ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΓΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Μετά τη χθεσινή του «έκρηξη» κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, ο πρόεδρος της Κομισιόν φέρεται να «επιστρέφει» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προτείνοντας μια ελαφρώς τροποποιημένη και βελτιωμένη πρόταση, σε μία νέα διαμεσολάβηση της ύστατης στιγμής, προκειμένου να δοθεί λύση στο ελληνικό ζήτημα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών


Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έργων, θα ισχύσουν στη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών από τις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι τις 7:00 το πρωί της Παρασκευής.

Στρόμπλος πρώην διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ : «Μαγείρεψαν» τα νούμερα του ελλείμματος

Ευθύνες κατά του Ανδρέα Γεωργίου – Προσχεδιασμένη η διόγκωση του ελλείμματος.
Με την κατάθεση του πρώην διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαου Στρόμπλου, ολοκλήρωσε την Τετάρτη τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή.
Η κατάθεση του Νίκου Στρόμπλου κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά που είχε υποστηρίξει νωρίτερα και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης.

Η Ραχήλ Μακρή κάνει μήνυση στον Στουρνάρα

Μήνυση κατά του Γιάννη Στουρνάρα προανήγγειλε η Ραχήλ Μακρή με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την πρωινή θύελλα στη Βουλή και την αναπομπή από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου της ετήσιας έκθεσης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Επικοινωνία Τσίπρα – Γιούνκερ ενόψει του Eurogroup

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε απόψε ο πρωθυπουργός με τον Ζαν Κλωντ Γιουνκερ, λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον καγκελάριο της Αυστρίας στην Αθήνα και λίγες ώρες πριν από το αυριανό Eurogroup. Στο μεταξύ με τον γγ του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία συναντήθηκε στο Παρίσι, ο Γ. Βαρουφάκης.

Βαρουφάκης: Είμαι έτοιμος να ακούσω τις προτάσεις των Θεσμών και ειδικά του Γιούνκερ

Ο Έλληνας υπουργός οικονομικών βρίσκεται στη Γαλλία όπου και είχε πολύωρη συνάντηση με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκούρια για τη χάραξη της ελληνικής οικονομικής στρατηγικής (vid)

Δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις, τον Γιούνκερ, αλλά και την τρομολαγνική έκθεση Στουρνάρα έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το Παρίσι όπου και βρίσκεται.

Η Αθήνα να πει ναι σε όλα και μετά διαπραγμάτευση!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών παρέμειναν και χθες σε νεκρό σημείο, με τους εταίρους-δανειστές να μην κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω, επιμένοντας στις προτάσεις που διαμορφώθηκαν στο Βερολίνο υπό την καθοδήγηση της Ανγκελα Μέρκελ και παρουσιάστηκαν στις 3 Ιουνίου στον Αλ. Τσίπρα από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για να απορριφθούν αμέσως από τον πρωθυπουργό.

Οργισμένη απάντηση της Ζωής στον Γιούνκερ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άφησε αναπάντητες τις βολές του Ζαντ Κλοντ Γιούνκερ εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Κομισιόν.
Η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε: «Ο κ. Γιούνκερ σήμερα αξιώνει την υποταγή του ελληνικού λαού, προφασισμένος μάλιστα ότι το κάνει και για το καλό του.

«Παράνομο το χρέος, ανήθικη επίθεση από ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε.»

Για «παράνομο, παράτυπο και απεχθές χρέος» κάνουν λόγο τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που δόθηκαν σήμερα (Τετάρτη) στη δημοσιότητα.
«Η Επιτροπή θεωρεί ότι η Ελλάδα ήταν και είναι το θύμα μιας επίθεσης που προετοιμάστηκε και οργανώθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ερικ Τουσέν: «Tο χρέος διογκώθηκε κατά 28 δισ. ευρώ»

Στο στόχαστρο του Βέλγου πολιτικού επιστήμονα και οικονομολόγου η κυβέρνηση Παπανδρέου. «Κοινή βούληση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρκετών κυβερνήσεων αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης, να μη ζημιωθούν οι ξένες τράπεζες».

Tornado Hunters. Κανένα 'Twister'. Αυτοί είναι πραγματικοί κυνηγοί ανεμοστρόβιλων (Pics+Vids)

Τρεις άνδρες "οργώνουν" τη Β. Αμερική, κυνηγώντας ανεμοστρόβιλους. Ποιοι είναι οι Tornado Hunters. Ο 29χρονος Ricky Forbes μας μιλά για τη δράση τους
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Αν έχετε δει το "Twister", σίγουρα θα διαπιστώσετε πως η ομάδα της Έλεν Χαντ και του Μπιλ Πάξτον δεν πιάνει μία μπροστά στους αληθινούς κυνηγούς ανεμοστρόβιλων, τους "Tornado Hunters".

Ένα τατουάζ που αλλάζει όσο συχνά θέλετε

Τα τατουάζ σταματούν να είναι πια δεσμευτικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του τατουάζ που αλλάζει ανάλογα με τις επιθυμίες σας και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα

Αν έχετε βαρεθεί το τατουάζ που κάνατε πριν μερικά χρόνια ή και πριν μερικές μέρες, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα του με μια από τις εκατομμύρια εικόνες που είναι ελεύθερα διαθέσιμες στο Internet.

Τσίπρας με Φάιμαν: Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια για νέες μειώσεις (Video)

"Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία εμείς είμαστε που θα αναλάβουμε την ευθύνη να πούμε το μεγάλο ‘όχι'", δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
"Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια για νέες μειώσεις χωρίς να πληγεί ο πυρήνας του συστήματος", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Lady Gaga: Με brazilian μαγιό στην παραλία!

Η Lady Gaga από τότε που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Taylor Kinney σταμάτησε τις (πολύ) αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Βρήκε, ωστόσο, την ευκαιρία σε παραλία στις Μπαχάμες να βγάλει το… άχτι της!
Η 29χρονη superstar απολαμβάνει τις διακοπές της στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής μετά από μια πολύ κουραστική περιοδεία που κράτησε 8 μήνες, και κατάφερε να αναστατώσει την παραλία με την sexy εμφάνιση της αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Rihanna: Είναι μια star που προκαλεί ακόμα και όταν δεν προκαλεί!

Η pop τραγουδίστρια ήταν Vip guest στο show του γνωστού οίκου μόδας Dior για την collection Φθινόπωρο- Χειμώνα 2015 στο Tokyo.
Η Riri έχει στιλ και το αποδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της! 
Το 27χρονο είδωλο της μουσικής φόρεσε ένα τζιν φόρεμα, που ήταν δημιουργία του οίκου. To σύνολο ολοκλήρωσε με ένα εκκεντρικό ζευγάρι μπότες από την Dior Resort collection.Ήταν απλή και εκθαμπωτική παράλληλα!

Tina Knowles: H μαμά της Beyonce είναι 61 χρονών και είναι super sexy

Bρήκαμε πώς θα θέλαμε να είμαστε στα 61 μας χρόνια. Ακριβώς σαν την Tina Knowles, τη μαμά της Beyonce. H επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Ebony» με ένα κατακόκκινο φόρεμα και ένα στέμμα στο κεφάλι της.

Katy Perry: Γδύνεται με στιλ για τη Moschino

Δεν έχουν περάσει δέκα ημέρες από τότε που ανακοινώθηκε η Katy Perry ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του ιταλικού οίκου Moschino, και ήδη μετράμε την τρίτη της φωτογραφία από την κολεξιόν που ανέβασε στο instagram, βραχυκυκλώνοντας server, διαιτολόγους και το κοινό.

Η πιο φανατική οπαδός της Βολιβίας! (pics)

Η πρώτη αγωνιστική του Copa America ολοκληρώθηκε, με την Mayte Flores να είναι με διαφορά η πιο φανατική οπαδός της Βολιβίας στη διοργάνωση!

Έτοιμη να βγει... από τα ρούχα της για την Εθνική της ομάδα η Mayte!

Η νίκη της Βενεζουέλας επί της Κολομβίας, έγδυσε παρουσιάστρια εκπομπής, που εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει πριν τον αγώνα!

Ακόμα έναν λόγο έχουν να πανηγυρίζουν την νίκη της Εθνικής τους ομάδας κόντρα Κολομβία, οι οπαδοί από την Βενεζουέλα. Κι αυτός, δεν είναι άλλος από την «καυτή» παρουσιάστρια που είχε υποσχεθεί πως, αν κάνει η Βενεζουέλα την μεγάλη έκπληξη,