Αρετή Κοσμίδου: Εύχομαι να σας κάνω χαρούμενους με τη δική μουσική

Το μήνυμα της 16χρονης που «τερμάτισε» δεύτερη στον τελικό
Κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φωνή της, αλλά δεν ήταν τελικά εκείνη που «σήκωσε την κούπα» στο ελληνικό The Voice.

Ο λόγος για την Αρετή Κοσμίδου, η 16χρονη συμμετέχουσα του show, που είχε από την αρχή αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια για το ιδιαίτερο της φωνής της.

Λονδίνο: η παγκόσμια πρωτεύουσα των Κροίσων με το ένα εκατομμύριο άπορους!

Στην αγγλική πρωτεύουσα ζουν πάνω από 100 δισεκατομμυριούχοι με περιουσία άνω των 300 δισεκατομμυρίων λιρών - Στην ίδια πόλη ζουν πάνω από 900.000 άνθρωποι χωρίς τροφή ή στέγη
Το Λονδίνο φιλοξενεί τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους από οποιαδήποτε άλλη πόλη του κόσμου και η Βρετανία έχει τους περισσότερους πολυεκατομμυριούχους ανά κάτοικο, σε σύγκριση με άλλες χώρες, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα το Σάββατο.

Μεγάλη διαγραφή χρέους ζητεί ο Αλ. Τσίπρας .-Βιντεο Απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Την πρότασή του για διαγραφή μεγάλου μέρους του ελληνικού χρέους, όπως συνέβη για τη Γερμανία το 1953, επανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας χθες βράδυ στο Συνέδριο του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke).
«Παρά τη τρομακτική λιτότητα, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο.

Αντ. Σαμαράς Τρίπολη: Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί το όραμα της Ν.Δ. για τη νέα Ελλάδα -Βιντεο.

Σφοδρή επίθεσή στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του από την Τρίπολη, καταλογίζοντάς του πως υιοθέτησε το όραμα της Ν.Δ. για τη νέα Ελλάδα, λόγω του πανικού του να μη μείνει πίσω. «Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που πολεμάνε τη νέα Ελλάδα με κάθε τρόπο.

Ποσοστό μεγαλύτερο των προηγούμενων εκλογών θέλει ο Π. Καμμένος-«Ο Α. Σαμαράς εξαγγέλλει κάθε χρόνο μία Ελλάδα που δεν υπάρχει. Ακούσαμε ότι απογειώνεται. Η πτήση δεν έγινε ποτέ.

«Έχουμε δυστυχώς επιβεβαιωθεί σε ό,τι έχουμε πει στον ελληνικό λαό τα προηγούμενα χρόνια. Θα ήθελα ο ελληνικός λαός, να μας επιβραβεύσει γι' αυτό αλλά και για τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει για την χώρα. Επιδιώκουμε να πάρουμε το μεγαλύτερο ποσοστό στις Ευρωεκλογές αλλά, σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε έστω και, κατά μία ψήφο, το ποσοστό της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης».

H πιο εκκεντρική συμμετοχή, Conchita Wurst από την Αυστρία, με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix», είναι η μεγάλη νικήτρια του 59ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.

H πιο εκκεντρική συμμετοχή, αυτή της drag τραγουδίστριας Conchita Wurst από την Αυστρία,  με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix»,  είναι η μεγάλη νικήτρια του 59ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «B & W - Hallerne» της Κοπεγχάγης.