Selena Gomez: Λάνσαρε τη νέα της σειρά ρούχων

Η συλλογή αποτελείται από χαρακτηριστικά μποέμ φορέματα, μπλούζες, τζιν, φούστες, σακάκια και καπέλα , όλα φτιαγμένα από ανακυκλωμένα ή φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
Τη νέα της σειρά ρούχων με το όνομα Dream Out Loud by Selena Gomez λάνσαρε στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, από το Τέξας, Selena Gomez, μια σειρά που πρωτοκυκλοφόρησε το Φθινόπωρο του 2010.

Δείτε το… απαγορευμένο video clip του Justin Timberlake

..

Αξιόλογες παραστάσεις στην Ελευσίνα από τα Αισχύλεια

Μέρος των Αισχυλείων αφιερώνεται σε θεατρικές παραστάσεις νέων δημιουργών...
Παραστάσεις που χάρηκαν οι Αθηναίοι αυτόν τον χειμώνα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Παλιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, κάτω από την ομπρέλα των Αισχυλείων και του θεσμού «Σύγχρονη Θεατρική Δημιουργία» που υποστηρίζει νέους θεατρικούς δημιουργούς.

26 και 27 Ιουλίου Ο Ηλίας Ανδριόπουλος στην Επίδαυρο

Στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου

Με πλούσιο βιογραφικό στην ελληνική μουσική σκηνή εδώ και 35 χρόνια, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Ηλίας Ανδριόπουλος, έχει χαράξει πορεία με τραγούδια που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Ειρήνη του Αριστοφάνη στο θέατρο της Επιδαύρου

Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη γυρίζει την Ελλάδα το καλοκαίρι...
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ως Τρυγαίος, μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου ανεβάζουν την κλασσική κωμωδία του Αριστοφάνη σε άλλα επίπεδα, παρουσιάζοντας την στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουλίου και μετά επιστρέφοντας στην Αθήνα για μια παράσταση πριν συνεχίσουν την πανελλαδική τους περιοδεία.

Ντορέτα Παπαδημητρίου: «Η απιστία φέρνει έλλειψη εμπιστοσύνης»

«Θέλω να νιώθω ήρεμη και ασφαλής δίπλα σε έναν άντρα»
Για τους άντρες, την απιστία, αλλά και τους… κοιλιακούς της και το κορμί της μίλησε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιάννη Κότσιρα μαζί με τον Στάθη Δρογώση

Οι δυο τους λοιπόν ετοίμασαν μία συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και έναν σύγχρονο λόγο
Μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, ο Γιάννης Κότσιρας θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έχοντας στην παρέα του αυτή τη φορά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς: τον Στάθη Δρογώση.

Απόψε στο Ηρώδειο- - Γενική δοκιμή της Μαντάμα Μπατερφλάι δωρεάν για ανέργους

1,500 θέσεις για τυχερούς απόψε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού...
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα προσφέρει 1500 θέσεις δωρεάν σε ανέργους, στη Γενική Δοκιμή της όπερας του Πουτσίνι Μαντάμα Μπαττερφλάι η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21.00.

«Έχω ζήσει πολλά χρόνια με πολύ λίγα χρήματα» αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια

«Δεν προέρχομαι από μία ευκατάστατη οικογένεια και έχω δουλέψει πάρα πολύ για να μπορέσω να κερδίσω κάποια χρήματα και να καταφέρω να αγοράσω αυτό το ένα σπίτι που έχω σήμερα»
Έχει ζήσει με λίγα χρήματα, υπήρξε περίοδος που τα οικονομικά της δεν ήταν καλά και έχει υπερχρεώσει τις πιστωτικές της κάρτες, με λίγα λόγια η Ζέτα Μακρυπούλια δηλώνει απλή Ελληνίδα στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό.

Μαίνεται η φωτιά στην Αργολίδα - Δεν απειλείται η Επίδαυρος

Tο πύρινο μέτωπο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και καίει δασική έκταση βορειοδυτικά του αρχαίου θεάτρου Επιδαύρου, χωρίς να απειλεί τον αρχαιολογικό χώρο, ούτε κατοικημένη περιοχή
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή 'Αγιος Ανδρέας στο Λυγουριό Αργολίδας.

Η Βασιλική Ανδρίτσου παραδέχεται ότι είναι ματαιόδοξη

«Υπάρχει η ματαιοδοξία ανάμεσα στους ηθοποιούς. Φαντάσου δυο ματαιοδοξίες στο ίδιο σπίτι»
Από τον καναπέ μεσημεριανής εκπομπήq πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλευρό του Αλέξανδρου Ρήγα και η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός –μεταξύ άλλων- μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τη σχέση της με τις κριτικές που έχουν δεχτεί, αλλά και το σύζυγό της.

Έτοιμη για βουτιά η Alessandra Ambrosio

Ανέβασε φωτογραφίες από την τελευταία μέρα της στην πισίνα
Θεωρείται ένα από το καλύτερα μοντέλα στον κόσμο –και όχι άδικα- και ξέρει πολύ καλά πως ό,τι και κάνει, ό,τι κι αν φορέσει, όσα και αν δείξει ή κρύψει μπορεί να δείξει όμορφη για ακόμα μια φορά.

Έτσι, ακόμα και όταν η Alessandra Ambrosio φοράει το εμπριμέ και ολόσωμο μαγιό της και κάθεται στην πισίνα σε ξενοδοχείο της Κολούμπια κλέβει τις εντυπώσεις.

Ένας τεράστιος μπλε κόκκορας στην πλατεία Trafalgar του Λονδίνου

Ένας τεράστιος μπλε κόκορας εμφανίστηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου στην διάσημη πλατεία Trafalgar στο Λονδίνο. Οι Λονδρέζοι γελούν γιατί στα αγγλικά οι τίτλοι των εφημερίδων “το πουλί σηκώθηκε” παραπέμπουν σε άλλα....

Παντρεύτηκε στα... πράσινα Νυφούλα στα 73 της η Tina Turner

Παντρεύτηκε μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Erwin Bach η Αμερικανίδα τραγουδίστρια με μια σεμνή τελετή στην Ελβετία, όπου και ζουν.

Παντρεύτηκε μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον Erwin Bach η Αμερικανίδα τραγουδίστρια με μια σεμνή τελετή στην Ελβετία, όπου και μένουν.

Sharon Stone: Φόρεσε μπικίνι και «βούτηξε» στην αγκαλιά άγνωστου άντρα

Σε τρυφερά ενσταντανέ πάνω σε σκάφος με άγνωστο άντρα την εντόπισε ο φακός
Από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνιση της όλοι εντυπωσιάστηκαν όχι μόνο από την ομορφιά της, αλλά και από το κορμί. Και φαίνεται ότι ακόμα και στα 55 της, η Sharon Stone καταφέρνει ακόμα να εντυπωσιάζει και να γίνεται δέκτης θετικών σχολίων.

ΑskMen:WELCOME TO THE TOP 99 WOMEN 2013 EDITION

Εμείς δεν ενθαρρύνουν τους αναγνώστες να ψηφίσουν για το Top 99 τις πιο επιθυμητές γυναίκες μας αποκλειστικά στην εμφάνιση. Είναι του 21ου αιώνα η σκοπιμότητα, πολύ σωστά, πρέπει να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ποιοτήτων. Προσωπικότητα, το πνεύμα, την ευφυΐα, την επίτευξη, την εμπιστοσύνη, τη φιλοδοξία και εκατοντάδες άλλα χαρακτηριστικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία της ΟΛΜΕ στο ΥΠΟΙΚ

«Κανένας μαθητής έξω από το σχολείο. Κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει», διαμηνύει η Ομοσπονδία
Με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στη συμβολή των οδών Ερμού και Κορνάρου στο Σύνταγμα και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών συνέχισε σήμερα η ΟΛΜΕ τις κινητοποιήσεις της ενάντια στην κινητικότητα.

Ποινική δίωξη κατά Λιακουνάκου, Βασιλάκου και άλλων 17

Επειδή το Δημόσιο πλήρωσε 43 εκατ.ευρώ για οπλικό σύστημα που δεν παρέλαβε ποτέ - Ο ρόλος του ιδιοκτήτη της προμηθεύτριας SONAK και των πρώην γενικών διευθυντών Εξοπλισμών Βασιλάκου και Κολίρη
Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για μια ακόμη υπόθεση εξοπλιστικών με ζημία για το ελληνικό δημόσιο πάνω από 40 εκατ. ευρώ σε βάρος 19 συνολικά προσώπων ανάμεσα τους και ο Θωμάς Λιακουνάκος- άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς κυρία Πόπη Παπανδρέου.

Frankfurter Allgemeine Zeitung-Μίκαελ Μάρτινς-Γιατί ο Τσίπρας έδιωξε το Γερμανό δημοσιογράφο-Γερμανός δημοσιογράφος: Αυτή είναι η ερώτηση που εξόργισε τον Τσίπρα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να ενοχλήθηκε από ερωτήσεις που θύμιζαν «non paper» της ΝΔ
Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας στο δημοσιογράφο Μίκαελ Μάρτινς της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ροναλντίνιο:«Ας μιλήσουν τώρα όσοι με έλεγαν τελειωμένο!» «ΜΟΝΟ ΤΟ COPA LIBERTADORES ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ»

Η καλύτερη απάντηση για τους επικριτές του Ροναλντίνιο ήταν η κατάκτηση του Copa Libertadores με την Ατλέτικο Μινέιρο, σύμφωνα με τον ίδιο. Ο Βραζιλιάνος άσος μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του στα πέναλτι με 4-3 επί της Ολύμπια, είπε ότι γύρισε στην Βραζιλία

Χαμός στον Αρη ενόψει Ρόμα!-ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ.

Κατακόρυφα αυξήθηκε το ενδιαφέρον του κόσμου του Αρη, ο οποίος κατέκλυσε τις τελευταίες ώρες το «Κλ.Βικελίδης» ενόψει του μεγάλου φιλικού αγώνα με τη Ρόμα.

Europa League: ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ Βατερλώ για Ανόρθωση, Ομόνοια

Βατερλώ για Ανόρθωση, ΟμόνοιαΗ Ομόνοια είχε στήσει πάρτι πρόκρισης, όμως η Άστρα της έκανε κηδεία μπροστά σε 19.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΓΣΠ και με νίκη 2-1 την έστειλε εκτός από τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΛΙΝΦΙΛΝΤ-ΞΑΝΘΗ 1-2 Χόρεψε σάμπα με Μαρσελίνιο και προκρίθηκε!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρσελίνιο που σκόραρε δις, η Ξάνθη πήρε πανηγυρική πρόκριση, στην παράταση, μέσα στην έδρα της Λίνφιλντ επικρατώντας στο Μπέλφαστ με 2-1!

Επόμενος αντίπαλος για την ελληνική ομάδα η Σταντάρ Λιέγης, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Ξάνθη (1/8) και την ρεβάνς στο Βέλγιο!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για την ακριτική ομάδα μετά από οκτώ αναμετρήσεις!