Ο Καζαντζάκης, η «Ασκητική» και η σύγχρονη τέχνη

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης τιμά τον Νίκο Καζαντζάκη μέσα από την εικαστική δημιουργία με μία ομαδική έκθεση με ιδιαίτερο μεταφυσικό ύφος.
Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Οργανισμό κοινής ωφέλειας ΝΕΟΝ παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση «Flying over the Αbyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος».

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους

Εντυπωσιακή εμφάνιση του 25χρονου γυμναστή Λευτέρη Πετρούνια, του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας.

17 μοναδικές φωτό από όλο τον κόσμο που μας δείχνουν χωρίς όρια τα αποτελέσματα του υπερπληθυσμού & της καταστροφής του περιβάλλοντος!

17 μοναδικές φωτό από όλο τον κόσμο που μας δείχνουν χωρίς όρια τα αποτελέσματα του υπερπληθυσμού & της καταστροφής του περιβάλλοντος!

Παγκόσμιος θαυμασμός από το Νational Geographic για τους κατοίκους της Ικαρίας - Τι τρώνε και ζουν τόσο πολύ!

Ψάχνετε τα μυστικά της μακροζωίας; Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Αρκεί να μάθετε πώς ζουν στην Ικαρία. Αυτό ισχυρίζεται με άρθρο του το National Geographic. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να ζείτε και να τρώτε ό,τι και οι κάτοικοι στις «γαλάζιες ζώνες», σε πέντε περιοχές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Άλμα με 16,3% στα έσοδα Μουσείων & πρωταγωνίστρια την Ακρόπολη!

Άγγιξε τα 55 εκατ. ευρώ πέρυσι ο τζίρος των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων της Ελλάδας, καθώς συνεχίστηκε η ραγδαία ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης.

«ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ» Εξαλλοι οι Γάλλοι με τις ειρωνείες του Σόιμπλε

"Η Γαλλία απεχθάνεται τον εξαναγκασμό", απάντησε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις που έκανε ο Γερμανός ομόλογός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με αντικείμενο την υιοθέτηση "σκληρών" μεταρρυθμίσεων από το Παρίσι.
Εξαλλοι οι Γάλλοι με τις ειρωνείες του Σόιμπλε