Δείτε πώς θα είναι η Γη αν λιώσουν όλοι οι πάγοι! (εικόνες)

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι αν έλιωναν όλοι οι πάγοι στον πλανήτη μας, τότε η στάθμη των ωκεανών θα ανέβαινε περίπου 66 μέτρα.
 
Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν οι ακτές σε όλο τον κόσμο αν γινόταν κάτι τέτοιο; Οι εικόνες που ακολουθούν δεν είναι μέρος κάποιου ευφάνταστου σεναρίου χολιγουντιανής ταινίας καταστροφής.

Το μυστήριο μιας σπηλιάς διακοσμημένης με 4 εκατομμύρια κοχύλια! (εικόνες)

Το 1835 ένας εργάτης έσκαβε ένα χωράφι λίγο έξω από την αγγλική παραθαλάσσια πόλη Margate.
Η δουλειά του διακόπηκε όταν έριξε το φτυάρι του στο έδαφος και απλά εκείνο εξαφανίστηκε μέσα στο έδαφος. Ο δάσκαλος του κοντινού σχολείου έμαθε γι” αυτήν την περίεργη εξαφάνιση.

Τα 30 φυτά του κήπου που μπορεί να σκοτώσουν το σκύλο ή τη γάτα σας - Τι πρέπει να προσέξετε

Μπορεί οι μαργαρίτες, τα γεράνια και άλλα φυτά που αγαπάμε και ομορφαίνουν τον κήπο μας να θεωρούνται τέλεια διακοσμητικά, όμως πολλά από αυτά μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα έως και θανατηφόρα για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση απελευθέρωσης για λύκους και αρκούδες από το ζωολογικό κήπο (εικόνες)

Από νωρίς το πρωί μέλη του Αρκτούρου έφτασαν στο ζωολογικό κήπο της Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά των δύο λύκων και των δύο αρκούδων στα πρότυπα Καταφύγια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στις Αγραπιδιές και το Νυμφαίο της Φλώρινας.
Όπως εξήγησε o Πάνος Στεφάνου, υπεύθυνος του Γραφείο Τύπου της οργάνωσης, τα άγρια ζώα εφεξής θα ζουν σ' ένα περιβάλλον

Οι Βρετανοί ανακάλυψαν τα Μετέωρα και παραληρούν: "Είναι το πιο ωραίο μέρος στον κόσμο" (εικόνες)

Το 1981, ο Mark Ellingham είχε μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και προτού σκεφτεί σοβαρά για το επαγγελματικό μέλλον αποφάσισε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Ομως, το ταξίδι ήταν δύσκολο, καθώς τότε, οι ταξιδιωτικοί οδηγοί στα αγγλικά ήταν δυσεύρετοι και οι ανοργάνωτες διακοπές απαιτούσαν τη γνώση

Μάχη στη Βόνη για τις εκπομπές των αερίων

Μάχη μαίνεται μεταξύ των διαπραγματευτών για το κλίμα που συνεδριάζουν στη Βόνη μέχρι την προσεχή Πέμπτη για τον βαθμό που πρέπει να μειωθούν οι εκπομπές των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου ώστε να περιοριστεί η άνοδος της θερμοκρασίας στους 2 βαθμούς Κελσίου, όπως είναι ο στόχος που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ.

Άμεση ανάγκη η επίλυση της μεταφοράς νερού σε πέντε Αιγαιοπελαγίτικα νησιά

Το νερό νεράκι φαίνεται ότι θα πουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες πέντε αιγαιοπελαγίτικων νησιών καθώς τα επόμενα 24ωρα, εκτός κι αν βρεθεί λύση, αναμένεται να στερέψουν οι βρύσες.
Εχθές, μάλιστα, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε νερό στο Καστελόριζο, σοβαρό πρόβλημα όμως αντιμετωπίζουν εν μέσω τουριστικής κιόλας περιόδου, τα νησιά Κίμωλος, Αμοργός, Πάτμος και Λέρος.

Ακατάλληλες παραλίες στην Αττική του Ευβοϊκού και του Κορινθιακού... Αυτές είναι οι 55 που δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Ελέγχους σε 151 παραλίες του Nομού Αττικής και των γύρω περιοχών. 96 θάλασσες κρίθηκαν κατάλληλες. Ποιες 55 κρίθηκαν ακατάλληλες και δεν θα έπρεπε ούτε καν να πλησιάζουμε

Συνολικά 151 παραλίες του Nομού Αττικής και των γύρω περιοχών μπήκαν εφέτος στο μικροσκόπιο του ΠΑΚΟΕ, ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο τα νερά στα οποία επιλέγουμε να κολυμπήσουμε είναι καθαρά,

Από την Ανταρκτική στη Πολυνησία 15 τοπωνύμια με ελληνικές ρίζες

Δεν υπάρχει ήπειρος χωρίς, μία τουλάχιστον, πόλη με ελληνικό όνομα. Ποταμοί, όροι, συμπλέγματα νησιών, θάλασσες ταξιδεύουν την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη μέσα από τις ονομασίες τους

Είναι γνωστό ότι η ελληνική γλώσσα κυριαρχεί σε αρκετές επιστήμες, όπως για παράδειγμα στην ιατρική όπου σύμφωνα με κάποιες πηγές οι όροι με ελληνικές ρίζες φτάνουν το 60%

Οι παραδόσεις του Τζένγκις Χαν παραμένουν ζωντανές στην Μογγολία [Δείτε εικόνες]

Κάθε Ιούλιο οι στέπες της Μογγολίας ζωντανεύουν καθώς το Φεστιβάλ Naadam γιορτάζει νομαδικά αθλήματα που χρονολογούνται από την εποχή του Τζένγκις Χαν. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για να επισκεφθείτε μια χώρα μακριά από την πεπατημένη οδό.

Α.Τσίπρας: "Μετά την "πιστολιά" στο ΔΝΤ όλοι κατάλαβαν ότι δεν αστειευόμαστε - Ο χρόνος δεν λιγοστεύει πια μόνο για εμάς αλλά για όλους»!

"Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συναινέσει σε παράλογες προτάσεις των δανειστών", τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στην πρόταση που κατέθεσαν οι τρεις θεσμοί κατά τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Και τόνισε με νόημα ότι:

ΤΟ 60% ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Α.Τσίπρας προς Ζ.Κ.Γιουνκέρ για πληρωμή δόσεων στο ΔΝΤ: "Νο deal, no pay"! - Κυριαρχία ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις

Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή απόρριψη της πρότασης των δανειστών διαμήνυσε στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ ότι "Θα πρέπει να μπει στο κείμενο η εξασφάλιση ττης μείωσης μέσω διαγραφής του ελληνικού χρέους, αλλιώς δεν υπάρχει συμφωνία"

La Tribune: "Η Ελλάδα "πιστόλισε" το ΔΝΤ αποδεικνύοντας ότι δεν παίζει" - "Μπλόφα ήταν το δήθεν τελεσίγραφο των δανειστών"

"Γυμνούς" άφησε τους δανειστές ο Έλληνας πρωθυπουργός Α.Τσίπρας, με την χθεσινή του απόφαση να "πιστολίσει" το ΔΝΤ, δείχνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπλοφάρει ότν αναφέρεται σε στάση πληρωμών των επαχθών δανείων που επέβαλαν στη χώρα ι ξένες δυνάμεις με την υπογραφή των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά γράφει η έγκυρη La Tribune,

Βίντεο: Το 'Στα Τέσσερα' του Καμμένου και η έκρηξη του Γεωργιάδη

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης και ειδικά του Άδωνι Γεωργιάδη με την αναφορά του για "διαπραγμάτευση στα τέσσερα". "Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε" ανέφερε η ΠτΒ στο βουλευτή της ΝΔ (vid)

Επιστολή ακαδημαϊκών στους Financial Times: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική ελπίδα για νομιμότητα στην Ελλάδα»

Ανοικτή επιστολή στους «Financial Times», με αφορμή το τέλμα στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές της έπειτα από τέσσερις και πλέον μήνες επαφών, απέστειλαν οκτώ διάσημοι ακαδημαϊκοί και πολιτικοί.

Πρόκειται για το νομπελίστα Οικονομικών και καθηγητή του Columbia University Τζόζεφ Στίγκλιτς, τον καθηγητή της Ecole Normale Superieure και του LSE Τομά Πικετί, τον πρώην