Μεγάλη Βρετανία: Θύελλα-τέρας απειλεί... Ο τυφώνας Gonzalo χτυπά με ανέμους 115 χιλ την ώρα την Αγγλία [Εικόνες]

Σφοδρές βροχοπτώσεις προβλέπεται να πλήξουν το Ηνωμένο Βασίλειο τις ερχόμενες ημέρες - Απομεινάρια της κακοκαιρίας που σάρωσε τις ΗΠΑ
Η πρόβλεψη για σφοδρές βροχοπτώσεις που αναμένεται να πλήξουν τις ερχόμενες ημέρες τη Μεγάλη Βρετανία έχει θέσει σε επιφυλακή τις τοπικές αρχές για τον κίνδυνο πλημμυρών.

Λος Αντζελες Selena Gomez-Orlando Bloom: Το νέο ζευγάρι του Hollywood (;)

Οι πρόσφατες όμως φωτογραφίες από το αεροδρόμιο του Λος Αντζελες που δείχνουν τη Selena μπροστά με ένα φίλο της και τον Orlando πιο πίσω, όλους να προσπαθούν να κρυφτούν από τους παπαράτσι, μάλλον δεν αφήνει πολλά περιθώρια από το να σκεφτούμε ότι εδώ όντως κάτι τρέχει.

Αυτοί οι πέντε ανίκανοι «φρενάρουν» τις δόσεις στην εφορία

Γκίκας Χαρδούβελης, Γιάννης Βρούτσης, Χρήστος Σταϊκούρας, Κατερίνα Σαββαίδου, Δημήτρης Πτωχός, αδυνατούν να υλοποιήσουν τη δέσμευση του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ πριν από 45 ημέρες. Άχρηστοι τροϊκανοί ή Συριζαίοι αφού κάθε ημέρα που περνά οΣαμαράς χάνει μια μονάδα και την παίρνει ο Τσίπρας. - Καίγεται ο κοσμάκης, στα 70 δις ευρώ έχουν φτάσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία.

Αμφίπολη: Βρέθηκε το κεφάλι Σφίγγας

Εντοπίστηκε στον τρίτο θάλαμο - Σώζεται ακέραιο, με ελάχιστη θραύση στη μύτη - Έχει ύψος 0,60 μ.- Ταυτίζεται και αποδίδεται στον κορμό της ανατολικής Σφίγγας
Σε μια νέα μεγάλη ανακάλυψη προχώρησε η ομάδα των αρχαιολόγων που διεξάγει την ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης.

Βρετανία: Γιατί ασκήσαμε βέτο στο διάβημα της ΕΕ για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Το δικαιολόγησε ως «άμυνα» σε έναν νέο κύκλο εντάσεων την ώρα που πρέπει να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό
Σε επιθυμία αποφυγής πρόκλησης εντάσεων και διατάραξης των υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών αποδίδει η βρετανική κυβέρνηση την απόφαση να μπλοκάρει το διάβημα της ΕΕ προς τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με την παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ από την Τουρκία.

«ΑΕΤΟΣ Β' 14» Βίντεο: Αεροπορία και Ναυτικό «σώζουν» πιλότο που καταρρίφθηκε στο Καστελόριζο

Άσκηση με... νόημα στο ανατολικότερο άκρο της ελληνικής επικράτειας
Η διεξαγωγή επιχείρησης έρευνας και διάσωσης ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας έπειτα από εικονική εγκατάλειψη, σε απομακρυσμένη περιοχή του FIR Αθηνών, ήταν το σενάριο άσκησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, νότια του Καστελόριζου.

Σε «εγκληματική αμέλεια» του αεροδρομίου του Βνούκοβο οφείλεται ο θάνατος του επικεφαλής της Total Βιντεο.

Το αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο επικεφαλής της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας Total Κριστόφ ντε Μαρζερί στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας, οφείλεται σε «εγκληματική αμέλεια» της διεύθυνσης του αεροδρομίου, υποστήριξε η ρωσική ερευνητική επιτροπή.

#Hashtag: Ποια γνωστά πρόσωπα θα μιλήσουν στην πρώτη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη από το EPSILON TV ;

Η πρώτη μέρα της στην τηλεόραση, σημαδεύτηκε από ένα γεγονός που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, λίγες ώρες πριν την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους!

Ποινή-χάδι για τον Oscar Pistorius! 5 χρόνια φυλάκιση για τον φόνο της Steenkamp Video.

Μία πολύ ελαφριά ποινή και πολλές αντιδράσεις από τα media όλου του κόσμου. Ο Oscar Pistorius θα εκτίσει μόλις 5 χρόνια που του επέβαλε το Δικαστήριο, μιας και κρίθηκε ένοχος για τον φόνο της κοπέλας του, Riva Steenkamp. Προφανώς, του αναγνωρίστηκαν όλα τα ελαφρυντικά που υπάρχουν, αλλά και το Δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς του ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Missy Rayder: Τόπλες στη “Vogue” Μια μελαχρινή κούκλα από την Αμερική

Παρόλο που σήμερα εργάζεται επιλεκτικά, στο παρελθόν υπήρξε ένα από τα καλύτερα μοντέλα του γνωστού πρακτορείου Elite, με βιογραφικό που πολλές συνάδελφοί της θα ζήλευαν
Τόπλες στο γνωστό περιοδικό “Vogue” της ουκρανικής έκδοσης του Νοεμβρίου ποζάρει η πανέμορφη μελαχρινή κούκλα από την Αμερική, η Missy Rayder, η οποία είναι γνωστή για τις φωτογραφήσεις της στα καλύτερα γυναικεία περιοδικά του κόσμου.

Beyonce Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο

Η 33χρονη εθεάθη αυτές τις μέρες να πηγαίνει για δείπνο στο γνωστό εστιατόριο “Harry's Bar” στο Λονδίνο φορώντας μια λουλουδάτη ολόσωμη φόρμα που κατέληγε σε σούπερ κοντό σορτσάκι
Ολο και πιο όμορφη και σέξι γίνεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce, στην οποία ο χρόνος φέρεται με πολλή πολλή αγάπη.

Lady Gaga: Δείτε το υπέροχο σπίτι που αγόρασε στην Καλιφόρνια

Ο λόγος για τη Lady Gaga και το απίστευτο σπίτι που αγόρασε αυτές τις μέρες στο παραθαλάσσιο μέρος των χολιγουντιανών σταρ Μαλιμπού, για το οποίο έδωσε 24 εκατομμύρια δολάρια
Μπορεί να μένει και να λατρεύει τη Νέα Υόρκη αλλά ένα σπίτι στην Καλιφόρνια, και μάλιστα στο δημοφιλές Μαλιμπού, ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Τρία ελληνικά ξενοδοχεία στα 25 καλύτερα της Ευρώπης

Η αυστραλέζικη έκδοση του Business Insider παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας για τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, το ελληνικό στοιχείο. Ξενοδοχεία στη Ρόδο, στην Κρήτη και τη Σαντορίνη πήραν αυτή τη σημαντική διάκριση.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου Συναυλία κλασσικής μουσικής στο Εθνικό Θέατρο

Παιδιά από τη Ρωσία θα ερμηνεύσουν έργα των Νικολάι Ρίμσκι-Κορσακοβ, Μιχαήλ Γκλίνκα,  Αμαντέους Μότσαρτ, Πιότρ Τσαϊκόφσκι, Σεργκέι Ραχμάνινοφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς και άλλων
Το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρωσία και το Ρωσικό Πολιτιστικό και επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στη Κεντρική Σκηνή του κτιρίου Τσίλλερ, μια μοναδική συναυλία κλασσικής μουσικής με τίτλο «Ρωσικό ενθύμιο».

Pink Floyd: Με τη φωνή του Στίβεν Χόκινγκ το τελευταίο τους άλμπουμ!

Την αποκάλυψη έκανε ο κιθαρίστας David Gilmour στο BBC: «Είναι πολύ κρίμα, αλλά είναι το τέλος», είπε για τη δισκογραφική δουλειά «Endless River», που περιλαμβάνει το τραγούδι «Talkin’ Hawkin», στο οποίο ακούγεται η φωνή του 72χρονου φυσικού Στίβεν Χόκινγκ
Ο David Gilmour του θρυλικού συγκροτήματος, Pink Floyd, ανακοίνωσε στο BBC 6 Μusic ότι η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «The Endless River» θα είναι και η τελευταία τους!

7 και 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών H Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδά ξανά Μελίνα Μερκούρη

Το αφιέρωμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην Μελίνα Μερκούρη, μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών, επαναλαμβάνεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Η Emily Ratajkowski «ξαναχτυπά» έπειτα από... απαίτηση του κοινού της

Η φωτογραφία στο Instagram 
Μπορεί το συγκεκριμένο στιγμιότυπο να έρχεται από τη φωτογράφισή της για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein, ωστόσο η Emily Ratajkowski δεν αφήνει τους θαυμαστές της να... ξεχαστούν!

ΗΠΑ Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στο Twitter την... πίσω όψη της

Η 43χρονη πόζαρε στον φακό, δείχνοντας στους θαυμαστές της τα απίστευτα οπίσθιά της
«Αναστάτωση» προκάλεσε την Κυριακή στο Twitter η γνωστή Αμερικανίδα παρουσιάστρια Αμάντα Χόλντεν με μια φωτογραφία, την οποία ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτές είναι οι δέκα πιο σέξι γυναίκες σύμφωνα με το FHM

Ανατροπές και ανακατατάξεις συγκριτικά με το 2013
Κάποιες είναι όμορφες, κάποιες είναι κούκλες, σίγουρα όμως είναι όλες σέξι. Δείτε τη λίστα του περιοδικού FHM για τις δέκα πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Συμφωνεί με τη δική σας λίστα;

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο γάμος δεν απαγορεύει να κοιτάξεις άλλη γυναίκα, αλλά να την αγγίξεις

«Ωραία είναι η ζήλια. Πρέπει να ζηλεύεις. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα η ζήλια, αρκεί να είναι στη σωστή δόση»
Για τη ζωή του μετά τον γάμο του με τη Λίνα Πρίντζου, αλλά και την παράσταση «Σιρανό» στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Άκης Πετρετζίκης: Αλλαγή τίτλου στη νέα του εκπομπή

Λίγο πριν την πρεμιέρα την Κυριακή 2 Νοεμβρίου
Σε αλλαγή τίτλου της εκπομπής του Άκη Πετρετζίκη προχώρησε το Mega λόγω διαμάχης επί των δικαιωμάτων με παλαιότερη εκπομπή του Αντ1. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, διαπιστώθηκε ότι ο τίτλος «Λίστα» ήταν κατοχυρωμένος από τον Αντ1, όπου το 2008 προβαλλόταν ομώνυμο τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής Oscar de la Renta

Είχε πρόσφατα «υπογράψει» το γαμήλιο φόρεμα της Αμάλ Αλαμουντίν, διάσημης δικηγόρου και συζύγου του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ
Έφυγε την Τρίτη από τη ζωή ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Όσκαρ ντε λα Ρέντα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Εφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Ζαγοραίος (Φωτό+Βίντεο)

Η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή και συνθέτη θα γίνει την Τετάρτη στο Γ' Νεκροταφείο
Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο σπουδαίος ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης από το Γ' Νεκροταφείο.

Σεργιάνι πρόκλησης από το Μπαρμπαρός στην Κύπρο- Πικρία για την απουσία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας

«Κρουαζιέρα» από το τουρκικό ερευνητικό στο οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ - Σε επιφυλακή οι κυπριακές αρχές - Πικρία για την απουσία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας
Η συμφωνία Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου για συνεργασία σε θέματα αξιοποίησης του υποθαλάσσιου πλούτου των τριών χωρών, η οριοθέτηση ΑΟΖ της Κύπρου με το Ισραήλ και τον Λίβανο

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Σταύρος μου μοιάζει πιο χαζός κι από τον Γιωργάκη»

«Καλύτερα να με λένε λαϊκιστή παρά κυβερνητιστή» λέει στο «ΘΕΜΑ» ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολιάζοντας με τον μοναδικό του τρόπο τον Πρετεντέρη, τον Αδωνη, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο δεν διστάζει να παρομοιάσει με τη Μαρία Αντουανέτα!