Μελανσόν: Βαρύ σφάλμα κατά του ευρωπαϊκού ιδεώδους να μεταχειρίζονται την Ελλάδα κατ' αυτόν τον τρόπο

Ο Μελανσόν προσθέτει ότι η Ελλάδα μετατράπηκε σε ένα οικονομικό εργαστήριο και ότι χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για να δείχνουν "πως αντιμετωπίζονται αυτοί που αντιστέκονται!".

Τσίπρας στον Economist: Καμία υποχώρηση για μισθούς-συντάξεις, οι δανειστές να προσχωρήσουν στον ρεαλισμό (Video)

Κάλεσμα στους δανειστές να προσχωρήσουν στον ρεαλισμό, αλλά και στον ελληνικό λαό να στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για οικοδόμηση μιας κοινωνίας με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας απόψε στο ετήσιο συνέδριο του Economist. Διαβεβαίωσε δε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία μείωση σε μισθούς και συντάξεις,

Υγεία .Ζωή* Κανέλα, το μαγικό μπαχαρικό που μας θεραπεύει και μας αδυνατίζει!

Η κανέλα έχει μεγάλο διατροφικό πλούτο και θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην καύση λίπους και κυρίως τοπικού λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.
Το γνωστό σε όλους μας μπαχαρικό κανέλα, προέρχεται από ένα αειθαλές δένδρο, τροπικών περιοχών και θεωρείται ένα από τα αρχαιότερα του κόσμου.

Final Four in Madrid 2015 - Τεράστιος ο Ολυμπιακός, στον τελικό για το 4ο (Φωτό+Βίντεο)

«Ψυχάρα» ο Ολυμπιακός ανέτρεψε για άλλη μια φορά τα προγνωστικά, έριξε στο καναβατσο την ΤΣΣΚΑ ,το μεγάλο φαβορί, με 70-68.
«Ψυχάρα» ο Ολυμπιακός ανέτρεψε για άλλη μια φορά τα προγνωστικά, έριξε στο καναβατσο την ΤΣΣΚΑ ,το μεγάλο φαβορί, με 70-68 και τώρα περμένει στον μεγάλο τελικό  τη Φενέρ ή τη Ρεάλ για να διεκδικήσει το 4ο  τρόπαιο στην ιστορία του.