Naomi Campbell: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό fashion show της στο Λονδίνο - Naomi Campbell back on the catwalk to open London Fashion Week

Την παράσταση όμως έκλεψε η 24χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Pixie Lott, η οποία εμφανίστηκε ως καυτό κουνελάκι και ξεσήκωσε το κοινό με τις πόζες της
Ενα εντυπωσιακό fashion show για φιλανθρωπικό σκοπό με το όνομα Fashion for Relief διοργάνωσε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο η Βρετανίδα καλλονή Noami Campbell, με σκοπό να αυγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση του Εμπολα.

Ο καρκίνος «χτύπησε» τον τραγουδιστή των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο τραγουδιστής των Iron Maιden, Μπρους Ντίκινσον, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το θρυλικό συγκρότημα στην ιστοσελίδα του, πάσχει από καρκίνο στη γλώσσα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παράλογη και ακατάλληλη για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα κρίνει την αδιάλλακτη στάση του Eurogroup προς τη χώρα η πρόεδρος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Γκάμπι Τσίμερ.

Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας η Λούκα Κατσέλη

H Λούκα Κατσέλη ξεπέρασε το...εμπόδιο του SSM (Single SupervisoryMechanism), του  Ενιαίου Μηχανισμού  Εποπτείας  που έχει αναλάβει την
εποπτεία των συστημικών τραπεζών,  και πήρε την έγκριση, προκειμένου να αναλάβει την Προεδρία του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας.

«Πού να καταλάβει ο Σαμαράς πώς είναι να κυβερνάς χωρίς να σκύβεις το κεφάλι»

Σκληρή είναι η απάντηση που δίνεται από κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου στην τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά πάνω στα αποτελέσματα του Eurogroup: «Η Ελλάδα γύρισε σελίδα μέσα από μια σκληρή, δύσκολη, επίμονη και, ίσως, για πρώτη φορά αληθινή διαπραγμάτευση.

Ο φακός "αιχμαλωτίζει" τη γυναικεία ομορφιά σε 37 χώρες

Πώς προσδιορίζεται η ομορφιά σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη; Αυτό προσπάθησε να αποτυπώσει με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού του μια 27χρονη φωτογράφος, η Mihaela Noroc, ταξιδεύοντας σε 37 χώρες σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική.

Το επταώροφο σούπερ γιοτ του 1 δισ. δολαρίων

Είναι μεγαλύτερο, είναι όμως και καλύτερο;
Το "Triple Deuce" αναμένεται να γίνει το μεγαλύτερο σούοερ γιοτ στον πλανήτη με μήκος που φτάνει τα 222 μέτρα.
Με τιμή που φτάνει στο 1 δισ. δολ. θα είναι το πιο ακριβό γιοτ που θα έχει κατασκευαστεί ποτέ, υπερβαίνοντας ακόμα και το ετήσιο ΑΕΠ της Δυτικής Σαχάρας, των βρετανικών Παρθένων Νήσων και της Μικρονησίας.

Κυβερνητικά αυτοκίνητα για μεγιστάνες σε τιμή... ευκαιρίας

Τα ποσά που δαπανώνται για τη συντήρηση των κρατικών λιμουζινών καθ’ όλη τη διάρκεια του μνημονίου και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού είναι πέρα από κάθε φαντασία και λογική, καθιστώντας τις συγκεκριμένες δαπάνες, που συνεχίζονται έως και σήμερα, κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου.

Σε αυτά τα 10 εστιατόρια η εμπειρία είναι μοναδική

Αναμφισβήτητα, η ποιότητα του φαγητού είναι συνήθως ο κύριος λόγος για να επιλέξετε ένα νέο εστιατόριο.
Αλλά σε αυτά τα 10 εστιατόρια, η εμπειρία ξεπερνά την γεύση.
Δείτε τα υπέροχα εστιατόρια που συγκαταλέγονται στην λίστα του TripAdvisor.com.
Ο Βράχος (Ζανζιβάρη, Τανζανία)

Πώς μια άνεργη μητέρα κατάφερε να βγάζει 65.000 δολάρια το μήνα από το σπίτι

Η Alicia Shaffer είναι η πιο πετυχημένη πωλήτρια στο Etsy, το σάιτ όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει προϊόντα από δεύτερο χέρι.
Η Shaffer, μητέρα τριών παιδιών, άρχισε να πουλά online καπέλα και μπαντάνες από το διαδικτυακό κατάστημα Three Bird Nest που έφτιαξε το 2011, όταν χρεοκόπησε, στην μεγάλη ύφεση το μαγαζί που διατηρούσε με τον σύζυγό της.

Πώς η ποδηλασία έγινε το «νέο γκολφ»

Η ποδηλασία είναι το «νέο γκολφ» στην Silicon Valley. Aν και για την ώρα οι πιο πλούσιοι Αμερικανοί, με εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων τον χρόνο, συνεχίζουν να ασχολούνται με το γκολφ, σύμφωνα με το Reuters, τα τελευταία οκτώ χρόνια, η δημοτικότητα του σπορ των πλουσίων συνεχώς μειώνεται.

Euronews. Eurogroup: Τετράμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος

Σε συμφωνία για τετράμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος, κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Η ελληνική πλευρά συμφώνησε να παρουσιάσει μέχρι τη Δευτέρα λίστα μεταρρυθμίσεων, που θα τεθούν υπό την έγκριση των θεσμικών εταίρων.

Grèce : accord à point sur la dette -Ελλάδα: point-to-χρέους συμφωνία

Les ministres des Finances de la zone euro sont parvenus vendredi à un projet commun avec Athènes.

Un accord a finalement été trouvé vendredi soir entre les représentants de la zone euro et Athènes sur l'extension du programme de financement de la Grèce, après d'intenses négociations à Bruxelles.

LE SOIR: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Ως έναν από τους σημαντικότερους οικονομολόγους της γενιάς του περιγράφει τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σε άρθρο του στη βελγική εφημερίδα Le Soir ο Κριστιάν Αρνσμπεργκερ ο διδάκτωρ πολιτικών επιστημών στο UCL (Βέλγιο) και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης (Ελβετία).

Σακελλαρίδης: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα»

Τονίζει πως αυτό που δεν έγινε εδώ και πέντε χρόνια, «το έκανε η νέα ελληνική κυβέρνηση: διαπραγμάτευση με σημαντικά οφέλη για τον ελληνικό λαό»
Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή τις ανακοινώσεις που τα δύο κόμματα εξέδωσαν, έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της στο Eurogroup.

ΝΔ: Αποφεύχθηκε το χειρότερο, αλλά όχι το νέο «Μνημόνιο»

«Η νέα κυβέρνηση επανέρχεται στο σημείο που παρέλαβε από την προηγούμενη, αλλά υπό πολύ χειρότερες συνθήκες»
Για «νέο Μνημόνιο» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, η οποία, ωστόσο, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup χαρακτηρίζει θετικό το γεγονός ότι «για την ώρα αποφεύχθηκε το χειρότερο».

ΠΑΣΟΚ: Η χώρα, με την ψυχή στο στόμα, πάει χιλιόμετρα πίσω

«...μετά από θεατρινισμούς εσωτερικής κατανάλωσης» - «Τελείωσαν δυστυχώς ταπεινωτικά τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις» σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη
«Τελείωσαν δυστυχώς ταπεινωτικά τα ψέματα και οι ψευδαισθήσεις.  

Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας επέλεξε το δρόμο της λογικής

«Είναι σημαντικό βέβαια να δούμε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας αλλά από ότι φαίνεται το εφιαλτικό σενάριο ευτυχώς προς το παρον απομακρύνθηκε», σημειώνει 
Θετικά αποτιμά το Ποτάμι την  επίτευξη κατ αρχήν συμφωνίας στο έκτακτο Eurogroup.

Μάρδας: Οι χωρίς γραβάτα άνθρωποι τα κατάφεραν καλύτερα..

Οι χωρίς γραβάτα άνθρωποι τα κατάφεραν καλύτερα  από τους κοστουμαρισμένους πρωτατόχους τους – Διαβάστε τι έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στο Facebook 
Μέσα σε 25 ημέρες η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κατάφερε να διαπραγματευτεί με τους

Μ. Ιγνατιου - Συμφωνία παράτασης 4 μηνών- Τη Δευτέρα τα μέτρα-μεταρρυθμίσεις

Σε συμφωνία για τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας μέχρι τον Ιούνιο, κατέληξε το Eurogroup. Οι εργασίες της συνόδου ολοκληρώθηκαν πριν τις 10 το βράδυ όπου και ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με την διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί

Όλο το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων πριν τη συμφωνία με τους δανειστές

Δραματικές τετράωρες διαπραγματεύσεις πριν το Eurogroup - Πως γεφυρώθηκε το χάσμα στις παράλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ντάισελμπλουμ, Λαγκάρντ, Σόιμπλε και Βαρουφάκη - Σε διαφορετικά δωμάτια οι υπουργοί Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας
Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων πριν από το κρίσιμο Eurogroup,

Συμφωνία στο Eurogroup για παράταση 4 μηνών με δεσμεύσεις

Ελλάδα και Ευρώπη κατέληξαν στο κρίσιμο Eurogroup της Παρασκευής σε συμφωνία για την παράταση της δανειακής σύμβασης κατά τέσσερις μήνες μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις και έπειτα από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Βαρουφάκης: Νέο συμβόλαιο με στόχο την πραγματική έξοδο από την κρίση

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup. Όπως σημείωσε, χρειάστηκαν τρεις συνεδριάσεις του Eurogroup «έτσι ώστε να αλλάξουμε σελίδα».

Κυβέρνηση: «Η Ελλάδα σήμερα γύρισε σελίδα»

Ικανοποίηση υπάρχει σε πρώτο βαθμό στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup της Παρασκευής μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της. «Διαπραγμάτευση είναι να δίνεις μάχες χωρίς να κάνεις πίσω από τη λαϊκή εντολή.

Τετράμηνη παράταση με σαφείς δεσμεύσεις * Ντάισελμπλουμ: Περιμένουμε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων

Σε μία πρώτη συμφωνία κατέληξαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών στο ελληνικό ζήτημα, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup. Η Αθήνα ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η κατάρτιση ενός καταλόγου με μεταρρυθμίσεις που θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί από τους διεθνείς θεσμούς.