Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: απόδραση από τη βουή της πόλης μέσα στην ...πόλη (pics)

Μέσα σ ένα χρόνο λειτουργίας έχει δεχθεί 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες.
Έχει γίνει σημείο αναφοράς των Νοτίων Προαστείων, αγαπημένος χώρος περιπάτου για πολλούς και ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά όπου μπορούν να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους.
Ο λόγος για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο Φαληρικό Δέλτα.
Η προσέλευση του κόσμου, σε καθημερινή βάση είναι εντυπωσιακή.

Γκάμπριελ: Ο Σόιμπλε ήθελε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Γερμανία βρέθηκε για μία ακόμη φορά η Ελλάδα, ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου, με τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ να υποστηρίζει ότι ο Βόλφαγκανγκ Σόιμπλε ήθελε μέχρι και τα τέλη του 2016 την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, κάτι που απέτρεψε η Γερμανίδα καγκελάριος
Στην τελευταία συνεδρίαση της γερμανικής βουλής έγινε ένας απολογισμός της θητείας της αλλά και μια έντονη προεκλογική αντιπαράθεση με το βλέμμα στραμμένο στην 24η Σεπτεμβρίου.

Βρετανία και Γερμανία «εξυμνούν» την ελληνική ναυτιλία στον Κουρουμπλή

Με δεδομένο πως στο Σίτι του Λονδίνου εδρεύει μεγάλος αριθμός Ελληνόκτητων ναυτιλιακών εταιρειών και πως η Γερμανία υπογραμμίζει σε κάθε περίπτωση την σημασία του ελληνόκτητου στόλου, οι συναντήσεις που είχε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής με τους πρέσβεις των δύο αυτών χωρών, με αντικείμενο την ενίσχυση των διμερών ναυτιλιακών σχέσεων, ήταν πολύ σημαντικές.

Πόρισμα κόλαφος για τον δήμαρχο Λουτρακίου

Mεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού στην περιοχή του Σχίνου Λουτρακίου το οποίο αποκαλύφθηκε έπειτα από παρέμβαση του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών. Αν και η μάχη θα δοθεί τελικά στις δικαστικές αίθουσες, τα μόνα θύματα από το συγκεκριμένο πρόβλημα παραμένουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μέχρι και σήμερα ζητούσαν μια απάντηση για το νερό των σπιτιών τους.

Τούρκοι τζιχαντιστές παραδίδονται μαζικά στους Κούρδους του Ιράκ

Οι Τούρκοι τζιχαντιστές που παγιδεύτηκαν στην επιχείρηση κατά της πόλης Telafar του Ιράκ παραδόθηκαν στους Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά, όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η «Ηurriyet».

Η Halide Çardakçı, μητέρα ενός 34χρονου μαχητή των τζιχαντιστών, δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα πως περίπου 500 Τούρκοι και οι οικογένειές τους συμπεριλαμβανομένου του γιου της, έχουν παραδοθεί στις κουρδικές δυνάμεις, φοβούμενοι ότι θα πέσουν στα χέρια των Ιρανών και θα τους σκοτώσουν.

Ηandelsblatt: Τα τουρκικά F-16 "έμειναν" από πιλότους

Οι εκκαθαρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη από το καθεστώς Ερντογάν, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη δομή και τη λειτουργία θεσμών του τουρκικού κράτους.

Οι εκκαθαρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη από το καθεστώς Ερντογάν, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη δομή και τη λειτουργία θεσμών του

Όταν η "Godiva" έβαλε μαντήλα

Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Sozcu» ξεκαθάρισε την κατάσταση προκαλώντας πανικό στους Βέλγους (και όχι μόνον) καταναλωτές που λάτρεψαν την σοκολάτα–σύμβολο του Βελγίου από το 1926. Την περίφημη «Godiva».

To 2007 η βελγική εταιρεία αγοράστηκε από τον τουρκικό κολοσσό «ULKER Group» διά μέσου της θυγατρικής της «Yildiz Holding».