύματος σε προεδρικό
    Ισχυρό «κρας τεστ» για την κυριαρχία Ερντογάν
    Έκλεισαν οι κάλπες στην Ανατολική Τουρκία
    Σύμφωνα με το CNN Turk η συμμετοχή στο σημερινό δημοψήφισμα έφτασε το 90%
    Σε τελική ευθεία η καταμέτρηση των ψήφων.

Ο «ιπτάμενος» παπάς της Χίου ξαναχτυπά και κλέβει την παράσταση (video)

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο με τον οποίο έγινε πασίγνωστος σε όλη τη χώρα, ο πατέρας Χριστόφορος μετέφερε το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης του Χριστού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Χίου.

Ο πατέρας Χριστοφόρος βγήκε από την Ωραία Πύλη και με ένα άλμα κατέβηκε όλα τα σκαλιά,

Στην Άσσο της Κεφαλονιάς πέταξε βαρελότα και ο… παπάς (video)

Στην Άσσο της Κεφαλονιάς, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στα βόρεια του νησιού η Ανάσταση έγινε νωρίτερα από το καθιερωμένο, καθώς ο ιερέας έπρεπε να λειτουργήσει και σε άλλα γειτονικά χωριά.
Με μεγάλη τους έκπληξη πάντως οι πιστοί είδαν πρώτον απ’ όλους τον παπά, να ανάβει ένα βαρελότο και να το πετάει ο ίδιος.

Γκραν Πρι Μπαχρέιν: Ο Μπότας πετυχαίνει την πρώτη pole position της καριέρας του

Ο Βάλτερι Μπότας κατέκτησε την πρώτη pole position της καριέρας του κερδίζοντας τον συναθλητή του στη Mercedes, Λιούις Χάμιλτον για 23 χιλιοστά του δευτερολέπτου, μετά από μια συναρπαστική μάχη στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι του Μπαχρέιν.