Πώς είναι σήμερα ο θρύλος των ’80s, Ρικ Άστλεϊ (Φωτό+Βίντεο)

Όσοι έζησαν στη δεκαετία του '80, θα γνωρίζουν σίγουρα το όνομα Ρικ Άστλεϊ- ήταν κάτι σαν τον Τζάστιν Μπίμπερ της εποχής. Ο βρετανός ποπ τραγουδιστής με το αγγελικό πρόσωπο, σαγήνευσε το κοινό με επιτυχίες του τύπου «Never Gonna Give You Up» και «Together Forever» που μέχρι και σήμερα προκαλούν νοσταλγία σε εκείνους που μεγάλωσαν εκείνα τα χρόνια – ασχέτως αν ήταν λάτρεις της μουσικής ή όχι.

Η οικονομική κρίση οφείλεται στην παραγωγή του Τρίτου Κόσμου και στην πονηριά του Δυτικού

Έχετε αναρωτηθεί γιατί ο αναπτυγμένος κόσμος περνάει εδώ και 10 χρόνια μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση; Και λέμε ο αναπτυγμένος κόσμος γιατί ο περισσότερος υπό ανάπτυξη κόσμος τα πάει μια χαρά με ετήσια ανάπτυξη μεταξύ 3% και 7%.
Ποιό λοιπόν είναι το πραγματικό αίτιο που αναπτυγμένες και πλούσιες χώρες έχουν καταντήσει με προβληματικές οικονομίες, ελλείμματα και ανεργία, με αποτέλεσμα προκειμένου να μην καταρρεύσουν να τυπώνουν αφειδώς χρήμα με μηδενικά επιτόκια;

ΣτΕ: Να φορολογηθούν τα εισοδήματα του Μιχ. Χατζηγιάννη

Η απόφαση αφορά στην προσφυγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη για εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο την διετία 2010-2011. Τι σημαίνει αυτό για παρόμοιες περιπτώσεις

Πράσινο φως στη φορολόγηση εισοδημάτων  και εμβασμάτων εξωτερικού  πριν την 30.9.2010 αποφάσισε η 7μελής σύνθεσης του Β΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αφορμή τη δικαστική διένεξη του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Γιαπωνέζα αρχιτέκτονας σχεδιάζει το τρένο που δεν θα δείτε ποτέ να έρχεται

Η εταιρεία Seibu ανέθεσε στην βραβευμένη αρχιτέκτονα Kazuyo Sejima να επανασχεδιάσει το εξωτερικό και το εσωτερικό του προαστιακού τρένου «Red Arrow», στο πλαίσιο της 100ης επετείου της εταιρείας.

Η Γιαπωνέζα αρχιτέκτονας που είναι νικήτρια του βραβείου ανέφερε ότι θέλει τα τρένα να "συνυπάρχουν με αυτή την ποικιλία του τοπίου", αναφέρει η Βρετανική Metro.

Πώς να βρείτε τα κρυμμένα εισερχόμενα μηνύματα που σας κρύβει το Facebook

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες μηνυμάτων στο Facebook. Εκείνα που σας έρχεται κανονικά ειδοποίηση όταν τα λαμβάνετε από φίλους σας, εκείνα που σας έρχονται από άτομα που δεν είναι φίλοι σας, αλλά σας έρχεται ειδοποίηση για το αίτημα και εκείνα που δεν έχουν δει ποτέ το φως του κόσμου.
Όταν κάποιος σας στέλνει μήνυμα στο Facebook και δεν είναι φίλος σας, η εταιρεία το φιλτράρει και είτε το βάζει σε έναν φάκελο που λέγεται «αιτήματα μηνυμάτων» και σας στέλνει

Το Motor Festival επιστρέφει 16 και 17 Απριλίου

Το Motor Festival επιστρέφει στις 16 και 17 Απριλίου του 2016 (10:00 το πρωί με 10:00 το βράδυ) για τέταρτη συνεχόμενη φορά, φέρνοντας κοντά και αυτή τη φορά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ειδικά, αλλά και της μηχανοκίνησης γενικότερα.Η διοργάνωση, που εξελίσσεται σε γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των σκαφών κ.α., θα λάβει χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.),

Το μεγαλύτερο και ακριβότερο -κόστους 13 δισ.- αεροπλανοφόρο στην ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγαλύτερο, ακριβότερο και υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο του κόσμου αναμένεται να καθελκυστεί στις αρχές Ιουλίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cnn.com το αεροπλανοφόρο κόστισε 12.9 δισ. δολάρια και είναι το ακριβότερο πλοίο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην ιστορία.
Το αεροπλανοφόρο των 100.000 τόνων, έχει σπάσει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ.

Landis+Gyr: Έκλεισε το εργοστάσιο της στην Ελβετία και το έφερε στην Ελλάδα!

Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί ο παγκόσμιος κολοσσός πήρε αυτή την απόφαση ή αλλιώς γιατί στην Ελλάδα δεν είμαστε και τόσο τεμπέληδες
Adtech Ad
Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί εάν η επιβολή των capital controls είχε συμβεί ένα μήνα νωρίτερα, τον Μάιο του 2015 όταν και η διοίκηση της Landis+Gyr (παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας για τον τομέα των εταιριών κοινής ωφέλειας) λάμβανε την απόφαση να κλείσει ...

Παγκόσμιος «σεισμός» από τα Έγγραφα του Παναμά

Παγκόσμια αμηχανία και πολιτικές αναταράξεις συνεχίζει να προκαλεί η αποκάλυψη του σκανδάλου με τα «Έγγραφα του Παναμά».
Στην Ισλανδία χιλιάδες διαδηλωτές εξακολουθούν να ζητούν τη διενέργεια εκλογών, παρά την ορκωμοσία της κυβέρνησης με νέο πρωθυπουργό τον Σίγκουρ-ντουρ Γιόχανσον.

Η ΕΡΤ πάντα στην καρδιά των εξελίξεων

H δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό ολόκληρη την ιστορική επίσκεψη συμπαράστασης στους πρόσφυγες και μετανάστες, στις 14 και 15 Απριλίου 2016, του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Λέσβο.

Εκδόθηκε ο πίνακας των 121 διοριστέων του ΑΣΕΠ σε Δήμους – Παρακαταθηκών και Δανείων

Eκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Δ/2015 για κάλυψη με σειρά προτεραιότητας, 100 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠE) και 21 θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤE), σε δήμους και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

«Ανοίγει» από τις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 413 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του ίδιου (www.asep.gr) και του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 3/2016 για την απασχόληση 413 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής (ΤΕ) εκπαίδευσης.