Η ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ GAZARTE Επτά και μία νύχτες με Ρασούλη και τζαζ, έθνικ μονοπάτια {Vds}

«Πριν από χρόνια, όταν με είχε καλέσει ο Μάνος Χατζιδάκις να μπω στην καλλιτεχνική παρέα του, τον "Σείριο", μου είπε: ''Χάρι, θέλω να έρθεις, να παίξεις, να ελευθερωθείς, να κάνεις ό,τι σου αρέσει... Αυτό κάνω λοιπόν απόψε. Μετά από τόσα πολλά χρόνια, αισθάνομαι ότι ξαναπαίζω και μ' αρέσει πολύ» μάς εξομολογήθηκε η Χάρις Αλεξίου

Οι παπούδες ροκ σταρς δεν έχουν σταματημό Οι Rolling Stones επιστρέφουν στο Hyde Park μετά από 44 χρόνια, {Vds}.

Μετά την ανακοίνωση για την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Glastonbury οι αγέραστοι rolling Stones ανακοίνωσαν οτι θα ξαναπαίξουν στο Hyde Park του Λονδίνου στις 6 Ιουλίου. Σχεδόν σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη τους συναυλία στο θρυλικό πάρκο της Βρετανικής πρωτεύουσας το 1969, προς τιμήν του Brian Jones.

Συνεργασία - έκπληξη! Ο Σωκράτης Μάλαμας συνεργάστηκε με τον Βασίλη Καρρά! {Vds}.

Ο Σωκράτης Μάλαμας συνεργάστηκε με τον Βασίλη Καρρά, εκπλήσσοντας ευχάριστα τόσο τους θαυμαστές του ενός, όσο και του άλλου!

Οι δύο τραγουδιστές συνεργάστηκαν σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο με τίτλο «Όλοι Για Τα Μπετά Δουλεύουμε» και μάλιστα ολοκλήρωσαν και τα γυρίσματα του νέου τους video clip, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

NOTIS SFAKIANAKIS «16 αυτοτελείς εικόνες» Βιντεο.

Για μια ακόμη φορά ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης πρωτοπορεί, συνοδεύοντας την πρόσφατη κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» με μια ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους διάρκειας 11 λεπτών που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου.

«Soothe My Soul» Νέο βίντεο από τους Depeche Mode.

«Δεν υπάρχουν “Strangelove” ή “Personal Jesus”, αλλά το γεμάτο ένταση “Secret to the end”, το εμπνευσμένο από την τέκνο “My little universe”, τα οποία είναι σαν σκοτεινά και δυνατά αγκίστρια που γαντζώνονται»…

Ενιαίος φόρος στα ακίνητα που θα εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ .

Από τον μειωμένο συντελεστή στο χαράτσι θα υπάρξει απώλεια στα έσοδα που εκτιμάται στα 200 εκ ευρώ θα καλυφθεί με τρεις τρόπους: Από ακίνητα εκτός σχεδίου, ηλεκτροδοτούμενα, τα οποία σήμερα επιβαρύνονται με τον κατώτατο συντελεστή και θα πάνε στο εξής στο μέσο όρο των δήμων.

«Πλήρωσε τον καφέ του άλλου», πράξεις ανθρωπιάς σε καιρούς κρίσης-Το κίνημα «Πλήρωσε τον καφέ του άλλου» ξεκίνησε στη νότια Ιταλία

Την ώρα που οι κυβερνήσεις αναζητούν λύσεις στα δημοσιονομικά αδιέδοξα, οι πολίτες αναζητούν τρόπους για να επιβιώσουν, να στηρίξουν το συνάνθρωπο και να δείξουν αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Το κίνημα «Πλήρωσε τον καφέ του άλλου» ξεκίνησε στη νότια Ιταλία

Αργεντινή: Ξεπερνούν τους 40 οι νεκροί από την θεομηνία στη Λα Πλάτα

Έναν υδάτινο εφιάλτη ζουν οι κάτοικοι στην Λα Πλάτα, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα της Αργεντινής.
Αυτοκίνητα μισοβυθισμένα, ολόκληρες περιοχές να έχουν καλυφθεί από τουλάχιστον ένα μέτρο νερό κι η κατάσταση είναι πλέον δραματική.

Συγκλονιστικές εικόνες: Πυρκαγιά σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο ουρανοξύστη στο Γκρόζνι.

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένας ουρανοξύστης στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας Γκρόζνι, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες απομάκρυναν εγκαίρως από τα σπίτια τους δεκάδες ανθρώπους.
Φωτογραφίες οι οποίες έχουν δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη φωτιά να έχει επεκταθεί σε όλους τους ορόφους της μίας πλευράς του κτιρίου.