«Στα βαγόνια, αυτά που πετάξατε στα μπάζα μαζί με τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα θα σας βάλουμε.

 Εκεί μέσα θα δικαστείτε όλοι σας.»

Πήγε ο Πέτσας να παραστήσει τον περίλυπο για τα δολοφονημένα μας παιδιά στα Τέμπη και τον περιέλαβε  ο πατέρας Παύλος Ασλανίδης που έχασε τον γιο του Δημήτρη και δεν άντεχε ούτε να τον ακούει και ακόμα τρέχει...

«Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος, είστε εσείς ένας από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για προανακριτική. 

Ολα αυτά που λέτε, τα ακούμε βερεσέ. 

Έγκλημα στα Τέμπη: Πάνω από 680.000 υπογραφές για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας – Το «ευχαριστώ» της Μ.Καρυστιανού

 Το διαδικτυακό ψήφισμα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, που ξεκίνησε η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, έχει συγκεντρώσει πάνω από 680.000 υπογραφές. 

Οι πολίτες στέκονται στο πλευρό της γυναίκας, που έγινε σύμβολο για τον αγώνα απόδοσης δικαιοσύνης στη μνήμη των 57 νεκρών στα Τέμπη.

 Εδώ και μερικές ημέρες, έχει εκδοθεί ένα ψήφισμα, με πρωτοβουλία της κυρίας Καρυστιανού, στο οποίο γίνεται συλλογή υπογραφών – οι οποίες, το βράδυ της Παρασκευής, είχαν ξεπεράσει τις 680.000 – προκειμένου να υπάρξει αναθεώρηση του Συντάγματος και ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ν.Κασιμάτη: «Είναι πολύ νωπή η εντολή στον Σ.Κασσελάκη – Οι εκλογές είναι αχρείαστες»

 Η Νίνα Κασιμάτη άσκησε κριτική για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κ. Κασιμάτη έστρεψε τα βέλη της στους αμφισβητίες του Στέφανου Κασσελάκη και βάζοντας στο στόχαστρο κορυφαία στελέχη που δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την εκλογική αποτυχία στις εθνικές εκλογές.

 «Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ νωπή η εντολή στον Στέφανο Κασσελάκη και αυτή η διαδικασία τώρα είναι αχρείαστη.

Σ.Κασσελάκης: «Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί – Εμένα με έφερε η κοινωνία»

 Επανήλθε με το θέμα των υπονομευτών ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα ανάρτησή του στο Instagram.

Στο μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβασε γράφει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του.
« Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. 

Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς.
Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. 

Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα.
Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: «Δεν χωράνε άλλοι διχασμοί στον ΣΥΡΙΖΑ – Να επικρατήσει η λογική και η ενότητα»

 Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «πρέπει να επικρατήσει η λογική και η ενότητα».

Το μέλος της ΠΓ του κόμματος, είπε ότι «προσωπικά εγώ πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα και θα έλεγα και υποχρέωση να παρεμβαίνει στα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κινεζικό επανδρωμένο διαστημόπλοιο για αποστολές στο φεγγάρι θα ονομάζεται "Dream Shuttle"

 ΠΕΚΙΝΟ, 24 Φεβρουαρίου - RIA Novosti. 

Το επανδρωμένο διαστημόπλοιο επόμενης γενιάς της Κίνας ονομάστηκε "Mengzhou" ("Dream Shuttle") και το σεληνιακό δομοστοιχείο προσγείωσης ονομάστηκε "Lanyue" ("Embrace the Moon"), και τα δύο οχήματα βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης πρωτοτύπου, σύμφωνα με μήνυμα από το Γραφείο του Κινεζικού Προγράμματος Επανδρωμένων Διαστημικών Πτήσεων.


«Στο Καλίνινγκραντ». Τα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν το σχέδιο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας

 ΜΟΣΧΑ, 24 Φεβρουαρίου – RIA Novosti.

Σε μια πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία για την Ουκρανία, το ΝΑΤΟ μπορεί να προσπαθήσει να επιτεθεί στο Καλίνινγκραντ, γράφουν οι Asia Times. 

" «Ως εναλλακτική λύση, το ΝΑΤΟ μπορεί να προσπαθήσει να εξαλείψει τον ρωσικό στρατηγικό θύλακα στο Καλίνινγκραντ», λέει το υλικό.

Ο αρθρογράφος σημείωσε ότι για να βοηθήσει την Ουκρανία στη σύγκρουση με τη Ρωσία,

"Strana.ua": Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέσυραν στρατεύματα από το Lastochkino, που βρίσκεται δυτικά της Avdiivka

 ΜΟΣΧΑ, 24 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. 

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έφυγαν από το χωριό Lastochkino, που βρίσκεται κοντά στην Avdeevka, ανέφερε το ουκρανικό έντυπο Strana.ua. " 

«Ο ουκρανικός στρατός αναφέρει την εγκατάλειψη του Lastochkino στα δυτικά της Avdiivka», αναφέρει μια δημοσίευση στο κανάλι Telegram.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες δήλωσαν ότι απειλούνται τα πλευρά τους και οι οδοί ανεφοδιασμού τους και έτσι αποφάσισαν να αποσυρθούν.

Mirror: «Ο βασιλιάς Κάρολος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση – Πολύ επιθετικός ο καρκίνος»

 Η βρετανική Mirror αποκάλυψε ότι η κατάστασή υγείας του βασιλιά Καρόλου είναι «αρκετά πιο σοβαρή» από όσο πίστευαν αρχικά οι γιατροί καθώς τελικά αντιμετωπίζει έναν πολύ επιθετικό καρκίνο.

Ο Tom Quinn, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ ανέφερε πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν θα ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν.