Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι, άνεμοι και χιόνι την Παρασκευή

Την Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται άστατος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές στα κεντρικά και νότια. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Νότιες Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα στην Κρήτη, φαινόμενα τα οποία τοπικά δεν αποκλείεται να συνοδευτούν από

Απίστευτη ιστορία: Γυναίκα γέννησε δίδυμα, αλλά τα παιδιά ήταν από διαφορετικό πατέρα!

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας νέος πατέρας στην Κίνα, αφού τα χαρμόσυνα νέα από τα γεννητούρια διδύμων γρήγορα έδωσαν τη θέση τους στο σοκ και εκείνος βρέθηκε σε αυτήν από την οποία κανένας άνδρας δεν θα ήθελε να περάσει!

Θα μπορούσε να ήταν και σενάριο ταινίας, ωστόσο δυστυχώς για τον Κινέζο το test DNA αποκάλυψε την πικρή αλήθεια, αναγκάζοντας τη λεχώνα να παραδεχτεί πως απάτησε το σύζυγό της.
Μία γυναίκα, λοιπόν, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια, ωστόσο όταν πήγε με το σύζυγό της να δηλώσουν τη γέννησή τους σε αστυνομικό τμήμα, οι αρχές τούς ζήτησαν ένα έγγραφο που θα αποδείκνυε την πατρότητά τους.

Αυτά είναι τα πλαστικά μίας χρήσης που θα απαγορευτούν στην Ε.Ε. μέχρι το 2021

Τα πλαστικά αντικείμενα μιας χρήσης έχει βάλει «στο μάτι» η Ευρωπαϊκή Ένωση. Νέος νόμος για την απαγόρευση της χρήσης τους εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο.
Τα προϊόντα που θα απαγορευτούν μέχρι το 2021 στην Ε.Ε είναι σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωβουλής, τα παρακάτω:
- Πλαστικά μαχαιροπήρουνα μίας χρήσης (πιρούνια, μαχαίρια, κουτάλια και ξυλάκια φαγητού)
-Πλαστικά πιάτα μίας χρήσης
-Πλαστικά καλαμάκια
-Μπατονέτες με πλαστικά μέρη
-Πλαστικές βάσεις μπαλονιών
-Οξοδιασπώμενα πλαστικά

Αεροπορική βάρεσε ξαφνικό «κανόνι» αφήνοντας σύξυλους τους επιβάτες - Βροχή οι ακυρώσεις πτήσεων (Photos/Video)

Η ισλανδική αεροπορική εταιρία WOW με μια απλή ανακοίνωση στο site της ανέφερε ότι έκλεισε.
Την ημέρα του λουκέτου είχαν προγραμματιστεί τέσσερις πτήσεις από το Γκάτγουικ του Λονδίνου προς το Ρέικιαβικ.
Επίσης είχαν προαναγγελθεί πτήσεις προς Αμστερνταμ, Βερολίνο, Παρίσι και Δουβλίνο.

Θεοδωράκης προς Χαρίτση: Δώστε και τον Απρίλιο στους Έλληνες του εξωτερικού για να δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν

Τη δυνατότητα να μπορούν και τον Απρίλιο οι Έλληνες που ζουν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Μαΐου, ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον Αλέξη Χαρίτση, στη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ως γνωστό, η προθεσμία για να κάνει κάποιος τη δήλωση συμμετοχής στις ευρωεκλογές στα κατά τόπους προξενεία λήγει στις 29 Μαρτίου. Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε δεσμευτική και γραφειοκρατική την προθεσμία που έχει δοθεί και η οποία θα στερήσει, όπως είπε, από χιλιάδες Έλληνες το δικαίωμα να ψηφίσουν.

Σε λειτουργία το εργοστάσιο αποβλήτων στην Ήπειρο

Τέθηκε σε πλήρη λειτουργία η κεντρική μονάδα διαχείρισης αποβλήτων στην Ήπειρο. Η μονάδα κατασκευάστηκε με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και βρίσκεται στο Ελευθεροχώρι Δωδώνης.
Το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται πάνω από 100.000 (εκατό χιλιάδες) τόνους σύμμεικτων σκουπιδιών και 17.000 τόνοι θα ανακυκλώνονται.
Θα γίνεται παραγωγή βιοαερίου για ενέργεια και επίσης οργανικά απόβλητα θα χρησιμοποιούνται στην μονάδα κομποστοποίησης.

Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι που φέρεται να συνδέονται με τη μαφία του Κορυδαλλού

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), το απόγευμα της Πέμπτης ένας άντρας και μία γυναίκα, σε εκτέλεση αντίστοιχων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή Εφέτη Αθηνών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο δικηγόρους που φέρεται να συνδέονται με την υπόθεση της μαφίας του Κορυδαλλού.

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το 2021 τη σύνοδο της ΔΟΕ

Η Αθήνα αναμένεται να φιλοξενήσει το 2021 τη σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), στην οποία ο πρόεδρος, Τόμας Μπαχ, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία, τετραετή αυτή τη φορά.
«Έχουμε ξεκινήσει μια μελέτη σκοπιμότητας για τη διοργάνωση της συνόδου του 2021 στην Αθήνα» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ, Κρίστιαν Κλάουε.
Ο Τόμας Μπαχ θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία στην προεδρία της ΔΟΕ.

Στον ανακριτή η οικογένεια Μπόμπολα-Επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου στον γιο του, Φώτη..

Στην τελική ευθεία βρίσκεται όπως φαίνεται η έρευνα για τα δάνεια των τραπεζών σε μεγαλοεπιχειρηματίες, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις.
Στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς απολογήθηκαν οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας μαζί με δύο διευθυντικά στελέχη οικονομικών υπηρεσιών του ομίλου «Πήγασος» για το δάνειο που είχε πάρει η εκδοτική εταιρεία για τα οποία, φέρεται πως δεν υπήρχαν επαρκείς εγγυήσεις.

Ποινή 80 εκατ. στη Bayer για καρκινογόνο χημικό σκεύασμα

Ο γερμανικός φαρμακευτικός όμιλος έχασε ακόμη μια δίκη για το ζιζανιοκτόνο Roundup της θυγατρικής Monsanto. Το δικαστήριο αναγνώρισε ότι το συστατικό γλυφοσάτη ευθύνεται για την εκδήλωση καρκίνου στο Έντβιν Χάρντεμαν.
Οι ένορκοι δικαστηρίου του Σαν Φρανσίσκο αποφάσισαν χθες Τετάρτη, ότι η πολυετής χρήση του ζιζανιοκτόνου γλυφοσάτη που κυκλοφορεί με την εμπορική ονομασία Roundup της Monsanto (θυγατρικής της Bayer) είναι η αιτία για την εμφάνιση καρκίνου στον αμερικανό Έντβιν Χάρντεμαν.

Η «Νέα Δημοκρατία» μηδενίζει με μία ανακοίνωσή της 19 πρωταθλήματα τού Ολυμπιακού

Καθημερινή αθλητική στήλη,
αποκλειστικά για χουλιγκάνους, λοβοτομημένους και κάφρους

*** Χουλιγκάνοι, Λοβοτομημένοι και Κάφροι όλων των ομάδων,
όλων των κομμάτων
και όλων των θρησκειών,
σάς χαιρετώ...

*** «Μαρτυράνε χωρίς ξύλο», Part Two.
Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν οι χθεσινές δηλώσεις τού Άδωνη Γεωργιάδη