Katy Perry: Γδύνεται με στιλ για τη Moschino

Δεν έχουν περάσει δέκα ημέρες από τότε που ανακοινώθηκε η Katy Perry ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του ιταλικού οίκου Moschino, και ήδη μετράμε την τρίτη της φωτογραφία από την κολεξιόν που ανέβασε στο instagram, βραχυκυκλώνοντας server, διαιτολόγους και το κοινό.


Εκτός ότι στις φωτογραφίες έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε κομμάτια κι αξεσουάρ από την τελευταία 90’s inspired κολεξιόν (που όλες θα σκοτώναμε να είχαν μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας), το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο λαξευμένο της σώμα, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα χυτά της πόδια σε ένα νωχελικό παιχνίδι κρυφτό με ρούχα υψηλής ραπτικής κι επίκεντρο τον ανέμελο αισθησιασμό.

Όπως φαίνεται και στην πρώτη φωτογραφία, η 30άχρονη ποπ σταρ μοιάζει με ένα μοντέρνο έργο τέχνης μέσα από τις συνθέσεις των σκιάσεων και των χρωμάτων, ενώ τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, απογειώνονται με την mod κουπ στα μαλλιά.
Στη δεύτερη, η Katy Perry είναι λιγότερο fashion forward, αλλά εξίσου προκλητική, καθώς μπορεί να μοιάζει λίγο πιο ντυμένη, αλλά αν προσέξεις καλύτερα δεν φοράει παντελόνι!

Το σίγουρο είναι ότι από τη συγκεκριμένη καμπάνια Moschino που θα δούμε ολοκληρωμένη σε λίγες εβδομάδες έχουμε πάρει μόνο μια μικρή γεύση, και τα καλύτερα έρχονται! Άραγε, τι θα επακολουθήσει;
Δες ΕΔΩ την Katy Perry ξανθιά και αγνώριστη στη νέα της φωτογράφιση.


phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...