Το «Poseidonion Grand Hotel» άνοιξε και πάλι τις πόρτες και τη… βεράντα του! (pics)

Το ιστορικό «Ποσειδώνιο» των 100 και πλέον ετών άνοιξε εδώ και λίγο καιρό τις πόρτες του στην καρδιά της άνοιξης που απογειώνεται στο Nησί των Aρωμάτων, στις Σπέτσες.

Η ομάδα των ανθρώπων του ξενοδοχείου με γνώμονα πάντα την αγάπη για τη φιλοξενία, έχει φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια για την υποδοχή  των επισκεπτών και των φίλων του Ποσειδωνίου.
.


Τα ξεχωριστής φινέτσας δωμάτια και σουίτες, οι ευρύχωρες σάλες, οι κήποι με τις ευωδιαστές λεβάντες και τους εντυπωσιακούς φοίνικες συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό με τη θρυλική βεράντα του ξενοδοχείου να πρωταγωνιστεί. Η περίοδος που ξεκίνησε φέρνει μαζί της αέρα ανανέωσης αλλά και εξαιρετικές συνεργασίες που συνεχίζονται με επιτυχία.
Γεύσεις με αρώματα Σπετσών και Ελλάδας
Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν και φέτος την ευκαιρία να γευτούν τις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του σεφ Σταμάτη Μαρμαρινού. Με το ελληνικό προϊόν να έχει πάντα την τιμητική του και τις περισσότερες πρώτες ύλες να έρχονται από τοπικούς παραγωγούς και από το Μποστάνι του ξενοδοχείου, το γευστικό ταξίδι ξεκινά από το εστιατόριο «Library Brasserie» με προτάσεις επηρεασμένες από την αστική κουζίνα, φτάνοντας μέχρι την εμπειρία γεύσης στο Μποστάνι με παραδοσιακά πιάτα και προϊόντα που έρχονται απευθείας από το περιβόλι στο τραπέζι. Στα τέλη του μήνα που τρέχει, το εστιατόριο «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017) απογειώνει την εμπειρία με γνώριμες ελληνικές συνταγές που αποδομούνται και δημιουργούνται ξανά μέσα από την ευρηματική ματιά του σεφ.
Το αναγνωρισμένο επίπεδο της γαστρονομίας και του service του «Poseidonion Grand Hotel» μεταφέρονται πλέον και εκτός ξενοδοχείου καθώς η ομάδα του Ποσειδωνίου αναλαμβάνει εξολοκλήρου το catering εκδηλώσεων σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν οι ενδιαφερόμενοι στο νησί των Σπετσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...