Νικολέττα Ράλλη Ένα κορίτσι made in star!

Ο Μεγάλος Αδερφός είχε ένα κόλλημα από παλιά – πέρα από τις γυναίκες. Δεν έβλεπε ποτέ μεσημεριανές εκπομπές. Τουλάχιστον μέχρι σε αυτές να εμφανιστεί η Νικολέττα Ράλλη – η πιο σέξι παρουσία στην ελληνική τηλεόραση..

"Αυτή την περίοδο φιλοσοφώ..."

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες που μιλούσαν για αποχώρηση της από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου που..

Το πουλάει...το τζιπ! Η Τζούλια Αλεξανδράτου

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πολύ περισσότερο για πριγκίπισσες ακόμα κι αν αυτές είναι επικεφαλής κόμματος. Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου..

Η Δέσποινα Βανδή..."άλλαξε"

«Έχει ο καιρός γυρίσματα...» μας τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και επειδή είναι αλήθεια ότι ο καιρός έχει γυρίσματα στα τέλη Απριλίου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της δημοφιλούς τραγουδίστριας...

Παρ' ολίγον «ατύχημα» για την Katy Perry

Παρ' ολίγον «ατύχημα» για την Katy Perry στα μουσικά βραβεία ASCAP όταν το ραντάκι του αραχνοΰφαντου φορέματος της γλίστρησε και λίγο έλειψε να αφήσει σε κοινή θέα το στήθος της διάσημης τραγουδίστριας...

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη στο "ΘΕΜΑ"

Αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ η τετραπλή πολυτελής κασετίνα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη.

Τέσσερα μοναδικά cds με επιτυχίες:..

Σκέτος πειρασμός Estella Dawn Warren: Η Καναδή που «ανάβει» φωτιές

Ηθοποιός, μοντέλο και πρώην αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης! Ο λόγος για την Estella Dawn Warren, η οποία γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά στις 23 Δεκεμβρίου του 1978.
Έχοντας στο βιογραφικό της τρεις επιτυχίες στο Εθνικό..

Το «Rolling Stone» την χαρακτήρισε ως την πιο ταλαντούχα νέα ηθοποιό Αισθησιακή στο περιοδικό «Interview» η Jennifer Lawrence

Πρόσωπο των ημερών λόγω της κινηματογραφικής ταινίας «Hunger Games», η Jennifer Lawrence φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Interview», φορώντας ένα υπέροχο κορμάκι Dolce & Gabbana..

Αργ. Παπαργυρόπουλος: Το παιδί με το ταγάρι που έγινε βασιλιάς της νύχτας

«Με ένα ταγάρι ήρθα από το χωριό, με ένα ταγάρι θα γυρίσω. Ευτυχώς που έχω κάτι γίδια. Ελπίζω όταν πεθάνω να έχω κάτι για τα παιδιά έτσι ώστε να μην βρίζουν τον πατέρα τους».
Τάδε έφη Αργύρης Παπαργυρόπουλος..

«Πέτρα του σκανδάλου» για την αμερικανική κυβέρνηση Η σέξι Ντάνια έβαλε σε μπελάδες τον Ομπάμα

Η πέτρα του μεγαλύτερου ίσως σκανδάλου της δεκαετίας στις ΗΠΑ ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ, είναι 24 χρονών και μεγαλώνει μόνη της τον 9χρονο γιο της.
Ζει σ’ ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει έναντι 600 δολαρίων το μήνα μαζί με το παιδί της και τον σκύλο της, Βαλεντίνο.
..

Οι 100 άνθρωποι με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη

Τι κοινό έχει η Πίπα Μίντλεντον, η αδελφούλα της, η Ριάνα, η Αντέλ, η Τίλντα Σουίντον, η Κλερ Ντέινς και η Τζέσικα Τσαστάιν. Μπήκαν στη λίστα του Time100 με τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη. Ανάμεσα τους και η σχεδιάστρια Σάρα Μπάρτον που διαδέχτηκε τον αδικοχαμένο Αλεξάντερ Μακ Κουίν και σχεδίασε το νυφικό του βασιλικού γάμου..

F1 GP Μπαχρέιν: Ταχύτεροι οι Ρόσμπεργκ, Χάμιλτον στα ελεύθερα

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ταχύτερος στην πρώτη περίοδο δοκιμών ενώ ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Νίκο Ρόσμπεργκ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο ημέρας στη δεύτερη περίοδο..

Δόθηκαν στη δημοσιότητα Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Στη δημοσιότητα έδωσε και η Δημοκρατική Συμμαχία τα ψηφοδέλτιά της. «Όπως από την αρχή είχαμε δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά» δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη..

Τι λέει η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας για τις εκλογές Η Λ. Κατσέλη ανοίγει τα χαρτιά της στο ΘΕΜΑTV

Για τις κόντρες της με τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου που οδήγησαν τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου να την απομακρύνει από την κυβέρνηση, μιλάει η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο protothema.gr...

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΥΡΙΟ Πώς κατασκευάστηκαν οι βασανιστές της χούντας

Πώς κατασκευάστηκαν οι βασανιστές της χούνταςΣυμπληρώνονται - 45 χρόνια από το βράδυ που ο ταξίαρχος Στυλιανός Παττακός, μαζί με τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο, έβγαλαν τα τανκς στους δρόμους. Το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης..

Κορίτσι για όλες τις δουλειές Η Βικτώρια Μπέκαμ έγινε αεροσυνοδός!

Θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα επάγγελμα, μια νέα ενασχόληση της ανήσυχης Βικτώρια Μπέκαμ, που δεν σταματά λεπτό να σκέφτεται πράγματα και ιδέες.
Ωστόσο η ίδια αυτό το διάστημα έχει ρίξει όλο της το ταλέντο στη σειρά ρούχων που σχεδιάζει...

Οι Βρετανοί διώχνουν την «Ολυμπιάδα» από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αγγλίας ακύρωσε αναπάντεχα τη συμμετοχή της αρχαίας ελληνικής τριήρους στην τελετή έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων..

Κατανάλωνε περισσότερα από 7.5 λίτρα ημερησίως Την σκότωσε η Coca-Cola!

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος μιας 30χρονης Νεοζηλανδής, της Natasha Harris προήλθε από υπερκατανάλωση Coca-Cola.
Η συνήθειά-εθισμός της, φαίνεται να προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στον οργανισμό της, και μιλάμε για εθισμό διότι η Harris κατανάλωνε ημερησίως περισσότερα από 7.5 λίτρα του γνωστού αναψυκτικού.

Η εταιρεία της Coca-Cola, ανακοίνωσε σχετικά πως, ακόμα και η κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων νερού θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, στην ουσία διασαφηνίζοντας πως οι επιλογές της 30χρονης ήταν λάθος και δεν ευθύνεται το ίδιο το αναψυκτικό, έγραψε το Associated Press.

Η υπερβολική κατανάλωση και η κακή διατροφή προξένησαν υποκαλιαιμία στην Harris, κατάσταση στην οποία ο ανθρώπινος οργανισμός πάσχει έλλειψη καλίου.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα οκτώ παιδιών, ζούσε στο Invercargill της Νέας Ζηλανδίας και πέθανε από καρδιακή προσβολή, στο σπίτι της, τον Φεβρουάριο του 2010.

Με στελέχη πρώτης γραμμής τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ Ανανεωμένες κατά 50% οι λίστες - Συμβολικές υποψηφιότητες για απερχόμενους βουλευτές

Τη «μάχη της ψήφου» στις επερχόμενες εθνικές εκλογές δίνει ο Περισσός, με στελέχη πρώτης γραμμής του ΚΚΕ, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, αλλά και με προσωπικότητες που πρωτοστάτησαν στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες σε τόπους δουλειάς, στις γειτονιές..

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κανένα άλλοθι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Κανένα άλλοθι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Κανένα δημοκρατικό - αριστερό άλλοθι στην προωθούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε η Δημοκρατική Αριστερά με αφορμή την..

12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς Τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα..

ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Σε Β' Αθηνών και Λάρισα υποψήφια η Λούκα Κατσέλη

Σε Β' Αθηνών και Λάρισα υποψήφια η Λούκα Κατσέλη Στις εκλογικές περιφέρειες της Β' Αθηνών και της Λάρισας..

«ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΜΑΡΑ» Ξήλωσε τον Συμπιλίδη μετά τις αντιδράσεις

Ξήλωσε τον Συμπιλίδη μετά τις αντιδράσεις Την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Συμπιλίδης, ύστερα από την εσωκομματική οργή που προκάλεσε..

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ Αποχωρούν ένας-ένας οι "γαλάζιοι"

Οι αντιδράσεις στα λόγια έγιναν πράξη στη ΝΔ, μετά την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Γιώργου Συμπιλίδη στο Κιλκίς. Ηδη δύο βουλευτές του κόμματος, ο Γιώργος Βαγιωνάς και ο Μιχάλης Χαλκίδης,..

Συνεργασία ελληνικού και τούρκικου πανεπιστημίου

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ομολόγους τους από το Ege University της Σμύρνης.
Οι πρυτανικές αρχές των δύο πανεπιστημίων..

Σκάφος με λαθρομετανάστες νότια της Ελαφονήσου

Περισσότεροι από 100 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε σκάφος, νότια της Ελαφονήσου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας από τους λαθρομετανάστες που επέβαινε στο σκάφος, κάλεσε από το..

«Απέλυσαν» την Moody’s οι τράπεζες της Δανίας.. Λύνουν η μία μετά την άλλη τα συμβόλαιά τους

Οι μεγαλύτερες τράπεζες της Δανίας λύνουν, η μια μετά την άλλη, τη συνεργασία τους με τον οίκο αξιολόγησης Moody’s, επικαλούμενες … διαβεβαιώσεις μεγάλων πελατών τους και εγχώριων θεσμικών χαρτοφυλακίων «ότι οι απόψεις των οίκων αξιολόγησης έχουν μικρή σημασία»...

Ανακοίνωση - κόλαφος του ΕΦΕΤ για την πολυεθνική «Μη ασφαλή τα προϊόντα της Coca Cola 3E»

Δύο μήνες πέρασαν και παρά τις έγκαιρες παρεμβάσεις του ΕΦΕΤ η εταιρεία Coca Cola 3E δεν κατόρθωσε να βρει τις μη ασφαλείς..