Υπάρχουν και καλά νέα: Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως οι ακτές της Ελλάδας με 486 «γαλάζιες σημαίες»

Με 486 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες από άποψη ποιότητας θαλάσσιων υδάτων και προσφοράς υπηρεσιών στους λουόμενους, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), εθνικός χειριστής του διεθνούς προγράμματος «Γαλάζια Σημαία». Μάλιστα, φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 25% των νέων βραβευμένων ακτών.

Μέρκελ: Θα μεταφέρουμε τα στρατεύματα από την Τουρκία στην Ιορδανία αν χρειαστεί

Το ενδεχόμενο να μεταφέρει τα στρατεύματά του σε κάποια άλλη χώρα, εξετάζει το Βερολίνο, εάν η Άγκυρα αρνηθεί να δώσει την άδεια σε μέλη της επιτροπής αμυντικών υποθέσεων της Μπούντεσταγκ, της ομοσπονδιακής κάτω Βουλής της Γερμανίας, να επισκεφθούν τα στελέχη των γερμανικών ένοπλων δυνάμεων που υπηρετούν στην αποστολή του NATO στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, διεμήνυσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

Πρωθυπουργός εμφανίσθηκε στην Κίνα με φούστα και σανδάλι (εικόνα)

Μια ιδιαίτερη ενδυμασία επέλεξε ένας πρωθυπουργός να εμφανισθεί στο Πεκίνο.
Ο λόγος για τον πρωθυπουργό των Φίτζι, Τζοσάια Βόρεκε Μπαινιμαράμα, ο οποίος αισθανόταν άνετα φορώντας σανδάλια, φούστα και γραβάτα.

«Η δεξιά προσαρτήθηκε από τον Μακρόν», εκτιμά ο Μελανσόν

 Ο Ζαν-Λικ Μελανσόν, ο υποψήφιος της «Ανυπότακτης Γαλλίας» στις προεδρικές εκλογές, υποστήριξε σήμερα ότι «η δεξιά προσαρτήθηκε» από το κίνημα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν κι επανέλαβε για άλλη μια φορά την έκκλησή του για μια «απαραίτητη συγκατοίκηση» με την αριστερά, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

Ο Εντουάρ Φιλίπ νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας – Δείτε το βιογραφικό του (εικόνες-βηντεο)

 O νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος πριν πολιτευθεί με τη Δεξιά
    Ο Μακρόν επέλεξε ως αρχηγό της κυβέρνησης ένα πρόσωπο που δεν είναι μέλος του κόμματος στο οποίο ανήκει ο ίδιος

 Στις 17:30 (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Μπερνάρ Καζνέβ

Ποιους χαρακτήρισε ως «λαθρεπιβάτες» στη ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής;

Οι συνδαιτυμόνες του πρώην πρωθυπουργού το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην ψαροταβέρνα «Βράχος» στην Καλαμαριά έδωσαν ένα είδος… όρκου σιωπής. Και ήταν πολλοί, όλοι οι Βορειοελλαδίτες, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Παρομοίασε τη ΝΔ με μια… βάρκα που σε αυτήν θέλουν να επιβιβαστούν ορισμένοι που τους χαρακτήρισε «λαθρεπιβάτες», με το «έτσι θέλω» και χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο..

Σοβαρό επεισόδιο μέσα στη Βουλή: Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια – Αποβολή της ΚΟ (video)

  Εκρηκτικό το κλίμα στη Βουλή μετά από χειροδικία Κασιδιάρη
    Ο Δένδιας «τόλμησε» να περάσει από μπροστά του
    «Ας γίνει αυτό το επεισόδιο μάθημα για την ελληνική κοινωνία», είπε ο «γαλάζιος» βουλευτής
    Παραπομπή Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας και αποβολή της ΧΑ από τις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο

Πώς πέρασε ο Τομ Χανκς στις διακοπές με τους Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα.

Οι διακοπές με τους Ομπάμα και την Όπρα Γουίνφρι δεν είναι τόσο φανταστικές όσο ακούγονται. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Τομ Χανκς.(FOTO-BINTEO)
Στην τελευταία εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αστειεύτηκε σχετικά με τις πρόσφατες διακοπές που είχε στη Γαλλική Πολυνησία με τη Μισέλ και τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την Όπρα. «Κι εγώ και η Όπρα νευριάσαμε και αναρωτηθήκαμε;

Αίγινα: Η αρχόντισσα του Σαρωνικού με τις κρυμμένες ομορφιές (pics)

Άμεσα συνδεδεμένη με τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις των Αθηναίων, η Αίγινα κρύβει πολλές ομορφιές που σου δίνουν περισσότερους από έναν λόγους να την επισκεφθείς.
Στο κέντρο του Σαρωνικού Κόλπου, απέχει μία ανάσα από τον Πειραιά και καθημερινά αναχωρούν Ferry Boats που φθάνουν στο Λιμάνι της Αίγινας, περίπου σε 1 ώρα & 10 λεπτά, αλλά και  Ιπτάμενα Δελφίνια, που βρίσκονται στον προορισμό σε 35 λεπτά.

Το «Poseidonion Grand Hotel» άνοιξε και πάλι τις πόρτες και τη… βεράντα του! (pics)

Το ιστορικό «Ποσειδώνιο» των 100 και πλέον ετών άνοιξε εδώ και λίγο καιρό τις πόρτες του στην καρδιά της άνοιξης που απογειώνεται στο Nησί των Aρωμάτων, στις Σπέτσες.

Η ομάδα των ανθρώπων του ξενοδοχείου με γνώμονα πάντα την αγάπη για τη φιλοξενία, έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια για την υποδοχή  των επισκεπτών και των φίλων του Ποσειδωνίου.
.

14 εξωπραγματικές πισίνες που και να θες, δεν πιστεύεις ότι είναι αληθινές!

Βιώνοντας τον πρώτο καύσωνα του χρόνου, όλοι θέλουμε να τρέξουμε στις παραλίες ή έστω σε μια πισίνα, βρε αδερφέ!

Κάπως έτσι, πήρε το μάτι μας ένα αφιέρωμα στις πιο εξωπραγματικές και υπέροχες πισίνες που υπάρχουν εκεί έξω και που θα εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο εμάς που δεν έχουμε κάνει ακόμη, το πρώτο μας μπάνιο.
Ας τις απολαύσουμε:

Σκόπια υπέρ Κουμουτσάκου: «Ευτυχώς που υπάρχει η ΝΔ απέναντι στον Π.Καμμένο»

Όπως φαίνεται τα Σκόπια τάσσονται υπέρ των δηλώσεων Γ.Κουμουτσάκου καθώς ο σκοπιανός Τύπος ρητώς αναφέρει ότι «Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, καταδίκασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για τα Σκόπια»

Δηλαδή τα σκοπιανά ΜΜΕ θεωρούν ότι ευτυχώς που υπάρχει η ΝΔ με την σημερινή της μορφή