Skarra Mucci [Live]

Ο πρόεδρος έρχεται και είναι έτοιμος να εφαρμόσει πλήρως τις προγραμματικές του δηλώσεις, προσφέρoντας απλόχερα και γενναιόδωρα σύγχρονη dancehall και reggae του μέλλοντος. Ο Skarra Mucci, αυτή η ασυγκράτητη reggae δύναμη που σαρώνει στο πέρασμα της τα πάντα έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Βοτανικός plus και μάλιστα με ολοκαίνουργιο album με τίτλο ''Dancehall President''.

Battle of the Best Thessaloniki 2016

Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2016 συνεχίζει ακάθεκτο για 12 συνεχόμενη χρονιά! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης όπου οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του θεάτρου αποτελούν εγγύηση για ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.

Η Ύδρα του Leonard Cohen...Leonard Cohen in his Hydra's house

Αγάπη για την Ελλάδα είχε ο μεγάλος Λέοναρντ Κοέν...

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 1960, έξι μέρες μετά τα 26α γενέθλιά του, ο Λέοναρντ Κοέν αγόρασε ένα σπίτι στην Ύδρα με 1.500 δολάρια, χρησιμοποιώντας ένα μέρος από τα χρήματα που του άφησε πεθαίνοντας η γιαγιά του.

«Αυτό ήταν μία καλή συμφωνία για ένα μυστήριο μέρος με ασυνήθιστους ανθρώπους» όπως είπε αργότερα ο ίδιος. Ένα λευκό, τριώροφο, παλιό σπίτι με πέντε δωμάτια χωρίς ρεύμα και νερό.

Αναγεννιέται από τις στάχτες του το Bataclan με τον Sting! Sold out σε μόλις μισή ώρα

Με το παραπάνω έδειξαν οι Γάλλοι τη λατρεία τους στον Sting. Sold out σε μόλις μισή ώρα έγινε η συναυλία που θα δώσει ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης στο Bataclan στο Παρίσι.

Η Arianny Celeste σε μια καυτή φωτογράφιση με εσώρουχα

Λατρεύει τα μαγιό, τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τις φωτογραφίσεις. Μία βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram ο οποίος είναι γεμάτος αποκαλυπτικές πόζες πείθει και τους πιο δύσπιστους.
Η Arianny Celeste κάνει καριέρα μοντέλου με το αντρικό περιοδικό Maxim να την έχει συμπεριλάβει στις πιο καυτές γυναίκες του κόσμου.
Η Celeste, οποία έχει μεξικάνικες ρίζες, είναι 29 ετών και πρόσφατα πόζαρε στο φακό του Ben Tsui σε μία καυτή φωτογράφιση με εσώρουχα.

Η Hope Howard τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό

Η Hope Howard έχει τα πάντα και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν σε καλύτερη εκδοχή.
Όμορφο πρόσωπο, υπερπλούσιο μπούστο και οπίσθια που ξεπερνούν κάθε φαντασία.
Δεν χρειάζονται υπερβολικοί χαρακτηρισμοί. Το μοντέλο και personal trainer τα λέει όλα με τις φωτογραφίες του.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών με μία εντυπωσιακή φωτογραφία

Το κλάμα και οι διαμαρτυρίες των συμπατριωτών της για την εκλογική νίκη του Τραμπ δεν άφησαν ασυγκίνητη την Έμιλυ Ρατακόφσκι και την Παρασκευή το βράδυ ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία που… ενσωματώνει τα συναισθήματά της για το αποτέλεσμα.

Εγκαίνια έκθεσης «Πρόσωπα και Χώροι»

Αφιερωμένη στον σπουδαίο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, η έκθεση «Πρόσωπα και Χώροι» με φωτογραφίες της Νέλλης Τραγουστή, εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στην Πρώην Αποθήκη Στρατού (Προβλήτα Α΄, Λιμάνι), στο πλαίσιο του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Goethe-Institut Thessaloniki και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι χιμπατζήδες εκπλήσσουν τους επιστήμονες - Χρησιμοποιούν «καλάμια ψαρέματος» (Video)

Οι χιμπατζήδες συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους επιστήμονες με την εξυπνάδα τους και τις τακτικές που θεωρούσαμε ότι τις χρησιμοποιούν μόνο οι άνθρωποι.
Ήταν γνωστό ότι οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούσαν εργαλεία για να βρουν την τροφή τους αλλά για πρώτη φορά φαίνονται να χρησιμοποιούν καλάμια για να ψαρεύουν.

 Οι συγκεκριμένοι χιμπατζήδες καταγράφηκαν στο Μπακούν της Γουινέα να χρησιμοποιούν καλάμια για να μαζεύουν φύκια από το νερό.

Nεκρό ελάφι «εκδικήθηκε» τον κυνηγό του με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ένα ελάφι το απέδειξε με τον πιο παράδοξο τρόπο.

Ο Γκάρι Χίτερ, 69 ετών, κυνηγούσε σε απομακρυσμένη περιοχή του Maury Mountains και σκότωσε ένα ελάφι.
Γύρω στο απόγευμα, έσυρε το κουφάρι του ζώου στο πίσω μέρος της γουρούνας του, το όχημα αναποδογύρισε λόγω της κατάστασης του εδάφους και ο ίδιος βρέθηκε πάνω στο θήραμά του.

Μισέλ Ομπάμα, η Πρώτη Κυρία που ερωτεύτηκε ο κόσμος

Η Μισέλ Ομπάμα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue καθώς μετρά τις τελευταίες της ημέρες στον Λευκό Οίκο.
«Μισέλ Ομπάμα, η Πρώτη Κυρία που ερωτεύτηκε ο κόσμος» είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του περιοδικού, όπου η ίδια ποζάρει χαμογελαστή με ένα απλό λευκό φόρεμα στον κήπο της προεδρικής κατοικίας.
«Ξέρεις υπάρχουν… μικρές στιγμές.

Ανοιχτά την Κυριακή τα οινοποιεία - Πρόσκληση για ένα «κρασί -διαβατήριο για να γνωρίσεις τον κόσμο»

Το κρασί είναι ένα διαβατήριο για να γνωρίσεις τον κόσμο, λένε. Μαθαίνεις για την ιστορία του τόπου, το κλίμα του, τις παραδόσεις του, τον πολιτισμό του, μαθαίνεις τους ανθρώπους του. Ένα τέτοιο ταξίδι μας καλούν οι Έλληνες οινοποιοί να κάνουμε μαζί με τα ελληνικά κρασιά, σήμερα Κυριακή, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού.

Φτωχότερη η δημοσιογραφία - Πέθανε ο Γιώργος Γεωργιάδης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος και βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής, Γιώργος Γεωργιάδης. Πάλεψε για πολλούς μήνες με την επάρατη νόσο καταλήγοντας, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955. Ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία το 1981 και υπήρξε 30 χρόνια πολεμικός ανταποκριτής.

Με εκπομπή της ΕΡΤ τα βάζει τώρα ο Λαζαρίδης – Οι απαντήσεις από Κοτρώτσο

Με τακτικές που θυμίζουν τη «Μουρούτειο εποχή», ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης έβαλε στο στόχαστρό του αυτή τη φορά την εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης».

Δυσαρέσκεια της ΝΔ για τη συμμετοχή της Π. Γαβρά σε εκπομπή της ΕΡΤ

Μόλις χθες γράφαμε στο altsantiri.gr για τη δυσαρέσκεια (και όχι μόνο) του Μακάριου Λαζαρίδη για την ύπαρξη εκπομπής στην ΕΡΤ, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι αίθουσα σύνταξης του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου. Όπως έγραφε το altsantiri.gr, μάλλον ο κ. Λαζαρίδης «δεν πρόσεξε» πως στο πάνελ της εκπομπής συμμετέχει και η προκάτοχός του επί ημερών Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, αποχαιρετά τον Leonard Cohen

Σήμερα, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ήταν ακόμη ένα πρωί του 2016 που ξυπνήσαμε μόνο και μόνο για να μάθουμε ένα ακόμα δυσάρεστο -το λιγότερο- νέο, που μας έκανε να θέλουμε να επιστρέψουμε στο κρεβάτι, να κρυφτούμε κάτω από το πάπλωμα και να μείνουμε εκεί μέχρι αυτή η αναθεματισμένη χρονιά να τελειώσει. Όχι πως μας φταίει και σε τίποτα το 2016 ως αριθμός, δηλαδή, αλλά ο άνθρωπος ήταν πάντα προληπτικό ον.