Όταν ο Ψαριανός έλεγε με σιγουριά: «Έφυγα από το ΣΥΡΙΖΑ για να πάω στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε»

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις, λέει η παροιμία, αλλά ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών, βιάστηκε.

Το 2016 και συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε βρεθεί καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ράπισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο πρακτορείο διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ ΑE

Απερρίφθησαν ομόφωνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού τα μέτρα συμμόρφωσης που πρότεινε η ΑΡΓΟΣ Α.Ε., το πρακτορείο που μονοπωλιακά διακινεί τον Τύπο στην Ελλάδα.

Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού αποφάσισε ότι οι προτεινόμενες από το πρακτορείο δεσμεύσεις δεν γίνονται αποδεκτές στο πλαίσιο της νομοθεσίας περί Ελεύθερου Ανταγωνισμού και προχώρησε στη διαδικασία προς εξέταση ενδεχόμενης λήψης ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος της ΑΡΓΟΣ Α.Ε.

Ούτε την ημερομηνία κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας δεν πέτυχαν στη ΝΔ (Photo)

Τα στοιχειώδη αδυνατούν να φέρουν εις πέρας στην αξιωματική αντιπολίτευση, μετατρέποντας σε μεγαλοπρεπείς γκάφες ακόμα και κινήσεις που παρουσιάζονται ως ματ στην πολιτική σκακιέρα.


Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προαναγγείλει από τις 23 Απριλίου ότι μετά το Πάσχα θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αν. υπουργού Υγείας. Κρατήστε την ημερομηνία.
Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε πράξη τη δέσμευσή του, με την κυβέρνηση να μετατρέπει την πρόταση δυσπιστίας σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Αυτά είναι τα μέτρα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας - 13η σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους

Ένα πακέτο μαμούθ, άμεσων φορολογικών ελαφρύνσεων αλλά και ισχυρής ανάπτυξης που αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τα μέτρα αυτά θα χρηματοδοτηθούν από τα υπερπλεονάσματα της οικονομίας και είναι τα εξής:

Άμεσης εφαρμογής από το 2019

· Μείωση του ΦΠΑ στη εστίαση από το 24% στο 13%

· Μετάταξη όλων των τροφίμων από τον ΦΠΑ 24% στο 13% (κόστος 260 εκατ.)

Bosch Visual Connect, ένα νέο εργαλείο στη διάθεση των συνεργείων αυτοκινήτου

Με μία νέα δωρεάν εφαρμογή για τα συνεργεία αυτοκινήτου, η Bosch δίνει τη δυνατότητα στους τεχνικούς να διορθώνουν σύνθετες βλάβες γρηγορότερα από ποτέ.
Ο τεχνικός του συνεργείου, χρησιμοποιώντας απλά την κάμερα του κινητού του ή ενός tablet,

Porsche: Πρόστιμο 535 εκατ. ευρώ από την εισαγγελία της Γερμανίας

«Καμπάνα» ύψους 535 εκατομμυρίων ευρώ επέβαλε στην Porsche η εισαγγελία της Γερμανίας, ποινή η οποία αφορούσε την παραμέληση των εποπτικών υποχρεώσεών της φίρμας στο θέμα των εκπομπών ρύπων των πετρελαιοκινητήρων.

Θριαμβευτές στα Κανάρια Νησιά οι Alberto Monarri και Alberto Chamorro

Οι Ισπανοί οδηγοί κυριάρχησαν στον δεύτερο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), το Islas Canarias Rally, το οποίο αποτέλεσε και την πρεμιέρα για το Abarth Rally Cup του 2019.
Οι Alberto Monarri - Albero Chamorro με το Abarth 124 rally της SMC Junior Motorsport επικράτησαν στις κατηγορίες RC2 και R-GT τερματίζοντας στη 16η θέση της γενικής κατάταξης.

Εύκολη νίκη για τους Κεχαγιά – Λευκαδίτη στο Εαρινό Ράλι

Με σύμμαχο τον καιρό και με μεγάλους νικητές του Γιώργο Κεχαγιά - Σάββα Λευκαδίτη, στην πρώτη τους νίκη με το Ford Fiesta R5, ολοκληρώθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου το φετινό Εαρινό Ράλι, 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος και 3ος του Π. Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Οι Κεχαγιάς - Λευκαδίτης Σάββας έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους κερδίζοντας τις δυο πρωινές ειδικές διαδρομές Λουτράκι 1 και Πισια 1, με τους πρωταθλητές  Μπαντούνα Γιάννη - Σούκουλη Κώστα (Mitsubishi Lancer EVO V), να βρίσκονται σε απόσταση βολής μετά το τέλος του πρώτου σκέλους.

Η απολογία του Ευάγγελου Μυτιληναίου και το σφυροκόπημα του εισαγγελέα για τα 250.000 ευρώ στον Νέζη

Ρίχνοντας την ευθύνη στον πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή, επιχείρησε να αποτινάξει από πάνω του ο πρόεδρος του Ομίλου Μυτιληναίου, Ευάγγελος Μυτιληναίος, τις κατηγορίες που τον συνδέουν με «μίζα» 250.000 ευρώ που φέρεται να δόθηκε στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΔΕΗ, Στέργιο Νέζη, για την ανάθεση στη ΜΕΤΚΑ έργου στο Λαύριο.

Μέτωπο αντιπολίτευσης απέναντι στον Ερντογάν

Η ακύρωση των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, επειδή o Ταγίπ Ερντογάν αρνείται ότι έχασε τον δήμο, συσπειρώνει την αντιπολίτευση στο πρόσωπο του Εκρέμ Ιμάμογλου, που διαθέτει ήπιο πολιτικό προφίλ και η δημοτικότητά του έχει εκτιναχθεί μέσα σε ένα μήνα.
Οι νέες κάλπες στον μητροπολιτικό δήμο θα στηθούν στις 23 Ιουνίου, όπως αποφάσισε χθες η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή της Τουρκίας (YSK) που υποχώρησε στο αίτημα του κυβερνώντος κόμματος AKP του Ερντογάν, ο οποίος έκανε λόγο για την «καλύτερη απόφαση» διότι υπήρξε «οργανωμένη διαφθορά» και παρανομία και έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι η ακύρωση των εκλογών αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της δημοκρατίας!

Στο μικροσκόπιο Μαξίμου και Θεσμών το "πακέτο" Τσίπρα

Οριστικοποιείται σε νέα σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το πακέτο παροχών που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση με γνώμονα τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις και ιδιαίτερα εκείνες της ανάδειξης της νέας σύνθεσης του Κοινοβουλίου.

Κατά τη σύσκεψη, όπως είχε προαναγγείλει χθες ο Αλέξης Τσίπρας, θα συμφωνηθεί το μείγμα των μέτρων «ελάφρυνσης» που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες και πιο συγκεκριμένα στις 19.00 από το Ζάππειο, με τον πιο επίσημο τρόπο.

Η Πάμελα Άντερσον απευθύνει έκκληση για τη «διάσωση» του Τζούλιαν Ασάνζ

Η Πάμελα Άντερσον απηύθυνε σήμερα έκκληση «να σωθεί η ζωή» του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, τον οποίο επισκέφθηκε στις φυλακές του Μπέλμαρς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όπου παραμένει έγκλειστος. «Πρέπει να σώσουμε τη ζωή του» είπε η Αμερικανοκαναδή ηθοποιός, που βρίσκεται στο πλευρό του 47χρονου Αυστραλού.

Η Βρετανία θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές

Η Βρετανία θα πρέπει να λάβει μέρος στις εκλογές της 23ης Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για την επικύρωση μιας συμφωνίας για το Brexit από το κοινοβούλιο το προηγούμενο διάστημα, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης.

Η ΛΑΕ καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τη Διακομματική Επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

Για «εντελώς αδικαιολόγητο, αυθαίρετο, παράνομο και αντισυνταγματικό» αποκλεισμό της από τη Διακομματική Επιτροπή για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.
Η ΛΑΕ εξηγεί στη συνέχεια ότι «εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (με τον ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο με τη «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής» Νίκο Χουντή).

Ένα ολόκληρο χωριό της Ξάνθης ακολούθησε τον πρωθυπουργό (photos)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ξάνθη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε και τον οικισμό Ρομά, τα Κιμμέρια. Οι κάτοικοι της περιοχής, επιφύλασσαν στον πρωθυπουργό θερμή υποδοχή, ενώ όλοι τον ακολούθησαν στη σύντομη βόλτα που έκανε στο χωριό.

ΝΔ: «Λαοθάλασσα» για τη Μαρία Σπυράκη στις Σέρρες

Φαίνεται πως η Μαρία Σπυράκη χάνει έδαφος σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2014 όταν και είχε εκλεγεί πρώτη σε σταυρούς ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Την Παρασκευή βρέθηκε στις Σέρρες για να μιλήσει σε εκδήλωση και σύμφωνα με τους παριστάμενους δεν συγκεντρώθηκαν πάνω από 60 άτομα. 
Ανάμεσα σε αυτά μάλιστα ήταν και στελέχη που είχαν έρθει από την Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση ενώ κινητοποίηση υπέρ της είχε κάνει και η βουλευτής του νομού Φωτεινή Αραμπατζή.

Μητσοτάκης: «Πολύ μεγάλη συγκέντρωση» με… άδεια κερκίδα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μακεδονία μίλησε στην πόλη της Καβάλας. Μάλιστα, μετά την ομιλία του ανέβασε μία… χαριτωμένη φωτογραφία, όπου πιάνει τη μύτη της συζύγου του Μαρέβας Γραμπόφσκι και δηλώνοντας: «Μετά από μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην Καβάλα! Κάπου την ξέρω την κυρία!».

Γιάννης Λοβέρδος: Πίστεψε στα αλήθεια ότι η Μπαζιάνα κατεβαίνει με το ΚΚΕ (photo)

Αν είσαι Γιάννης Λοβέρδος, ξέρεις από… fake news. Τον γύρο του διαδικτύου έκανε σήμερα η συνονόματη της συζύγου του πρωθυπουργού, υποψήφια στην Καρδίτσα με τη Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ, Περιστέρα Μπαζιάνα, αιφνιδιάζοντας αρχικά όσους άκουσαν την είδηση.

Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή: Εκλογές ξανά στην Κωνσταντινούπολη (vid)

Δεκτή η προσφυγή του κυβερνώντος κόμματος για επανάληψη των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη

Η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή -με 7 ψήφους υπέρ και 4 κατά- δέχθηκε την προσφυγή του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με εκπρόσωπο του κόμματος και έτσι οδηγούνται σε νέες εκλογές στην Κωνσταντινούπολη,

Ο πλανήτης καταστρέφεται - 1 εκατομμύριο είδη απειλούνται με εξαφάνιση -video

Ο άνθρωπος καταστρέφει τη γη και αν δεν αναλάβουμε δράση, η ανθρωπότητα δεν έχει μέλλον.

Αυτό είναι το συμπέρασμα της ομάδας 145 εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ για την Βιοποικιλότητα.Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι:

- Μέσα στις επόμενες δεκαετίες 1 εκατομμύριο είδη απειλούνται με εξαφάνιση.

- Το 75% των εδαφών και των υδάτων του πλανήτη έχει υποστεί σοβαρές μεταβολές, για τις οποίες και ευθύνεται ο άνθρωπος.