Aνεπίσημη διάψευση για ραντεβού Καραμανλή - Τσίπρα

Ενοχλημένο το Μέγαρο Μαξίμου - Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού κάνουν λόγο για ανυπόστατο δημοσίευμα
Αίσθηση στο πολιτικό σύστημα έχουν προκαλέσει πληροφορίες για μυστική συνάντηση Καραμανλή - Τσίπρα, που έρχονται σε μια στιγμή που, στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο, κυκλοφορούν σενάρια για μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη.

Reuters Video News:Sickened cruise ship returns to New Jersey----Putin pledges to honor Ukraine bailout deal

A Royal Caribbean cruise ship returns to New Jersey two days ahead of schedule after more than 600 passengers and staff had fallen ill with what cruise officials are calling "a gastrointestinal illness." Jillian Kitchener reports.

euronews video news:Στα χέρια της Lenovo η Motorola --Μάλτα: Πωλούνται υπηκοότητες υπό προϋποθέσεις

Στην ραγδαία αναπτυσσόμενη κινεζική lenovo πουλά η google τη motorola. Ο κολοσός του ίντερνετ από την εξαγορά βάζει στα ταμεία του 2.91 δισ. δολαρίων, αν και είχε εξαγοράσει τη Motorola έναντι 12,5 δισ. δολαρίων μερικά χρόνια πριν. Η Lenovo θα πληρώσει 660 εκατ. δολάρια σε μετρητά, 750 εκατ. δολάρια σε μετοχές της, συν 1,5 δισ. δολάρια σε 3ετή υποσχετικό τίτλο.

Δείτε πώς διαμορφώνονται οι κατώτατοι μισθοί και τα ωρομίσθια στην ΕΕ-Μεγάλες οι διαφορές μεταξύ ευρωπαϊκού βορρά και νότου

Σε ποια χώρα ο κατώτατος μισθός βρίσκεται κάτω από τα 400 ευρώ και σε ποια ξεπερνά τα 1.800;
Πώς διαμορφώνεται ο κατώτατος μισθός και τα ωρομίσθια στην Ελλάδα και πώς στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες; Σε ποια χώρα ο κατώτατος μισθός βρίσκεται κάτω από τα 400 ευρώ;

Νέοι επαχθείς όροι από την Εφορία- Μπλόκο στις γονικές παροχές για χρέη προς το Δημόσιο

Ο φορολογούμενος είναι υποχρεωμένος να υποθηκεύσει κάποιο ακίνητό του, ακόμη κι αν έχει εντάξει την οφειλή του σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής και είναι συνεπής στην καταβολή των μηνιαίων δόσεων
Νέους επαχθείς όρους θέτει η Εφορία σε όσους φορολογουμένους επιθυμούν να μεταβιβάσουν ακίνητά τους με γονικές παροχές ή δωρεές καθώς απαιτεί να μπει υποθήκη στο ακίνητο εφόσον υπάρχουν οφειλές στην εφορία,

Βουλή: Τι είπαν οι Ευρωβουλευτές που ελέγχουν την Τρόικα ---Μόνη λύση για την Ελλάδα το «κούρεμα» του χρέους

«Στην Ευρώπη υπάρχει η αίσθηση ότι οι προτάσεις της Τρόικας δεν οδήγησαν πουθενά» δήλωσε ο γάλλος ευρωβουλευτής Χόαγκ Γκοτς
Μια «βόμβα» επιφύλασσε στη δευτερολογία του ο Γάλλος ευρωβουλευτής και εκ των «ελεγκτών» των πεπραγμένων της Τρόικας καθώς χαρακτήρισε το «κούρεμα» του χρέους ως μόνη λύση προσθέτοντας πως «εμείς (οι ευρωβουλευτές) πρέπει να συμβάλουμε ώστε να έρθει αυτή η πρόταση στο τραπέζι».

Συναγερμός στην Αστυνομία για τα συμβόλαια θανάτου του Αλβανού Σινάνι στην Ελλάδα

Ο 27χρονος ομολόγησε διπλή δολοφονία στο Γκάζι και σχέσεις με Έλληνες τρομοκράτες
Το μυστήριο του Τζουλιάν Σινάνι προσπαθούν να λύσουν οι Έλληνες αστυνομικοί μετά την περίεργη ομολογία του ίδιου στις αλβανικές αρχές λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του ότι εκτελούσε συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και συμμετείχε στη βομβιστική ενέργεια της 15ης Μαΐου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης που είχε «άρωμα» τρομοκρατίας καθώς την ευθύνη του χτυπήματος ανέλαβε η οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Fiat: O ιταλικός κολοσσός εγκαταλείπει την Ιταλία και αλλάζει όνομα

Με το κέντρο διοίκησης στην Ολλανδία και τη φορολογική έδρα στη Βρετανία το "παιδί" του Τζιάνι Ανιέλι γυρίζει σελίδα - Fiat Chrysler Automobiles το νέο της όνομα  - Τί θα γίνει με τα εργοστάσια στην Ιταλία
Λίγες μέρες μετά την πλήρη εξαγορά της Chrysler από τη Fiat, η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε πως η έδρα της νεοσυσταθείσας Fiat Chrysler Automobiles NV θα βρίσκεται στην Ολλανδία, ενώ φορολογικά θα ανήκει στη Μ. Βρετανία.

Αργεντινή Bίντεο-σοκ: Τραγουδιστής παθαίνει ηλεκτροπληξία στη σκηνή!

Αγιο είχε και τελικά επέζησε ο τραγουδιστής που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ο Nolberto, όπως είναι το όνομά του, έπαθε ηλεκτροπληξία μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θεατών του που παρακολουθούσαν τη συναυλία της μπάντας Alkala σε ένα φεστιβάλ στην Αργεντινή.

Στην Αθήνα ο περήφανος... Νέλσον Βαλντέζ (pics)

Επί ελληνικού εδάφους «πάτησε» στις 12:50π.μ. ο Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος στο αεροδρόμιο φόρεσε κασκόλ του Ολυμπιακού και φάνηκε στην έκφραση του προσώπου του η σιγουριά υλοποίησης της μεταγραφής.

Τα «ερυθρόλευκα», λοιπόν, προβάρει ο Παραγουανός άσος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλ Τζαζίρα.

Η Μαν. Σίτι πέρασε με 5-1 από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στην Τότεναμ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Premier League

Εφιάλτες με τη Μαν. Σίτι θα βλέπουν στην Τότεναμ, αφού μετά το 6-0 του πρώτου γύρου στο «Έτιχαντ» έχασαν με 5-1 και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασε στην κορυφή εκμεταλλευόμενη και το 2-2 της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον την Τρίτη.