Ο Ελληνας που έφερε το Χόλιγουντ στο διαδίκτυο

 Είναι ένας από τους ισχυρότερους Ελληνες στον κόσμο, ο άνθρωπος που άλλαξε σαρωτικά το τοπίο στον χώρο της τηλεόρασης. Ο Τεντ Σαράντος, μάνατζερ της ιντερνετικής πλατφόρμας Netflix, θεωρείται ο γκουρού που ανοίγει νέους ορίζοντες στην κραταιά αγορά της ψυχαγωγίας.

Μικροί... Αϊνστάιν που δοξάζουν την Ελλάδα με τα κατορθώματά τους

Της Χαράς Καλημέρη
Παπαγαλία, στείρα μάθηση και πλήξη θεωρούνται από πολλούς τα «συνώνυμα» του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Κι όμως, υπάρχουν εξαιρέσεις που γεννούν την ελπίδα ότι ο κανόνας αυτός μπορεί κάποτε να ανατραπεί. Για παράδειγμα, ποιος θα φανταζόταν ότι Έλληνες μαθητές θα ανακάλυπταν έναν τρόπο να γίνονται τρισδιάστατες εκτυπώσεις στον... Άρη

Συντάξεις: Ολες οι δραματικές αλλαγές για χιλιάδες Ελληνες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ

Διπλή ανατροπή -όχι μόνο στα ηλικιακά όρια αλλά και στο ύψος των συντάξεων- αξιώνει η τρόικα για όσους δεν συμπληρώνουν στα αμέσως επόμενα χρόνια το 62 έτος ή τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, έτη ασφάλισης για συνταξιοδότηση.

news247 Ειδήσεις Πολιτική- Σε βίντεο η σχέση αστυνομικών με ομάδα πολιτών με κουκούλες και κράνη

Μερικές δεκάδες πολιτών με πολιτικά και κουκούλες φαίνονται σε βίντεο να περνούν κυριολεκτικά μέσα από τις διμοιρίες των ΜΑΤ χωρίς να ανοίγει "ρουθoύνι" (Vid)

Σκάνδαλο με ροζ αποχρώσεις συγκλονίζει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ : Βιντεοσκοπούσαν γυμνές τις γυναίκες!

Άντρες από το πλήρωμα του υποβρυχίου είχαν παγιδεύσει με κρυφές κάμερες τους χώρους που έκαναν μπάνιο ή έβγαζαν τα ρούχα τους οι γυναίκες που υπηρετούσαν στο USS Wyoming - Τουλάχιστον τρεις γυναίκες «αποκαλύφθηκαν» σε όλο το αντρικό πλήρωμα του υποβρυχίου

Ο Ερντογάν χλευάζει τους επικριτές για το «Λευκό Παλάτι»: Έχει 1.150, όχι 1.000 δωμάτια * AK-Saray'ın Tanıtım Filmi..

«Δεν εξοικονομήσαμε χρήματα καθως πρόκειται για το κύρος» ενός έθνους - Δεν είναι ιδιωτική μου περιουσία, ανήκει στον λαό
Απτόητος από την έντονη κριτική σε βάρος του για το πολυτελέστατο «Λευκό Παλάτι» - το νέο, δηλαδή, προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας - εμφανίστηκε το Σάββατο ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Η πρώτη Ferrari Sergio έφθασε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στην SBH Royal Auto Gallery

Σε δημιουργικό… οίστρο είναι στη Ferrari, καθώς λίγα 24ωρα μετά την έκδοση FXX-K της LaFerrari παρουσιάζουν την – λιγότερο ισχυρή αλλά ακόμη πιο σπάνια – Sergio. Το ανοικτό supercar βασίζεται στην 458 Spider, σχεδιάστηκε από τον οίκο Pininfarina και θα κατασκευαστεί σε μόλις 6 αντίτυπα.