ΠΑΟΚ: Συγκινημένος ο Βιεϊρίνια στην αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη (pics) ΔΕΙΤΕLIVE ERT SPORTS

 Ακόμα και με τις πατερίτσες θα σηκώσει την κούπα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο μεγάλος άτυχος της σημερινής ημέρας, δεν είναι άλλος από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του «δικέφαλου του βορρά» βγήκε τελευταίος από το πούλμαν της ομάδας κι εμφανώς συγκινημένος, έπεσε στην αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη , κρατώντας τις πατερίτσες, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα.

Συγκλονιστικές στιγμές με Βιεϊρίνια: Μπήκε τραυματίας εν μέσω αποθέωσης

  Ο αρχηγός φόρεσε τη φανέλα του, πήρε το περιβραχιόνιο και έπαιξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Δεν έχουν προηγούμενο όσα συνέβησαν στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Ο τραυματίας Αντελίνο Βιεϊρίνια αν και σοβαρά τραυματίας, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών, μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 90' εν μέσω αποθέωσης. Ολο το γήπεδο της Τούμπας σηκώθηκε στο πόδι για να αποδώσει τα εύσημα στον μεγάλο αρχηγό του Δικεφάλου, ο οποίος έπεσε στη... μάχη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Καταδικαστική ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον αδιάφορο Πανιώνιο

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, για την 29η αγωνιστική της Super League, και τον έστειλε «στο χείλος» του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία

Τα γκολ του Μασούρα στο 7΄ και του Σπιριντόνοβιτς στο 65΄ χάρισαν τη νίκη στους «κυανέρυθρους», ενώ ο Κρίζμαν είχε ισοφαρίσει με πέναλτι στο 55΄ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που για να αποφύγει πλέον τον απευθείας υποβιβασμό και να πάει σε μπαράζ με τον δεύτερο της Football League, χρειάζεται νίκη επί του πρωταθλητή ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο.

Πανάξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Πανάξιος πρωταθλητής στέφθηκε ο ΠΑΟΚ με τη Θεσσαλονίκη να παραληρεί για το καμάρι της! Ο «δικέφαλος του βορρά» κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη νίκη του επί του Λεβαδειακού (5-0) και οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την ομάδα τους, που (και) φέτος, τούς χάρισε μοναδικές στιγμές.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν σταμάτησαν πουθενά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν…