Καρτερός για Άδωνη: Το μαντρόσκυλο του ρατσισμού γαβγίζει όταν πνίγονται πρόσφυγες

Μαντρόσκυλο του ρατσισμού που γαβγίζει, την ώρα που πνίγονται πρόσφυγες, χαρακτηρίζει τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Θανάσης Καρτερός, με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Θανάσης Καρτερός καλεί τον πρωθυπουργό να πάψει να κρύβεται πίσω από τον Άδωνη και τον ρωτά γιατί στηρίζει «αυτό το δείγμα φονικού λούμπεν σε θέση εξουσία».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Καρτερού έχει ως εξής:

Ένας τύπος βρίσκει την ευκαιρία με τον τραγικό θάνατο δώδεκα προσφύγων σε ελληνική θάλασσα, να καταγγείλει οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας!!!

«Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, γνώριζαν και το 112»: Ειρωνικό σχόλιο Γεωργιάδη ενώ πνίγονταν πρόσφυγες (Video)

Αίσθηση προκαλεί ειρωνικό σχόλιο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για την τραγωδία με πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιόνιο.
Προσκεκλημένος στο πάνελ του ΑΝΤ1 όταν ο σταθμός μετέδωσε ως έκτακτη την είδηση για τη βύθιση του σκάφους και τους φόβους για νεκρούς ανοιχτά των Παξών, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ειρωνικά «σκεφτείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι (σ.σ. οι πρόσφυγες που κινδυνεύουν) που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο». «Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Λάρισα: Καφενείο αποκλειστικά για καπνιστές - Το «παραθυράκι» του αντικαπνιστικού νόμου

Είναι αλήθεια ότι με τον νέο αντικαπνιστικό νόμο οι καπνιστές, αλλά και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι στα… σχοινιά. Από την μια είναι η απαγόρευση του καπνίσματος μέσα σε αυτούς τους χώρους και από την άλλη ως συνέπεια του νομοθετικού πλαισίου πληθαίνουν οι φωνές των καταστηματαρχών για την πτώση των τζίρων. Σε πολλές των περιπτώσεων αυτά τα καταστήματα δούλευαν με καπνιστές οι οποίοι αφού δεν μπορούν να καπνίσουν δεν πάνε σε αυτούς τους χώρους.
Την ίδια ώρα τα πρόστιμα είναι «τσουχτερά» από τα κλιμάκια ελέγχου, τόσο για τους ιδιοκτήτες, αλλά και για όσους καπνίζουν.

Αναζητείται λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει με τις τράπεζες στην Creta Farms

Αγωνία επικρατεί στους εργαζομένους της Creta Farms, στους πιστωτές και στους προμηθευτές της αλλαντοβιομηχανίας, αλλά και στους μετόχους της εταιρείας, καθώς το αδιέξοδο που διαπιστώθηκε την Τετάρτη ανάμεσα στην Impala Invest και στις τράπεζες παραμένει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνουν προσπάθειες προκειμένου να αμβλυνθούν οι διαφωνίες μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και να προχωρήσει η διαδικασία εξυγίανσης της Creta Farms.

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για κακοκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για αλλαγή του καιρού από την Κυριακή.
Με νέα του ανάρτηση μιλά συγκεκριμένα για… πολλή βροχή που έρχεται στην Κρήτη.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Ιδιαίτερης προσοχής χρήζουν οι βροχές στην Κρήτη από την ερχόμενη κυρίως Τετάρτη και με τα σημερινά-πρωινά προγνωστικά στοιχεία. Φίλες και φίλοι, Ακριβοθώρητος δείχνει και πάλι να γίνεται ο ήλιος στην Κρήτη από την ερχόμενη εβδομάδα ενώ και με τα σημερινά πρωινά προγνωστικά στοιχεία οι περισσότερες νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας,

Ο στρατός του Ιράν κατέρριψε το Boeing

Τρεις ημέρες μετά τη συντριβή του αεροσκάφους των Ukraine Airlines International λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης το Ιράν ανακοίνωσε ότι ο στρατός του κατέρριψε «από λάθος» το Boeing 737.
Η πτήση PS752 της Ukraine Airlines International συνετρίβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης δυτικά της Τεχεράνης λίγη ώρα μετά την απογείωσή του. Οι επιβαίνοντες ήταν κυρίως Ιρανοί και Καναδοί, όμως και Αφγανοί, Βρετανοί, Σουηδοί και Ουκρανοί.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι

Video - Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι προχώρησαν νωρίτερα το Σάββατο σε ανακατάληψη των κτηρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.
Δείτε live εικόνα από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Μπάσκετ: Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ολυμπιακό Β’, έχασε 71-65 από το Ψυχικό

Την δεύτερη συνεχόμενη του ήττα και τέταρτο στο σύνολο στην Α2 μπάσκετ ανδρών γνώρισε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Β', καθώς έχασε με 71-65 από το Ψυχικό στο βοηθητικό του ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το Ψυχικό ήλεγξε από το πρώτο δεκάλεπτο τον ρυθμό του αγώνα, εξασφάλισε στο ημίχρονο μία διψήφια διαφορά ασφαλείας (40-30) και δεν αγχώθηκε μέχρι το τελικό 71-65.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μιλεντίγεβιτς με 21 πόντους και 6 τρίποντα, ενώ από τον Ολυμπιακό, που τα... έσπασε σε τρίποντα (6/27) και βολές (19/37), ξεχώρισε ο Πετρόπουλος με 14 πόντους.

#Dakar2020: Τα highlights των μοτοσυκλετών και των Quads από την 5η και 6η διαδρομή!

Το Dakar συνεχίζεται στη Σαουδική Αραβία και απόψε θα δούμε τα Highlights της 5ης και της 6ης μέρας. Toby Price, Pablo Quintanilla και Andrew Short ήταν τα ονόματα της 5ης ειδικής ενώ αντίστοιχα η τριάδα της 6ης απαρτιζόταν από τους Ricky Brabec, Joan Barreda και Matthias Walkner. Στην κορυφή της γενικής κατάταξης της κατηγορίας παραμένει ο Ricky Brabec. Ηρωικός ο Short που συνέχισε με κλατάρισμα στον πίσω τροχό χωρίς... λάστιχο!

Τραγωδία στους Παξούς

Σκάφος που μετέφερε περίπου 50 μετανάστες, καθώς δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός τους, βυθίστηκε σήμερα το πρωί σε θαλάσσια περιοχή, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ίδιοι οι μετανάστες χρησιμοποιώντας τη γραμμή 112 , γύρω στις 9.15 το πρωί, ήταν αυτοί που κάλεσαν τις αρχές για βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του λιμενικού σώματος από Ηγουμενίτσα , Κέρκυρα , Παξούς και Λευκάδα, παραπλέοντα πλοία καθώς και δύο αεροσκάφη super puma.