Διαδηλωτές «πολιόρκησαν» τα Starbucks στη Βρετανία

«Starbucks πλήρωσε τους φόρους» φώναξαν εκατοντάδς Βρετανοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα έξω από την αμερικανική αλυσίδα καφετεριών διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή εταιρικών φόρων, σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση πραγματοποιεί περικοπές σε βασικές υπηρεσίες, εξαιτίας της μείωσης των εσόδων.
Διαδηλωτές «πολιόρκησαν» τα Starbucks στη Βρετανία..

Σ. Μοφάζ: «Ο Μεσάαλ έπρεπε να δολοφονηθεί κατά την επίσκεψή του στη Γάζα

Ο βουλευτής της ισραηλινής αντιπολίτευσης Σαούλ Μοφάζ εξέφρασε  τη λύπη του που το Ισραήλ δεν σκότωσε τον Χάλεντ Μεσάαλ κατά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο εξόριστος ηγέτης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας..

Ιταλία: Παραιτείται ο Μάριο Μόντι

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, σκοπεύει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση, ανακοινώθηκε από το γραφείο του Ιταλού προέδρου, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, μετά από δίωρη συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο, αργά το βράδυ του Σαββάτου...

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Greece Reuters

Investors offer about $38.8 billion euros in Greek debt buyback: source

ATHENS - Greece is set to purchase back about half of its debt owned by private investors, broadly succeeding in a bond buyback that is key to the country's international bailout, a Greek government official said on Saturday.
..